- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Di mi ya özlüyor insan..Şimdi 2018 Mayıs anneleri grubundayim ama burası ilk heyecanımYeri çok ayrı ben de. Buradaki sohbetimizi çok özledim.
Bu arada 2. Bebiş isteyen arkadaşlarım Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gönlünüze göre versin. Eren 3,5 yaşında ve çok zor bir cocuk. Kardeş kıskançlığımızda çok fazla ama herşeye değer. Bebiş kokusunu özlemişim meğer..
Ayy kuzum yaaa..
Evet hatırlıyorum seni ben az çok..
Demek ki seninki de deri altı..
Evet aldırma taraftarı olmadı benim burdaki doktorum yayılma ihtimali yükskemiş ama benim sancım çok oluyordu regl dönemimde çok ağrı sızı yapıyordu bu yüzden gebelik oluşturalım acilen dedi..
Şu an testlere göre gebeyim sanırım ama daha kese ve kalp atışını görmeden emin olamıyorum..
Oyy kuzum 45 günlük he..
Allah bağışlasın kuzuyu..
Ben de öyle olurum diyordum ama aynı sabırsızlık devam ediyor ben de :)))Amin sağol arkadaşım. Allah'ım hepsini bağışlasın. Senin de hayırla sağlıkla gelsin 2. Bebişin.
Ben 2. Gebeliğim de bhcg ye 1 defa baktirdim değer yüksekti. 2. Gebelikte daha rahat oluyor insan. Dr a hemen gitmedim. 7 haftalıkken gittim ve kalp atışını duyduk çok şükür:) darısı sana ve tüm isteyenlere
Ne kadar öyle olsa da işte anne yüreği canım merakta kalıyorsun..
Ama insana güven veren bir yer olursa bir nebze içimiz ferahlıyor..
..
Kızlar ben de beyazinci hatırladınız mı ? Kuzum geçmiş olsun benim de sezeryan dikişimin hemen üstü sol da fındık büyüklüğünde beze gibi şişlik oldu. Genel cerraha gittim. Endometriozis olduğunu söyledi. İstersen alalım ama zararsız bişey dedi. Adet öncesi bildiğin zonkluyordu sonra geçiyordu ağrısı. Herhangi bir işlem yaptırmadim. Şimdi 2. Bebegim oldu henüz 45 günlük:)
Ayy kuzum yaaa..
Evet hatırlıyorum seni ben az çok..
Demek ki seninki de deri altı..
Evet aldırma taraftarı olmadı benim burdaki doktorum yayılma ihtimali yükskemiş ama benim sancım çok oluyordu regl dönemimde çok ağrı sızı yapıyordu bu yüzden gebelik oluşturalım acilen dedi..
Şu an testlere göre gebeyim sanırım ama daha kese ve kalp atışını görmeden emin olamıyorum..
Oyy kuzum 45 günlük he..
Allah bağışlasın kuzuyu..
Sağol kuzum. Sağlıkla büyüsün bütün çocuklar inşallah. 3,5 yaşındaki oğlum 3 aydır gündüz uyumuyor. Şimdi yaz okuluna başladı. Kreste de uyumuyormus ve çok az yemek yiyormuşevet adını hatırladım canım iyisin inşallah.
ohh ohhh maşallah 45 günlük olmuş bile rabbim size bağışlasın inşallah.
sanırım bu yaşlar çocuklarda fazlaca kıskançlık oluyor
zamanı ne zaman ben anlamadım valla bende arada soruyorum
abisin artık ya kardeş gelsin mi sürekli bizimle kalan diyorum yok diyor
mesela arkadaşım doğum yaptı sevmek istiyor benimki ama zarar veriyor hırpalayarak
seviyor uyusun diyorum bırak gidiyor uyandırıyor sanırım bana çok zor zaten şuan imkansız
rabbim istediğim zamanda hayırlısı ile versin inşallah.
aaa pericim sende gebesin hadi bakalım hayırlısı
kasım annelerimizde sayılı kaldı sanırım 2.ler olmayan
1.ben :):) hayırlı haberler al inşallah. güzel haberlerini beklerim..
Amin inşallah canım..aaa pericim sende gebesin hadi bakalım hayırlısı
kasım annelerimizde sayılı kaldı sanırım 2.ler olmayan
1.ben :):) hayırlı haberler al inşallah. güzel haberlerini beklerim..
Sağol kuzum. Sağlıkla büyüsün bütün çocuklar inşallah. 3,5 yaşındaki oğlum 3 aydır gündüz uyumuyor. Şimdi yaz okuluna başladı. Kreste de uyumuyormus ve çok az yemek yiyormuşinşallah zamanla düzelir. 2 çocuk olunca da büyüğüne karşı vicdan yapıyor insan.. her gün gelip anne memeyi elliyeyim der hala.. kardeşi emince öyle bir bakıyor ki içim sızlıyor bazen acaba erkenmiydi kardeş için diyorum. Tabiki Rabbim acılarını göstermesin.zamanla alışacak inşallah. lilipit sen nasılsın? Kardeşler arası nasıl sizde?
Amin inşallah canım..
Evet senden de bi tane bekliyoruz lütfen
Anladım canım benim..dönem dönem olabilir onlar bende ufukhanı uyutmasam aklına bile
gelmez uyku ama yatırınca da 15 dakka da uyuyor okulda da uyku saati
deyince uyku odasına geçtiklerinde çok rahat yatınca uyuyormuş kendi başına
tabiki evde öyle değil :):) yok cnm merak etme öyle olur annelik duygusu ama 4
yaş iyi takılma diğer türlü de çok yaş farkı oluyor bakma kardeşler arası
çok yaşı tavsiye etmiyorum ama kendime gelince daha zaman var çünkü işe
ara verme şansım yok daha durumu yeni düzeltmişken ara verirsem bocalarım maddi
konuda oyüzden zamanı var bakalım hayırlısı.
ah cnm ah keşke kolay olsa hemen yapardım
daha durumu yeni düzeltmişken işe ara verirsem
bocalarım maddi olarak o yüzden bakalım kısmet ne zamana
çünkü 2.çocuğumu kendim büyütmek istiyorum en azından
belli bi zamana kadar yoksa çok istiyorum çok yaş farkı olsun istemiyorum...
canim tekratdan hos geldin. bebek kokusu dedin beni bitirdinŞimdi 2018 Mayıs anneleri grubundayim ama burası ilk heyecanımYeri çok ayrı ben de. Buradaki sohbetimizi çok özledim.
Bu arada 2. Bebiş isteyen arkadaşlarım Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gönlünüze göre versin. Eren 3,5 yaşında ve çok zor bir cocuk. Kardeş kıskançlığımızda çok fazla ama herşeye değer. Bebiş kokusunu özlemişim meğer..
Allah'ım sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsincanim tekratdan hos geldin. bebek kokusu dedin beni bitirdin
Canım benim oğlum da aynı dönemden veri kreşte..Selam kızlar bayadır bakmıyodum bi bakayım dedm nostaljik oldu bura ilk göz ağrısı bnm için,kızım da 10 aylık oldu.gebelere Allah tamamına erdirsin dyorum
Ya bnm oğlum 20 aylıktan beri kreştydi 1 ay önce aldm kreşten hem tatil yapsın hem de ben kendi okulma almyı düşünüyorum gel gör ki çk yabani tavırlar içinde akranlarından haz etmyo hiç bi zmn çocuk delisi olmadı ama asla bu kdr diildi park boş olunca gdiyo çocuklarla zmn geçirmesi gereken dönem ama oyunlarını yetişkinlerle oynmk istyo biz dede babaanne gbi.çokta gezen bi aileyz ama yapı mıdır nedir başına buyruk çocuk inşallh aşar bu durumu kaldı ki evde herseyi konuşan çocuk dışarda bi utanma sıkılmalar..sizinkiler ne alemde? Bu arada gece alta kaçırmalr devam unuttum anne dyo.
Selam kızlar bayadır bakmıyodum bi bakayım dedm nostaljik oldu bura ilk göz ağrısı bnm için,kızım da 10 aylık oldu.gebelere Allah tamamına erdirsin dyorum
Ya bnm oğlum 20 aylıktan beri kreştydi 1 ay önce aldm kreşten hem tatil yapsın hem de ben kendi okulma almyı düşünüyorum gel gör ki çk yabani tavırlar içinde akranlarından haz etmyo hiç bi zmn çocuk delisi olmadı ama asla bu kdr diildi park boş olunca gdiyo çocuklarla zmn geçirmesi gereken dönem ama oyunlarını yetişkinlerle oynmk istyo biz dede babaanne gbi.çokta gezen bi aileyz ama yapı mıdır nedir başına buyruk çocuk inşallh aşar bu durumu kaldı ki evde herseyi konuşan çocuk dışarda bi utanma sıkılmalar..sizinkiler ne alemde? Bu arada gece alta kaçırmalr devam unuttum anne dyo.
Canım benim oğlum da aynı dönemden veri kreşte..
Kreşte arkadaşlarıyla benimsediği çocuklarla çok güzel oyunlar oynuyor ama dediğin gibi parkta ya da başka bi yerde yabancı çocuklarla hiç ilgilenmiyor.
Biri kaydırağa çıktım mı hemen diğerine geçiyor.
Biri merdivende beklerse hemen yön değiştiriyor.
Böyle değişik bir çocuk :)
Yok canım bizimki mesela tatile annemlere gidiyoruz ya hr gün parka çıkıyor mesela orda her gün gördüğü bi çocuğu benimsiyor onun dışında başka çocuklara pek pas vermiyor ama o benimsediği çocukla çok güzel oynuyor..selam canım benim oğlum 35 aylıkken başladı
çok faydasını gördüm sadece 20 gün aldım haziran da
tatile gittim bu ay başladı tekrar yaz okuluna devam havuz at binme
falan ama ara verdik diyemi nedir ağlayarak gidiyor servise binince susuyor ama
evden çıkmadan bir sürü laf babanneme götür beni okula değil falan aslında öğretmenini de
çok seviyor inşallah siz de yaşanmaz okuldan alınca terkarı zor oluyor.oyun konusunda da bizimki
iyi oynuyor ama çok konuşuyor :):) bi çocuk bişeye binsin oda hemen ona binmek istiyor onun dışında
sorun yok çocuklarla oynaması baya gelişti tuvalet konusunda iyiyiz gece pek yapmıyor sabah kaçta kalkarsa
kalksın o zaman tuvalete gece çişe kalkmaz çok enteresan ama öyle :):)
bneimki iyi ya bu konuda herkesle oynamak istiyor sadece
kıskançlığı var sanırım bir çocuk bişeye binsin hemen oda ona
binmek istiyor anne insin ben binicem falan onun dışında sorun yok :):)
Yok canım bizimki mesela tatile annemlere gidiyoruz ya hr gün parka çıkıyor mesela orda her gün gördüğü bi çocuğu benimsiyor onun dışında başka çocuklara pek pas vermiyor ama o benimsediği çocukla çok güzel oynuyor..
Biraz benim huyum sanki..
Ben de çok kalabalık sevmem bir iki samimi dostum olsa bana yetiyor :)
Tabi senede bir kere uzun kalabiliyoruz yaklaşık bir aya yakın..aslında en güzeli o bitane olsun candan olsun.
bende istemem bi çok çocuklar oynasın he parka gidilince
bir kaç saat için oynasın ama tatiller biraz uzun orada 1 2 olsun yeter..
Tabi senede bir kere uzun kalabiliyoruz yaklaşık bir aya yakın..
Bi ara yine gidiyoruz ama en fazla bi hafta o da kışa geliyor..
Zaten ananesi dedesi dayısı bile ona yetiyor şükür.
Ay söylerken yine özledim yaaaaaaaa..
Bir ay sonra Allah'ın izniyle gidicem heyecanlandım :)
Ben Erzurumdayım canım ailem Giresunda..bende sende bir gidiyorum en fazla 15 gün
fazlası maalesef olamıyor işten dolayı şuan ama
çalışmasam da mesela eşim gönderir mi o kadar bilemedim:)
aramız 5 saatlik ama herzaman gidemiyorum kışın hele hiç.
evet yetiyorlar ama yine kapı önünde biri lazım.top için bisiklit için vs.
senin ailen erzincanmıy dı sen nerdeydin.
Ben Erzurumdayım canım ailem Giresunda..
Bizim de özel araban varsa 5 saat ama otobüsle 8 saat..
Biz de bir sene oldu daha yeni araba aldık eşim en fazla 3 saat uzak kendi memleketine sürdü.
Bizim için almaya gelir mi o yolları da hiç bilmiyor ondan emin değilim :)
Biz de ilk sseneler az tartışmadık bu süreler için..
Bana 10 gün diyordu ne yapıp edip enn az 3 haftaya çıkardım..
Geçen sefer 1 ay kaldım ancak yetiyor doyamıyorum napim..
Yılın 11 ayı zaten onunlayım :)
Bir de Giresun olunca deniz, yeşillik piknik yayla :)