2014 Kasım Anneleri

inşallah çalışmalarımız sonuç verirde akrep burcu evlatlar doğururuz:)) benimde reglm yeni bitti çalışmalara başlıcaz artık ama sanırım enfeksiyon var önce fitil kullanmam gerek temzlensin ozaman daha rahat olurmuş.

ben geldim... :) bi sorunumuz çıkmazsa 1 kasım diyo takvim :KK66:

hayırlı uğurlu olsun.Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim bat 28 şubat. ne idrar ne kan test yapmadım ama çok eminim gebe olduğuma. eşim de kızıyor çok kaptırdın diye. hayırlısı ..

merhaba arkadaşlar...:KK16::KK16:
benimde 17 şubatta transferim oldu.2 tane yavrucuğum kondu karnıma.:KK76::KK76::KK76:
yavrularım annelerini bırakmadılarsa, rabbim nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşallah...:emir_bebek::emir_bebek:
1 mart test tarihim...heyecanla bekliyoruz...:18::18::18:

benimde 17 şubatta transferim oldu.2 tane yavrucuğum kondu karnıma.:KK76::KK76::KK76:
yavrularım annelerini bırakmadılarsa, rabbim nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşallah...:emir_bebek::emir_bebek:

herşeyin hayırlısı canım. ama inşallah bebişlerin seninledir ve hayırlı haberlerini alırız.

offff beniim adete 10 gün var daha. yani baya bekliycem. çok fazla istemiyodum ama yazılanları okudukça heveslendim baya. şimdi heyecanla bekliyorum 7 martı...

benım bat 10 mart hamıle kalırsam mucıze olcak...allahım yardım et bız kullarına.amınnnnn

hayırlı uğurlu olsun.Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim bat 28 şubat. ne idrar ne kan test yapmadım ama çok eminim gebe olduğuma. eşim de kızıyor çok kaptırdın diye. hayırlısı ..

saol tatlım :) benim bat 24 şubattı,,22 şubatta hcg baktırdım 159 du, ki idrarda gebelik testide yapmıştım belirgindi 2.çizgim. kan testi yaptırsan kesinlikle emin olursun artık :KK66:

hamilemisin canım???? süpeeerrrr:KK52:

eveeeeeet :KK49: bugün randevum vardı,hcg bakıldı 820 olmuş.. kimyasal olabilir mi diye tedirgindim. çünkü adetimden 2 gün önce 159, adet günümde 250 çıkmıştı hcg testim. doktorum tutunma problemi olabilir demişti. 4 gün sonra 820 olmuşşş :KK54:

oyyy dilerim ikiz olsun :KK4:

offff beniim adete 10 gün var daha. yani baya bekliycem. çok fazla istemiyodum ama yazılanları okudukça heveslendim baya. şimdi heyecanla bekliyorum 7 martı...

dilerim bebiş haberlerini okuruz :) bu arada 7 marta kadar neden bekleyesin canımmmm,,, 4 ya da 5 mart gibi baktır kanda çıkar muhakkak :KK49:

herşeyin hayırlısı canım. ama inşallah bebişlerin seninledir ve hayırlı haberlerini alırız.
inşallah canım...inşallah hala içimdedirler.
ne olur rabbim...yardım etsin hepimize...

oyyy dilerim ikiz olsun :KK4:

inşallah.2 tane koyucaz deyince doktor.nasıl bir heyecan oldu bende.inşallah ikiz olur.hiç kıyamam ben onlara...

inşallah canım...inşallah hala içimdedirler.
ne olur rabbim...yardım etsin hepimize...

inşallah.2 tane koyucaz deyince doktor.nasıl bir heyecan oldu bende.inşallah ikiz olur.hiç kıyamam ben onlara...

ayyy şahane olur :) keşke benimde ikiz olsa :KK22: ama muhtemelen birtanedir..

dilerim bebiş haberlerini okuruz :) bu arada 7 marta kadar neden bekleyesin canımmmm,,, 4 ya da 5 mart gibi baktır kanda çıkar muhakkak :KK49:

yaa bilmiyorum. benim 3 yaşında bi kızım var.onda adetime 2 varken kanda baktırmıştım. hamile değilsin demişti doktor. adetim 2-3 gün gecikince idrarda baktım silik bi çizgi çıktı. sonra kanda bi daha baktırdım o zaman pozitif çıkmıştı. o yüzden beklesem mi diyorum.ama sabredemem gibi geliyo:KK52:

eveeeeeet :KK49: bugün randevum vardı,hcg bakıldı 820 olmuş.. kimyasal olabilir mi diye tedirgindim. çünkü adetimden 2 gün önce 159, adet günümde 250 çıkmıştı hcg testim. doktorum tutunma problemi olabilir demişti. 4 gün sonra 820 olmuşşş :KK54:

tebrik ederim. sağlıkla kucagına aldığın günleri de görürüz inşallah. allah isteyen herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu. şimdi 2 tane mi hamişimiz var???

Arkadaşlar ben geeldiim inşallah Kasım Annesi olma yolunda sağlıkla ilerleriz
Bir hafta önce idrar testinde öğrendim ama doktora geç gittim Ben ekim diye hesaplarımda yanlışlık yaptım Bugün doktor muayenesinde doğum 01 Kasım olarak gözükmekte...
Bir oğlum var 3 yaşında İstanbulda yaşıyorum 39 yaşındayım ve hostesim ...
Bilgilerim şimdilik bunlar başka kimler Kasım Annesi inşallah bir bakalım
Hepimize hayırlı olsun diliyorum

tebrik ederim. sağlıkla kucagına aldığın günleri de görürüz inşallah. allah isteyen herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu. şimdi 2 tane mi hamişimiz var???

Ben de geeldiiim inşallah herkes gelir dolar taşarda yer kalmaaazzzzzzz isteyen herkese :))))))))))))

X