DÜŞÜK YAPMAMAK İÇİN OKUNACAK DUA
Her kadının doğumdan önce ya da doğum sırasında düşük yapma ihtimali vardır. Bu sorunu sıkça rastlayanlar için vereceğimiz dua probleminizi ortadan kaldıracaktır. Bu dua şöyledir;
Parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
Ya Mübdi ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
doktor bir demiş idikızımdada bir tane içiodum aam onda folic plus içiyordum bunda folbiol :)
Cuttery eşim mi okuyacakmış yoksa kendimmi ?
hemen başlarım okumaya canım çoook teşekkür ederim
folic plus daha kapsamlıymış d vitamini ve kalsiyum da var ama ben kalsiyumu süt yoğurt ve peynirden alıyorum folbiola karar verdim doktor yazmadı bana istediğini kullan dedi
Canım benim Allah razı olsun.Bende sana dua ederim inşallah.
Rabbim korusun minik meleklerimizi.
Bende dün başladım vitamin ve folik asitlere.
bende kaşıntı yapmadı ama akşam saat sekizde bi yattım sabah 7de kalktım ölü gibi uyumuşum acaba vitaminlerdenmi?
amannn zaten bebişler şuan bizim stoklardan yiyor ha plus ha biol
iyi olsunlarda onlarrrr
eşin tatlımmm ama kendinde oku eşini görene kadarr bencee kar kardır
yorma skaın kendini kalkma bile yerinden beklesin işler güçler..
bunlarda belki faydalı olurr
Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur
Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi ..
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
eşin tatlımmm ama kendinde oku eşini görene kadarr bencee kar kardır
yorma skaın kendini kalkma bile yerinden beklesin işler güçler..
bunlarda belki faydalı olurr
Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur
Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi ..
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
bende büyüsün biraz diye bekliyorum ilk gebeliğimde 7 haftamda duymuştum kalp atışlarını bunda da 7. de gitcem ama hiç değerlerime baktırmadım bidaha ondan tedirginim birazcık canım benim bulantım gün boyu sürüyo ama dediğin gibi kuscak düzeyde değil ama bu sefer zor bi hamilelik olcak galiba oğlumda hiç bulantı yaşamamıştım bunda şimdiden gözüm bile kararıyo bakalım 56.5 kiloyla hamiş kaldım ne kadar şişcem iştahım korkunç fenasağol canım bende 13-14 martta gidicem inşallah iyice buyuşun kuzum adet sancıları vuruyor oda o zaman geçer sabahları minikten bulantı oluyor sende başladımı :26: kusturacak kadar değil ama açlıktan sanırım inşallah olmaz ya
birde rüya görüyormusun sen ben rüya gördüm oğlum oluyordu simsiyah saçlı kahverengi gözlü kucağıma aldımpopo mu açıkta kaldı acaba
ama ben hep rüyamda bebek görsem hamile olduğumu düşünürdüm doğuma kadar da görürüm sizde varmı böyle bişeyyy
azmin sonucu yaptım sonundaayy çok mutlu oldum hırs yapmıştım
eksikler varsa benim gözümden kaçan yollayın bilgileri girerim
öpüldünüz hepiniz :))
Benimde aynı böyle oldu cnm.adetme bir gün kala kan vereim 30 cıktı.2 gün sonra tekrarladım 85 çıktı.regli 10 gun grçince yani dün karnımdan ultrasonla 5,5 mm lik minik kesemi gördükdr emn olmak için betahcg istedi 2499 cıktı. Tekrar 20 gün sonra gidicem kalp atışı için. Hepimiz için hayırlısı olsun
Kızlar şu hayır mübarek günde dua istiyorum sizden.
4günden beri kasıklarımda ve belimde ağrı vardı sanki adet olcakmışım gibi.Tekrar doktora gittim. Doktor düşük tehlikem oldugunu söyledi.
İlaç verdi. Şuan yatıyorum...
Dua edin lütfen...
bende büyüsün biraz diye bekliyorum ilk gebeliğimde 7 haftamda duymuştum kalp atışlarını bunda da 7. de gitcem ama hiç değerlerime baktırmadım bidaha ondan tedirginim birazcık canım benim bulantım gün boyu sürüyo ama dediğin gibi kuscak düzeyde değil ama bu sefer zor bi hamilelik olcak galiba oğlumda hiç bulantı yaşamamıştım bunda şimdiden gözüm bile kararıyo bakalım 56.5 kiloyla hamiş kaldım ne kadar şişcem iştahım korkunç fena:131::131::126::126:ama şimdi temizlik yapmam gerek bisafirim gelcekmiş halı silcem ara ara kontrol ederim sizi
Kızlar bende hiçbir belirti yok korkmaya başladım sizin yazdıklarınızı okudukca
Canım fol ile başlıyosa aynı şey ıluyo demekkiBende folidoce kullanıyorum 400 mcg gnde 1 tane dr süper dedi
bende büyüsün biraz diye bekliyorum ilk gebeliğimde 7 haftamda duymuştum kalp atışlarını bunda da 7. de gitcem ama hiç değerlerime baktırmadım bidaha ondan tedirginim birazcık canım benim bulantım gün boyu sürüyo ama dediğin gibi kuscak düzeyde değil ama bu sefer zor bi hamilelik olcak galiba oğlumda hiç bulantı yaşamamıştım bunda şimdiden gözüm bile kararıyo bakalım 56.5 kiloyla hamiş kaldım ne kadar şişcem iştahım korkunç fena:131::131::126::126:ama şimdi temizlik yapmam gerek bisafirim gelcekmiş halı silcem ara ara kontrol ederim sizi
Geçmiş olsun canım, tuvalet dışında kalkma.. Hangi ilaçları verdiiKızlar şu hayır mübarek günde dua istiyorum sizden.
4günden beri kasıklarımda ve belimde ağrı vardı sanki adet olcakmışım gibi.Tekrar doktora gittim. Doktor düşük tehlikem oldugunu söyledi.
Dua edin lütfen...
Bitane almak yetiyor canımGünaydın arkadaşlar folbioldan günde kaç tane alıyosunuz ben sabahları günde 1 tane ama yeterli mi bilemedim :44:
Kızlar şu hayır mübarek günde dua istiyorum sizden.
Dua edin lütfen...
AHHHH tatlım ahhh sildim bile şimdi 15 dk moladayım silmesen napcaksın evde bugün bir yaşına girmiş bir canavarım varhalı falan silme yaa nie siliosun halııı
çok şükür rabbim korumuş tatlım bebeğini banada yardım eder inşallah rabbim yok gelenler bilmiyolar daha ama ayıp ya rahat edemem ben bi kez temizce görsünler doğuma kadar başka gelmezler zatennnhalı niye siliyosun boşver bilmiyolar mı gelenler hamile olduğunu yorma kendini bu aylar önemli ben de hamileliğimi öğrenmeden 2 haftalıkken taşındık ben taşımadım ama yerlştirme temizlik derken yordum kendimi taşındıktan 1 gün sonra öğrendim hamileliğim çok şükür bişey olmamışAllaha emanet