- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
oyy maşallah nice yılları olsun paşamın inş
sağol canım amin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy maşallah nice yılları olsun paşamın inş
Canım gaz için gittim fakat. Gece ağzımdan su geliyor diyince parazit deyip parazit ilacı verdi. Ama 1 ay korunmalisiniz yazısını görünce ben hapı çoktan icmistimmerhaba canım..
ilaçla alakalı bilgim yok ama o kadar tehklikeli olduğunu düşünmüyorum eğer
gebeliğin yoksa biraz ara ver etkisi geçer zaten madem bırakmışın ilacı. ama istersen doktoruna engellemiymiş anlamadım ben yada gaz ilacı gebeliğe daha çok küçükken ne kadar zarar verebilir ya da bu kadar ağır
bir ilaç mı ki..
Canım gaz için gittim fakat. Gece ağzımdan su geliyor diyince parazit deyip parazit ilacı verdi. Ama 1 ay korunmalisiniz yazısını görünce ben hapı çoktan icmistim
Tedavinin bitir daha sonra hamilelik düşün derim .hamilelik 9 ay sonrasında 2 yıl emzireceksin bu nedenle 3 yıl tedavi sürecin sıkıntıSevgili anneler merhaba. Aklim a takilan sorular var sizler anne oldugunuz için yardimci olabileceginizi dusundum. Gebelik dusunuyorum ve rutin kontrol ler için doktora gittim. Gaz problemim vardi ve kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi.. parazit için andazol diye parazit ilaci verdi.. özellikle dedim hamilelik dusunuyorum ne zaman korunmayi birakayim dedim. Tedaviden sonra dusunebilirsin dedi.. Neyse eve geldi 400 ml. Kadar dozu ictim. Sonra ilaçin hamilelik bolumune bakayım dedim. Hamilelik ve hamilelik dusunen ler KULLANMAYIN diyor. Cok sinir oldum.. ilactan sonra 1 ay korunun sonra cocuk dusunun yaziyor.. zaten ilaci bugunden itibaren biraktim..Sizin basiniza böyle bir durum geldi mi acaba .. bir daha ki adetime 15 gun var . Hemen hamile kalsam ilactan 20 gun sonra hamilelik olsa bir sey olur mu . Ne olur yardimci olur musunuz
Maşallah küçük erkeğe.nice senelere teyzemselam kızlar;
bizde 3 yaşımızı kutladık rabbim hepsine daha güzel yaşlar nasip etsin inşallah..
Eki Görüntüle 2069808 Eki Görüntüle 2069809 Eki Görüntüle 2069810
Maşallah küçük erkeğe.nice senelere teyzem
Poyraza doğum gününde teyzesi almıştı lcw den gayet güzel 110 tl cıvarıydıKızlar ogluma Kaban alacagım
Marka onerır mısınız? Guzel goremedım
Herkese merhaba. Hepinizi o kadar çok seviyorum ki çok şey öğrendim sizlerden.yakın olsak keşke birbirimize gidiş gelişimiz olsaydı.poyraz 14 kasımda 3 oldu.aras 24 kasım da 1 oldu.zaman su gibi aktı geçti. Karnmda tekmeleri halen aklımda. Spınal sezeryan de içimden çıktıkları an hâlâ dün gibi hislerimde.buda bizden gelsin.
Cnm sey sorucam sana cocuklarda parmak emme durumu vardı demıHerkese merhaba. Hepinizi o kadar çok seviyorum ki çok şey öğrendim sizlerden.yakın olsak keşke birbirimize gidiş gelişimiz olsaydı.poyraz 14 kasımda 3 oldu.aras 24 kasım da 1 oldu.zaman su gibi aktı geçti. Karnmda tekmeleri halen aklımda. Spınal sezeryan de içimden çıktıkları an hâlâ dün gibi hislerimde.buda bizden gelsin.
Evet var fotolar fa da görüldüğü gibi. Küçüğü hiç emzk almadı hep parmakla kendini yatrdı. 12 aylık halen emiyor. Çok kçük bıraksın diye uğraşmıyorum.poyraz da ona bakıp yapıyo ozenıyo bebekleşiyo . Küçükken hiç bole bi sorunmz olmamıştı.çok zorrrr çoook. Yemn ederim harap olmş vaziyetteyim. Bana bşy olsa bunlar ortafa kalck diye korkmaya başladmCnm sey sorucam sana cocuklarda parmak emme durumu vardı demı
Nasıl gıdıyor
Bnmkı altı aylık emerek uyuyor
Bıraktıramadım
Ne önerırısn
Ya aynı durumdayım Allahtan buyuk emmıyor oyleEvet var fotolar fa da görüldüğü gibi. Küçüğü hiç emzk almadı hep parmakla kendini yatrdı. 12 aylık halen emiyor. Çok kçük bıraksın diye uğraşmıyorum.poyraz da ona bakıp yapıyo ozenıyo bebekleşiyo . Küçükken hiç bole bi sorunmz olmamıştı.çok zorrrr çoook. Yemn ederim harap olmş vaziyetteyim. Bana bşy olsa bunlar ortafa kalck diye korkmaya başladm
Zaman herşeyin ilacı bekleyecezYa aynı durumdayım Allahtan buyuk emmıyor oyle
Napıcaz ya
Ya arkadas var dis hekimiZaman herşeyin ilacı bekleyecez
Ozaman acil müdahale yapmam lazım ikisinede poyraz a acı ojeyle diğerinede bol ca emzirerekYa arkadas var dis hekimi
Diyorki bize ne vakalar geliyor
Cene yapisini cok bozan birsey
Kızlar ya bişey soracam poyraz da aras da balık sevmiyor. Hangı şurup ıyı sizce.3 yasında 14 kilo diğeri daha zayıf. Bide propolis kullanan var mı
Canım nice yıllara iki pasayida öpüyorum.cok tatlı gozukuyorsunuz.allahim mutluluğunuzu daim etsinHerkese merhaba. Hepinizi o kadar çok seviyorum ki çok şey öğrendim sizlerden.yakın olsak keşke birbirimize gidiş gelişimiz olsaydı.poyraz 14 kasımda 3 oldu.aras 24 kasım da 1 oldu.zaman su gibi aktı geçti. Karnmda tekmeleri halen aklımda. Spınal sezeryan de içimden çıktıkları an hâlâ dün gibi hislerimde.buda bizden gelsin.