daha8 ay var onumu goremıyorum yemek konusunda sımdıdencanımm bende açıımmm,Ne yesem diye düşünüyorum daha 1 saat olmadı oysa ki yiyeli :))
52 kiloyla hamile kaldım bu gidişle 2ye katlicam, bi iştah 3 günde bu kadar mı açılır yaaaa
etsiz çiğköfteler zararlı değil canım vallahi bende istedim şimdi yaa
Deme kız öylee annelik buu usak yediriyor senin suçun degil
kızlar ben geldim dünden bugüne bebişler nasıl bakalım
Ben bugün ilk doktor muayeneme gidicem heyecanlıyım inş keseyi görürüz
saolasın balımmm evet bugün paşam bir yaşına girdi inşallahhhhh büyüdükçe uslanırlarrr
eyvahlar olsun :)))
bende senin gibiyim sürekli açım ilk hamileliğimde 55 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma girdim 3.500 doğdu paşam ama ben 2 kilo vermiştimCanımm bende açıımmm,ne yesem diye düşünüyorum daha 1 saat olmadı oysa ki yiyeli :))
52 kiloyla hamile kaldım bu gidişle 2ye katlicam, bi iştah 3 günde bu kadar mı açılır yaaaa
evettt bebişler istiyo biz yiyoruz sende hemen bi alo paket yap gülüş sevindir bebişinietsiz çiğköfteler zararlı değil canım vallahi bende istedim şimdi yaa
deme kız öylee annelik buu usak yediriyor senin suçun degil
hersey ıyı bıde kabızlık sorunum olmasa:26:
Oo bebıs goruncek deseneeeee bende yarın gıdecegım bakalım ıns gorunur kese
Canım doktora gittim Kesesini de gördüm şükür ama burda öyle şeyler yazıyor ki acaba Diyorum bende bi sıkıntı mi var
Bir tane almak yeterli canım. 5 miligram folik asit içeriyor, oldukça yüksek.. sağlıklı bayanlarda günde 400 mikrogram bile yeterli miktar..
gözüm korktu bak şimdi napalım gülü seven dikenine katlancakyok vallahi 2.5 yaşında halaaa aynıbelki kardeş gelince uslanırlar azcık
dün parka götürdüm işte kendimce daha çok zaman ayırayım diye allahım ordan oraya kosusunu izlemelisin peşinde koşmaktan
kasıklarıma ağrılar saplandı hele parktan ayırmaya çalıştığım an acırdın halime gece bir kasık ağrısı aha dedim düşüyor allah korusun
bugünde çıktık hem ekmek alalım hem hava diye canım çıktı sanırım ben karnımdakinden degilde paşamdan zor geçircem hamileliğimi
kızlar ben geldim dünden bugüne bebişler nasıl bakalım
ben bugün ilk doktor muayeneme gidicem heyecanlıyım inş keseyi görürüz
daha8 ay var onumu goremıyorum yemek konusunda sımdıden
ıstemesın canın avucunu yala ben yalaya yalaya avucumu asındırdım sımdıden elıme bakınca karsı taraf gorunuyor o derece
acı acııı çok güzel ama bakalım sen ne aşerceksin ilk
bende senin gibiyim sürekli açım ilk hamileliğimde 55 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma girdim 3.500 doğdu paşam ama ben 2 kilo vermiştimbugün tam bir yıl oldu doğum yapalı eski halime gelmeme 1,5 kilom kalmıştı ki yine hamileyim bu sefer kaç kilo alırım tahmin bile edemiyorum:26::26::26:
evettt bebişler istiyo biz yiyoruz sende hemen bi alo paket yap gülüş sevindir bebişini
bende senin gibiyim sürekli açım ilk hamileliğimde 55 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma girdim 3.500 doğdu paşam ama ben 2 kilo vermiştimbugün tam bir yıl oldu doğum yapalı eski halime gelmeme 1,5 kilom kalmıştı ki yine hamileyim bu sefer kaç kilo alırım tahmin bile edemiyorum:26::26::26:
güzel haberlerle gel inşallahhh bende gun sayıyorum bi duvara çizik atmadığım kaldı
yokk bugun olmaz cumaları balık gunu bizde pazara çıkıp alayım oğlum zati iştahsız balık yesin kuzummm yarın söyle bol acılı üserine limonlu bol yeşillikle çiğ köftee anaaaa ağzımın suyu aktı bee
Perşembe günü doktora kim gidiodu yaa :44::44: Yani dünn =))
ayyyhh bende de aynı sorun mevcut maalesef akşam o kadar incir kayısı yedim bana mısın demedi daha tık yok:26:
inşallah canım yaa erken mi acaba diye tereddütlüyüm elimiz boş dönmeyelim istiyorum ama 4+6 oldu bugün:44:
kayısıyı kaynatın öyle için kızlarr birde sabah aç karnına 1 kaşık z. yagı içip üzerine ılık suu tıksınç ama işe yarıyor ilk gebeliğimde 1 saat kalırdım wc de sakın ıkınmayın zorlamayın basur olluyor
inşallah canım yaa biz şimdiden böyle sabırsız nasıl beklicez doğuma kadar düşünemiyorum
kızzzz insanı zorla aşertiyosunuzzz heee
SUCUK CEKTI ILK CANIMacı acııı çok güzel ama bakalım sen ne aşerceksin ilk
evettt bebişler istiyo biz yiyoruz sende hemen bi alo paket yap gülüş sevindir bebişini
ayyyhh bende de aynı sorun mevcut maalesef akşam o kadar incir kayısı yedim bana mısın demedi daha tık yok:26:
inşallah canım yaa erken mi acaba diye tereddütlüyüm elimiz boş dönmeyelim istiyorum ama 4+6 oldu bugün:44:
ayyyy çok alemiz valla kızlar yaptığımız zorla aşertme işleminden ötürü çok özür diliyorum hakkınızı helal edin vallagüzel haberlerle gel inşallahhh bende gun sayıyorum bi duvara çizik atmadığım kaldı
yokk bugun olmaz cumaları balık gunu bizde pazara çıkıp alayım oğlum zati iştahsız balık yesin kuzummm yarın söyle bol acılı üserine limonlu bol yeşillikle çiğ köftee anaaaa ağzımın suyu aktı bee
ayyyyy şakası bilem çok korkunçOhoooo daha şimdiden böyleysek doğuma vinçle götürürler bizleri
SUCUK CEKTI ILK CANIMODA PEK HAYIRLI DEGIL :d
AKSAM KURU KAYISI VE SABAH AC KARNINA KURU KAYISI BIRDE DRUM ILAC VERDI ONU ICTIM IKI BUYUK BARDAK SU ICTIM BUGUN BIRAZ RAHATIM DENE SENDE CANIM IYI GELIO BIRAZ
kayısıyı kaynatın öyle için kızlarr birde sabah aç karnına 1 kaşık z. Yagı içip üzerine ılık suu tıksınç ama işe yarıyor ilk gebeliğimde 1 saat kalırdım wc de sakın ıkınmayın zorlamayın basur olluyor