bakın bencede kreş çok iyi geliyor benimk tam gün gidiyor 4 e kadar yani
çok iyi valla sevinerek gidiyo murlu mutlu geliyor.
Bu hafta başlayayım diyordum ama ikimizde çok fena grip olduk
ben de zaten güç yoktu bulantılar mahfetti şimdi bide grip oldum. Vücudum komple ağrıyor çok fenayım. Eren de 2 gündür ateşli. Havada çok soğuk artık antalyadayım ben kalorifer olayı yok burda. Klima ve elektrikli sobalarla ısınıyoruz. Kışın öğretmem çok zor olacak. Sanırım bizim iş marta kalır
ben istanbul dudulluda 800 tl servis dahil normalde
1100 tek okul ama bizim öyle oldu torpilli sanıırm :):)
ve çıok iyi oldu acaba erken mşi biraz daha dursamıydı dedim ama
iyikide göndermişim değişimler daha 1 ayda belli oldu.
iyi oluyor cnm bence de ver benimki tam gün gidiyo 4 e kadar çok memmunuz valla
çok istekli gidiyor anne servis geldi diyo daha kalkar kalkmaz zor giydirorum hemen inmek istiyor.
ben ramazan bayramında evdeyim diye baya uğraştım hiç birşekilde oturmadı babasıyla soktum kendim
girdim yanında yiğenlerim var onlarla anlıyacağın herkesle soktum ki gördün oda yapsın diye yok bas bas bağırdı
dayak yemiş gibi dedim yok alışmaz bu daha ne olduğunu bilmiyor anlamıyor çıkınca direk yapıyodu
sıkıldım bağladm kurbana geldik izne çıktm gene aynı bahçelerde hep açık gezdi yok alışmadı geldik eve babannesine
dedim bağlama ben bağlamadım 1 2 gün uğraştık baktık alıştı ayakta tasa yapmak istedi ogün bugün söylüyo tas
falan dene derim ve onunla beraber büyük tuvaleti hiç alıştırmadım ona da kendiliğinden alıştı ona da çiş geldi
diyo ama napalım artık :):) yaptığım stresler hep boşaymış yani.
laflara kulak tıka canım kime sorsan çocukları 1 yaşındayken alışmış hiç 2 3 diyeni duymadım
onun için boşver hep bezli durcak hali yok ya elbet alışıcak.bana da herkes neler dedi üzüldüm morali
bozuldu ayıp dedim bi çocuğu alıştıramamış derler dedim valla hiç takılma herşey unutluyor zamanla
kendisi alışıyor zamnı geldiğinde.başlamak istiyosan dediğmi dene çok soğuklar gelmeden de başla.