2014 Kasım Anneleri

canımm bende açıımmm, Ne yesem diye düşünüyorum daha 1 saat olmadı oysa ki yiyeli :))
52 kiloyla hamile kaldım bu gidişle 2ye katlicam, bi iştah 3 günde bu kadar mı açılır yaaaa
daha8 ay var onumu goremıyorum yemek konusunda sımdıden
etsiz çiğköfteler zararlı değil canım vallahi bende istedim şimdi yaa

Deme kız öylee annelik buu usak yediriyor senin suçun degil

ıstemesın canın avucunu yala ben yalaya yalaya avucumu asındırdım sımdıden elıme bakınca karsı taraf gorunuyor o derece

kızlar ben geldim dünden bugüne bebişler nasıl bakalım

Ben bugün ilk doktor muayeneme gidicem heyecanlıyım inş keseyi görürüz

hersey ıyı bıde kabızlık sorunum olmasa:26:

Oo bebıs goruncek deseneeeee bende yarın gıdecegım bakalım ıns gorunur kese

saolasın balımmm evet bugün paşam bir yaşına girdi inşallahhhhh büyüdükçe uslanırlarrr

yok vallahi 2.5 yaşında halaaa aynı belki kardeş gelince uslanırlar azcık
dün parka götürdüm işte kendimce daha çok zaman ayırayım diye allahım ordan oraya kosusunu izlemelisin peşinde koşmaktan
kasıklarıma ağrılar saplandı hele parktan ayırmaya çalıştığım an acırdın halime gece bir kasık ağrısı aha dedim düşüyor allah korusun
bugünde çıktık hem ekmek alalım hem hava diye canım çıktı sanırım ben karnımdakinden degilde paşamdan zor geçircem hamileliğimi

eyvahlar olsun :)))
acı acııı çok güzel ama bakalım sen ne aşerceksin ilk

Canımm bende açıımmm, ne yesem diye düşünüyorum daha 1 saat olmadı oysa ki yiyeli :))
52 kiloyla hamile kaldım bu gidişle 2ye katlicam, bi iştah 3 günde bu kadar mı açılır yaaaa
bende senin gibiyim sürekli açım ilk hamileliğimde 55 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma girdim 3.500 doğdu paşam ama ben 2 kilo vermiştim bugün tam bir yıl oldu doğum yapalı eski halime gelmeme 1,5 kilom kalmıştı ki yine hamileyim bu sefer kaç kilo alırım tahmin bile edemiyorum:26::26::26:

etsiz çiğköfteler zararlı değil canım vallahi bende istedim şimdi yaa

deme kız öylee annelik buu usak yediriyor senin suçun degil
evettt bebişler istiyo biz yiyoruz sende hemen bi alo paket yap gülüş sevindir bebişini

hersey ıyı bıde kabızlık sorunum olmasa:26:

Oo bebıs goruncek deseneeeee bende yarın gıdecegım bakalım ıns gorunur kese

ayyyhh bende de aynı sorun mevcut maalesef akşam o kadar incir kayısı yedim bana mısın demedi daha tık yok:26:

inşallah canım yaa erken mi acaba diye tereddütlüyüm elimiz boş dönmeyelim istiyorum ama 4+6 oldu bugün:44:

gözüm korktu bak şimdi napalım gülü seven dikenine katlancak

kızlar ben geldim dünden bugüne bebişler nasıl bakalım

ben bugün ilk doktor muayeneme gidicem heyecanlıyım inş keseyi görürüz

güzel haberlerle gel inşallahhh bende gun sayıyorum bi duvara çizik atmadığım kaldı

daha8 ay var onumu goremıyorum yemek konusunda sımdıden

ıstemesın canın avucunu yala ben yalaya yalaya avucumu asındırdım sımdıden elıme bakınca karsı taraf gorunuyor o derece

yokk bugun olmaz cumaları balık gunu bizde pazara çıkıp alayım oğlum zati iştahsız balık yesin kuzummm yarın söyle bol acılı üserine limonlu bol yeşillikle çiğ köftee anaaaa ağzımın suyu aktı bee

Ohoooo daha şimdiden böyleysek doğuma vinçle götürürler bizleri

inşallah canım yaa biz şimdiden böyle sabırsız nasıl beklicez doğuma kadar düşünemiyorum

kızzzz insanı zorla aşertiyosunuzzz heee

kayısıyı kaynatın öyle için kızlarr birde sabah aç karnına 1 kaşık z. yagı içip üzerine ılık suu tıksınç ama işe yarıyor ilk gebeliğimde 1 saat kalırdım wc de sakın ıkınmayın zorlamayın basur olluyor

SUCUK CEKTI ILK CANIM ODA PEK HAYIRLI DEGIL :d

AKSAM KURU KAYISI VE SABAH AC KARNINA KURU KAYISI BIRDE DRUM ILAC VERDI ONU ICTIM IKI BUYUK BARDAK SU ICTIM BUGUN BIRAZ RAHATIM DENE SENDE CANIM IYI GELIO BIRAZ

ayyyy çok alemiz valla kızlar yaptığımız zorla aşertme işleminden ötürü çok özür diliyorum hakkınızı helal edin valla

Ohoooo daha şimdiden böyleysek doğuma vinçle götürürler bizleri
ayyyyy şakası bilem çok korkunç

SUCUK CEKTI ILK CANIM ODA PEK HAYIRLI DEGIL :d

AKSAM KURU KAYISI VE SABAH AC KARNINA KURU KAYISI BIRDE DRUM ILAC VERDI ONU ICTIM IKI BUYUK BARDAK SU ICTIM BUGUN BIRAZ RAHATIM DENE SENDE CANIM IYI GELIO BIRAZ

yaaa şimdi hatırladımmm çikolatalı gofter istemiştim habire yiyordum hergun 1 tane ama 4 gun falan sonra kestim adet dönemim diye o zamanlarda yerim de acaba ye tatlıyı çıkar hakkıyı mı olacak

şaka gibi yaaa hastaneden aradılar doktorum rahatsızlanmış acile kaldırmışlar randevular iptal

ıkınmayın asla ben ılk bebegımı kaybetme sebeplerınden bırıde buydu:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…