Kızlar çocuklarımız ne zaman 1 e başlayacak ya???♡♡şimdilerde hep o soruya cevap arıyorum. Kasım- senenin son ayı ay kaybı var.ben bu sene göndermesem seneye anaokuluna versem diğer sene de eylül de 1 e başlasa 82 aylık oluyor. Çok mu az mi?burdaki öğretmenler lütfen bir yardım
Kızlar çocuklarımız ne zaman 1 e başlayacak ya???♡♡şimdilerde hep o soruya cevap arıyorum. Kasım- senenin son ayı ay kaybı var.ben bu sene göndermesem seneye anaokuluna versem diğer sene de eylül de 1 e başlasa 82 aylık oluyor. Çok mu az mi?burdaki öğretmenler lütfen bir yardım
Bende 2021 de yollamayı düşünüyorum.çook çoook uzun zaman sonra herkese selam ve sevgiler :))) ben de bu soruya hem mantığım hem de vicdanımla yanıt bulmaya çalıştım ikisi de ilkokul için 2021 i işaret etti 2021 de kısmetse ilkokula başlayacağız biz :)
Merhaba bende ikinciye hamileyim ve erkekkızlarrr selam nasılsınız:) sürpriz nir şekilde 2. bebeğim geliyor:) ilk ki kızdı,bu oğlan kısmetse.sizler nasılsınız.ikinci bebek tecrübeleriniz paylaşın lütfen.gözüm pek korkuyor şuan
Merhaba bende ikinciye hamileyim ve erkek
Selam kızlar, çook uzun zaman oldu görüşmeyeli, eskiden nickim neydi hatırlamıyorum vallahi :)
Çoğunuz ikinci çocuğu kucağına almış, bazılarınız da ikinciye hamile sanırım, Allah hepsine sağlık sıhhat versin.
şu sıralar 5 yaşlarını kutladığımız minikleriniz nasıllar?
Benim kızım anasınıfına gidiyor şuanda, geçen yılda kreşteydi, seneye ilkokula vermeyi düşünüyorum, bakalım.
İkinci çocuğunu kucağına almaya da az kalmışselam :) benim kızım kreşe gidiyor. önümüzdeki yıl anasınıfına gidecek.erken vermek istemiyorum.2021 de ilkokul olur inşallah kanun yine değişmezse.
Oh ohh maşaallahBende ikinci bebegini yeni kucagina almis olanlardanım. Abisiyle arasında tam 5 yaş var. Abimizi seneyede anasınıfina vermeyi düşünüyordlum.
İkinci çocuğunu kucağına almaya da az kalmış
Gelişimsel olarak bir aksilik olmazsa ben kızımı 2020 de vermeyi düşünüyorum.
Seni hatırlıyorum amaikinci bebişin cinsiyeti nedir?
Bende ikinci bebegini yeni kucagina almis olanlardanım. Abisiyle arasında tam 5 yaş var. Abimizi seneyede anasınıfina vermeyi düşünüyordlum.
Evet çok güzeldi topiğimizne güzel ben nick den dolayı tanıyamadım maalesefo zamanlar en aktif başlıklardandı burası.heyecanımızı hep birlikte yaşamıştık ne güzel .ikincisinin cinsiyeti erkek :) bakalım son 6 hafta kaldı:)
Evet çok güzeldi topiğimiz
Ay ne güzel bir erkek bir kız oluyor desene harika5 sene arayla aynı heyecanı aynı zamanlarda yaşıyorsun
Teşekkür ederim. Evet Sezeryan olacak. 10 aralık gibi alacak benigözün aydın:) aramızda 15 gün var sanırım.sezeryan mı olacak senin.?
Oh ohh maşaallah
Zaman nasıl akıp geçiyor yahu, şu topiğe girince bi duygulandım
siz tecrübelisiniz,nasıl geçti ikinci doğum.bu aralar korku sardı beni
Aynen. Cok hizli geciyor zaman. Minnaklarımız büyüdü
Ilki sezaryen olunca bu da oyle oldu. Ilkini üniversitede yapmıştım bunu ozelde yaptım. Ilki geneldi bu sipinal oldu. Ilkinde 1 hafta yataktan çıkmamıştım bunda ayaklanmak için çabaladim mecburdum bakanim yoktu. Sezaryenin ikincisi daha kolay oluyor diyorlar gerçekten öyleymiş.
Benim ilk dogumum tramvaydi hatta burda konu açmıştım genel mi sipinal mi diye orda ara ara anlattım yaşadıklarımı. Ikincisi onun yanında harikaydı. Insallah sizinde çok kolay olur.