maşallah miniğinee :) yok canım olmadı henüz hamile olduğumu bile unutuyorum perşembe randevum var bakalım doktor tahminde bulunacak mı?cok sekerler ya
Bnm mınık 3,5 aylık
Senın cınsoyet bellı oldu mu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah miniğinee :) yok canım olmadı henüz hamile olduğumu bile unutuyorum perşembe randevum var bakalım doktor tahminde bulunacak mı?cok sekerler ya
Bnm mınık 3,5 aylık
Senın cınsoyet bellı oldu mu cnm
o zamaaan sen de yap kardeş beraber büyütelim ben nisan annelerine ısınamadııım...Teşekkürler efsun...maşallah 13. Haftayı bulmuşsunuz özeniyorum size ya...
Canım psikolojik gibi bende olmuyor ama istersen yine bir Dr görünBenim dikiş yerlerim acıyor erenin doğum günlerinde tesadüf mü acaba normalde hiç acı olmuyor ama 2 yıldır aynı gün acı var.sizde de oluyor mu kızlar
ya kızlar benim derdim var ya..
mustinin yeme sorunu hep vardı hala var..hiçbirşeyi sevmezmi bir çocuk valla sevmiyor.. zorla yiyor diyebilirim acıkma duygusu yok.. kendisi hala yemiyor zaten bu bir dert..
ikimcisi aşırı sinirli ya.. istediği şeyi diretiyor ağlıyor herşeyi fırlatıyor.... bazen dayanamıyorum kızıyorum bağırıyorum yalnış biliyorum ama sabrım tükeniyor.. sizlerde de varm bu sorunlar
Cinsiyet noldu acaba :)maşallah miniğinee :) yok canım olmadı henüz hamile olduğumu bile unutuyorum perşembe randevum var bakalım doktor tahminde bulunacak mı?
Merhaba kreş arıyorum bende Ocak ta vericem sizin ilçe neresi acabaselam kızlar;
baya geriden okudum hamişler baya artmış.ne güzel
bende kreşe verdim bu hafta 3.haftası ve çok güzel alıştı baya değişimler var
konuşması arttı kendi başına oyun oynamıyordu ve şuan oyunlar kuruyor
okulda çok uyumluymuş evde olmasa da kendi başına uyku oyun vs gibi herşeye katılıyomuş
alışmaz çok zor bir çocuk diyodum olmaz diyodum ama şuan çok severek gidiyo maşallah.
herşeyi çabuk kapma sürecinde iyi oldu bu yaşta vermem dersten ziyade oyunlar karalamalar
yapıyo ingilizce sayı saymayı bile öğrenmiş :) seneye daha çok ders odaklı olucağı için bu sene tam zamanı oldu.
yemek yemesi evde çok zor doğru düzgün yemez yemek vermesem acıktım demez o yönde çok üzülüyorum.
kahavltıyı biraz daha fazla seviyor yemek seçiyo çok fazla hep babannesinin pimpirkliğindn oldu
vermedi çok çeşit boğazı çok kapalı yemekle hiç arası yok.çok şımarıktı nazlanmalar ağlayarak bişey istemeleri
ve şuan onlar bile düzelmeye başladı abi oldun diyoduk hep ve oda diyor birşey olsa uzun süre okul hayatı olıcak diyenlere katılmıyorum ders değil şuan oyun daha çok doğru yanlışı öğrenme arkadaş eidnme ve paylaşım yönünde çok
iyi bir yaş okul tam gün ders vermeler falan mesela anaokulunda bile ders veriyolar şuan öyle bi derdi yok
daha çok dediğim gibi oyun var park da tiyatro hayvanat bahçesi gibi. ben çok memnunum erken diye düşünenlere
de şiddetle öneririm çok rahat edersiniz. bu arada tuvaletine alıştı:):) 2 ay kadar oldu.
E efsunkarr sanada hayırlı olsun canım rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.evde olsam çalışmaya ara
verme durumum olsa bende çoktan istemiştim
melek0909 sanada çok üzüldüm cnm hayırlsı buymuş diyelim inşallah tez zamanda yine olur..
evet topiğimiz çok tatlıydı yoğunluktan fırsatım yoktu inşallah bundan sonra gelirim.gelmeyen giden çok var ama
Merhaba sizin kreş adı nedir neredeKızlar bilgi olsun diye yazayım...
Kreş tam gün verdik 800 TL
Yarım güne 600 TL dediler.
Uyku,oyun ve etkinlik odaları ayrı ayrı...
2 yaş grubu sınıfları 12 kişiler.
Tuvalet eğitimi de veriyorlar.
Yemek olayıda iyi 2. GünDü mesela bu gün kuru fasulye ve pilav yemiş öğlen benim horoz evde ben versem yemezdi.
Bekleme salonunda sınıflar izlenebiliyor
Ortak alanlar da net ortamından izlenebiliyor.
liliii doktor söylemedi 13.haftada yüz üstü yatıyordu bebişim zaten aynı kızım gibi :) merakla bekliyoruz bakalım 16.hafta gibi giderim diyorum..Cinsiyet noldu acaba :)
Oyy uc yasında oldu ne cabukkkMerhabalar kızlar. bugün de benim kızımın doğum günü. hepsinin nice güzel yılları olsun inşallah
valla cok duygusalım bugun :)) hamd olsun büyüdüler bile. ikinci de kız canım. çeteyi kuracaz yani inş :)Oyy uc yasında oldu ne cabukkk
Saglıklı omurlerı olsun yavrularımızın
Okula basladıklarında da yazalım buraya yaa
Ikıncısının cınsıyetı ne
Insallah :)valla cok duygusalım bugun :)) hamd olsun büyüdüler bile. ikinci de kız canım. çeteyi kuracaz yani inş :)
Kızlar ben adeda yayıncılık dıkkat gelıstırıcı set aldım
Onun yapıyrz ıkı gundur
Önerırım
Sızınde onerılerınız var mı?
Bnm tosunum resım cızemıyor ya
Karalıyor anca
Sızde durum nasıl?
çok teşekkürler :) ikinci nasıl oluyor? bazen düşünüyorum ilki kadar çok sevilir mi diye. insan kucagına almadan kabullenemiyor tam sanırımInsallah :)
Hayırlı olsun saglıkla gelsın
Valla duygusal olmayacak gıbı degıl kı gercekten
Karnımızda buyuduler kıpır kıpırlardı oy oyy
Annelkk cok baska bısey ya
Alperen ısımlı cocuklar genelde zor mu oluyor nedır :) hep oyle duyuyorumherkese merhaba kasım anneleri
koşturmacadan böyle bir sayfamız olduğunu tamamen unutmuşum birden aklıma geldi ve mutlulukla açıp okudum son sayfaları. bebiş bekleyenlere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ayrıca atlas a çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda.
bizden haberlere gelince oğlumun 8 kasım da 3 yaşı bitiyor. Maalesef uyku düzenimiz hala yok gece cok gec uyuyor. kitap okuyup tüm ışıkları kapatıyoruz. çok direniyor sürekli bişeyler istiyor. 11 12 yi buluyor uykuya geçmesi. sabah belirsiz bazen 8 bazen 10da kalkıyor. gündüz de haftasonu dışarı çıkarsak arabada uyuyor onun harıcınde uyumuyor günün 12 saati en az ayakta ve nasıl dayanıyor bilmiyorum. bi akşam 10 da uyudu sabah 5 te uyandı uyutamadım tekrar ayrıca hala bezliyiz sanırım sadece biz kaldık. tuvalete götürünce yapıyor ama gece kalkıp iki kere falan su içiyor vermezsem çok ağlıyor. sabah kuru kalkamıyor hala. günde en az 3 kere kaka yapıyor. uykusuzluk tahammülümü azaltıyor zaten kız1m da bu sene 1. sınıfa başladı onun ödevleri vs bir de tuvalet mevzusu olunca ikisine birden sinirlenmeden nasıl yetişeceğim bilemiyorum çocuğu yıpratmaktan korkuyorum erteliyorum sürekli sanırım ben de hazır değilim.
Alperen de çok sinirli inat bir çocuk. önünde abla olduğu için onun yaptığı herşeyi yapmaya çalışıyor yapamayınca hırçınlaşıyor. kızıma aldığımız herşeyden onun da var boya, kalem, defter vs ama ısrarla ablasınınkileri alıp zarar veriyor. ısırma olayı var maalesef ablasını kaç kere ısırdı hiçbir şekilde vazgeçiremiyorum. günde 4 saat görüşüyorlar onun da 2 saati kavga halinde :)
konuşmasında sıkıntı yok herşeyi net ifade edebiliyor. yemek çok seçiyor ama yediklerini güzel yiyor. gündüz bakıcı ablaya yedirtiyormuş. akşamları kendi yiyor. boyu 101 cm kilosu 15 ama çok zayıf duruyor.
Cnm bende onu cok merak edıyrmçok teşekkürler :) ikinci nasıl oluyor? bazen düşünüyorum ilki kadar çok sevilir mi diye. insan kucagına almadan kabullenemiyor tam sanırım
Buna sevndm cnm aynı asamadayız :)benim oğlum da karalıyor canım henüz. bu yaşlarda normal diye biliyorum. ben mesela araba çiziyorum ona diyorum tekerlerini sen yap kendince çiziyor yuvarlak ama yerini tutturamıyor her zman :) yada yüz çiziyorum ona göz vs çiz diyorum. zamanla alışacaklar çizmeye inşallah :)