Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın ddedıgın gıbı yapabılırım :)canım sen hamişmişsin onedenle çok yoğurma kendini . pasta içecek birkaç aile yeter bence.maksat fotoğrafı olsun cimcimenin
benimki nerdeyse 1 bucuk yıldır kanepede yatıyorkızlar genişlerimiz büyüdü mu artık.park yatağında artık yatmıyor.odasinda altınımız arabalı yatağında yatmaya başladı.ogleden sonraları okulda.ev bomboş.
MasaAllah saglıcak gelsın InsaAllah gozun aydınkızlar selam.
ben de 28 aralıkda hamile olduğumu öğrendim çok büyük sürpriz oldu
cumartesi günü de kesesini falan gördük çok şükür beklemediğim birşeyde
olsa çok seviniyorum artık oğluşuma kardeş geliceği için
Hayırlı olsun cnm saglıklakızlar selam.
MasaAllah saglıcak gelsın InsaAllah gozun aydın
Hayırlı olsun cnm saglıkla
Kız çok sevindim ne güzel bir haber bu allahım kolay yoldan zamaninda kolay yoldan kucagına almayi nasip etsin insallahkızlar selam.
Lilipit nasilsın coktan beridir yoktun.ozlettin kendiniHayırlı olsun cnm saglıkla
Iyı cnm cok sagılLilipit nasilsın coktan beridir yoktun.ozlettin kendini
Kız çok sevindim ne güzel bir haber bu allahım kolay yoldan zamaninda kolay yoldan kucagına almayi nasip etsin insallah
Iyi olduğunu çok sevindim.bebislere de çok geçmiş olsun. Bizde çok iyiyiz şükür. Resmini atmaya çalıştım ama resmi yükleyemedımIyı cnm cok sagıl
Cocuklar durmadan hasta oluyor
Onun harıcınde iyi
Sen nasılsın
Yakısıklı oglus nasl
Hepinizi seviyorum. ALLAH'A EMANET OLUN. Her ne kadar bura terk edilmiş olsada bir yaşanmışlık vardı ve oda kolay kolay unutulmuyor
Zeyyyy merhabaaaa nerelerdesin ben metbel belki hatırlamazsın çok zaman oldubenim sat 09.02.2014 canım 11 mart adet tarihimdi...değerim 104 çıktı bir daha baktırmadım ama her gün idrar testi yapıyorum bugünde yapıcam ctsi doktora gidicem sanırım ozaman 4+6 günlük oluyo keseyi göremesede tahlil yaptırırım değerlerime bakar..
seninde hayırlı olsun bebişin canım
keseyi görebildi mi üsttenn???
Ayyy isyan123 senide hatırladımmmmmgünaydınn güzell annelerrr
dün akşama kadar iş yerinde internet yoktu o yüzden giremedim..akşamda biraz okudum yazdıklarınızı...
yavrucuklarım arkadaşım keseleri görmüşsünn maşallajhhhh
Kızlar buldum metbel miş nick imGünaydınnnnnnnn