2014 Kasım Anneleri

sağol cnm.1 gündemi alıştı yani anlamadım hiç uğraşmadın mı
bezliyken uğraşıp çıkarınca hemen alıştıysa ne güzel valla sağa sola
hiç işemeden :):):)
daha önce yaz başında bir gün denedim. bir kaç kere yaptı altına hem küçük hem büyük. dedim ben ugrasamam tekrar bezledim. bu sefer muhtemelen büyüdügünden bir kere kaçırdı ama 3. günümüz bugun hamd olsun bez baglamıyoruz

Ya ogluma kiyafet ala ala bi hal oldum
Ne cabuk kuculuyor
Yazin bi suru sey, simdi kisliklar
Ilkbaharfa aldigim esofman altlari kisacik kaldi
Oglumm 5-6 yas giyiyr
Bazi 4-5 oluyor
110 yada 116 cm aliyrm

ölçüsüne pek bakmıyorum ama kalıbına göre
bakarak alıyorum bazen 3-4 oluyor bazen 4-5
5-6 alsam üstü iyi oluyor altı uzun geliyor çok
değişik bir durum ya benim oğlum zayıftır ama
boyu uzun pek denk getiremiyoruz kıyafette.

Kizlar buyuk oglum disini gicirtatiyor gece
Kiskanxliktan mi yapiyor acaba ya

alla alla sadece gecemi yapıyor acaba
sen mi gece farkediyosun belirttiği bir kıskançlığı
var mı yanındayken falan..

iyi iyi çok şükür bi derler bi kere bezi çıkardıysan bi daha bağlama
senle oynar alışmaz alakası yok demek ki ben büyük tuvaleti için hiç eğitim vermedim
o geldiğinde de çiş sanıp hep gitti tuvalete hala da anne çiş geldi der :):):) gece de
özellikle kaldırıp alıştırmadım kendi bazen kalkıyo bazen sabah kadar yapmıyor bazen de
çok nair yatağa yapıyor :) 3 ay olucak alışalı daha 3 kere ancak yapmıştır yatağa.
nazar değmesin.

maşallah oğluşa çok iyi. bir kaç gün gece bezle dediler ben şimdiye kadar bezledim. hafta sonu onu da cıkarıp denemek lazım sanırım

Pek bellı etmıyor
Cok az cnm ama etkılenmış bellı

maşallah oğluşa çok iyi. bir kaç gün gece bezle dediler ben şimdiye kadar bezledim. hafta sonu onu da cıkarıp denemek lazım sanırım

bağlamazsan daha iyi alışıyo yatağına alt açma bezleri varya lilipit in dediği
canped onlardan ser yatağa geçmez zaten.ayrıca alez varsa ona gerek bile yok
alezde yatağa geçirmez gece işeyince zaten kalkıyo ıslaklığı hissediyolar:):):)

Cnm gece ben alez ıle carsaf arasına canped hasta ortusu serıyrm
Kacırdıgında pratık oluyor
Önerırım

aynen çok iyi onlar..

Pek bellı etmıyor
Cok az cnm ama etkılenmış bellı

kıskanır tabiki düne kadar tekti yanına biri daha geldi
herşeyi paylaşan anne babasının sürekli yanında alışır ama
aklı iyice ersin kardeş sevgisini iyice anlasın da..

Cnm alez olsada kullanıyrm ben
Hem alez hem carsaf kırlenıyor:)

Cnm sende mı hamılesın?

Selamlar kızlar. Evet lili hamileyim ben de. Bakalım nasipse Eren abi oluyor. Inşallah hayırla ve sağlıkla gelsin 2. Bebiş. Gözüm de çok korkuyor, eren hala bezi atmadı inada bindirdi ben de bu aralar aşırı bulantidan ve halsizlikten bez işine ara verdim. Bakalım nasıl olacak sen de bebislerini sağlıkla büyüt insallah. Tekrar hamile olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Özlemişim sizleri bu arada eski nickim beyazinciydi kızlar belki hatirlamamissinizdir

Ben Zaten konulara baktım öyle çözdüm sen olduğunu:) cnm bnm ya hayırlı olsun yenı bebısın
Sen bez işini sıkıntı etme bır muddet daha
Bulantın varda yapmak zor gercekten
Bulantıların duzelsın halledersını cnm
Bende cok ozluyrm ya
Icım bır garıp oluyor
Ne heyecanlar ne endıseler paylastk
Bebeklerımkz uc yasında oldu
Şükürler olsun

Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur. Araları 3.5 yaş oluyor bakalım bizi neler bekliyor. Eren zor bir çocuk, yemek ve uyku sıkıntımız var malesef.. Allah kolaylık versin hepimize. Yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi hallolur Allah'ın izniyle. Sen çalışıyor musun şuan ? Nasıl iki çocuklu hayat :))

Yari zamanli calismak hakkimi kullaniyrm cnm
Bankada calisiyrdyn hatirlarsin belki
Iki cocuk guzel ya, tekrar bir bebek heyecani
Erenin yemek ve uyku sorunu nasil? Bnmkinde de var
Tek sevdigi sey makarna
Kahvalti yapmiyor
Yumurta peynir zeytin hayal bize
Hic yumurta yediremedim
Kusuyor
Agliyor
Zorla bisey yemez
Yayla corbasi makarna borek kuymak krep
Sevdikleri bu kadar

Hatırlıyorum tabi ki. Ben de bu sene calismiyorum kolejde devam edecektim ama hamilelikte olunca bir de eren bu seneyi evde geçirmeye karar verdim. Eren gündüz uyumak istemiyor uyumadigi zamanlarda dahil gece 12 hatta 1 gibi uyuyor. Resmen direniyor çocuk. Yemek işimiz de çok sıkıntılı. Yumurta, peynir, mercimek çorbası ve sebze yemeklerini kesinlikle yemiyor yayla çorbası, makarna, köfte gibi belli başlı yiyecekler yiyor. Ben de çok üzülüyorum yeterli beslendiğini düşünmüyorum. Dr umuz bu durumu öğrenince polivit diye vitamin surubu verdi. 2 sise onu kullandik. Zorla yemek yemiyorlar arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Sabah kahvaltısı için az önce sigara böreği sarıp dolaba koydum. Sırf eren kahvaltıda herşey yemiyor diye. Bu arada üstüne gitmeyip ac bırakmayı da denedim. O zamanda bir iki lokma atıştırıp kalkıyor. Midesini tutacak kadar yiyor. Ben yemek ve uyku işini çözemedim malesef

Kilosu nasil cnm ?
Bnmkinin boyu kilosu fazla
Kocaman bir cocuk
Ama yapisal birsey
24 kilo
Vitamin sormadim dr a
Meyve agzina surmuyor
Sut yogurt seviyor
Kofte moduna gore
Ac birakmak bizde de ise uaramadi

Vitamin sorsam mi bende dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…