2014 Kasım Anneleri

oyyy o zaman ben sevineyim yaa oplumda çok kustum belki bu sefer kusmam
send zorlama kendinii ben halılarıma battaniye polar seriyorum misafir geldiği zaman kaldırıyorum yoksa benim
oğlum yediği herseyi yere sürüyor ben 50-52 arasındaydım bakalım kaç oldum

HERKESE MERHABAAA

ASERMELER NASIL FASULYELER NE YAPIYOR. YINE ACIM BEN YAA :d

Günaydın arkadaşlar folbioldan günde kaç tane alıyosunuz ben sabahları günde 1 tane ama yeterli mi bilemedim :44:

Bir tane almak yeterli canım. 5 miligram folik asit içeriyor, oldukça yüksek.. sağlıklı bayanlarda günde 400 mikrogram bile yeterli miktar..

bazılarında geç belirti başlıyo daha çok yeni değerin yüksekse doktora gittiysen zaten sorun yok ne güzel işte bizim gibi ağrı çekmiyosun sorunsuz geçiyo

Canım doktora gittim Kesesini de gördüm şükür ama burda öyle şeyler yazıyor ki acaba Diyorum bende bi sıkıntı mi var

canım deerler ya ilk gebeliğin zorsa ikinci kolay olur ilk bebeğin usluysa ikinci raramaz olur diye dua ette öyle olsun benim ilk gebeliğim kolaydı bu zor olcak sinyallerini lşimdiden veriyo ama oğşuşum 3 çocuğa bedel o kadar yaramaz o kadar hareketli ki hamileyim ama çokıp üstümde yatıyo zıplıya rabbime emanetim artık inşallah bu uslu olur bende örtüyorum zanım normalde yoksa nerde temiz dursun ama oğlum saolsun sürahi devirdi havalarda yağışlı 3 gündür yağmur var yıkayamadım en iyisi bir kaç tane polar yedek almak

HERKESE MERHABAAA

ayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:

daha başındayım bakalım ilki gibi olursa her gördüğümden aldığım kokudan isterim

hehh aynı yaa dün sırtıma çıktı ordan tv izliyor belime attığı tekmeleri saymıyorum bile yattığım yerden kaldıracak diye tekmeliyor
inşallah 2. si uslu iştahlı olur ay inşallahhhhhh

ayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:[/QUOTE]
Canım ilk zamanlar sakın çiğ köfte yeme çiğ et ilk zamanlar çok zararlı aman diyim dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada oğluşunun doğum gunu bugundu galiba nice nice yaşlara

sakın yeme cıg kofte cıg et oldugu ıcın bakterılı tamamen

ben gebelıklerımde kendımden gecıyorum yaa nolcak benım halım ucuncu gebelıgım ılk ıkısı ılk aylar bulantılıydı bu seferkınde her sofrada ben varım tosun gıbı olacagım yahuuuu

ayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:
Canım ilk zamanlar sakın çiğ köfte yeme çiğ et ilk zamanlar çok zararlı aman diyim dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]canım çiğ föftede et yokki yani bizim burdakiler etsiz sadece bulgurdan alla o kadar çok yiyorum ki saymak münkün değil canım sürekli istiyo şuan bile ağzım sulanarak yazıyorum birazdanda alo paket isticem

canım çiğ föftede et yokki yani bizim burdakiler etsiz sadece bulgurdan alla o kadar çok yiyorum ki saymak münkün değil canım sürekli istiyo şuan bile ağzım sulanarak yazıyorum birazdanda alo paket isticem

canım çiğ föftede et yokki yani bizim burdakiler etsiz sadece bulgurdan alla o kadar çok yiyorum ki saymak münkün değil canım sürekli istiyo şuan bile ağzım sulanarak yazıyorum birazdanda alo paket isticem

eyvahlar olsun :)))

HERKESE MERHABAAA

Canımm bende açıımmm, ne yesem diye düşünüyorum daha 1 saat olmadı oysa ki yiyeli :))
52 kiloyla hamile kaldım bu gidişle 2ye katlicam, bi iştah 3 günde bu kadar mı açılır yaaaa

etsiz çiğköfteler zararlı değil canım vallahi bende istedim şimdi yaa

deme kız öylee annelik buu usak yediriyor senin suçun degil

kızlar ben geldim dünden bugüne bebişler nasıl bakalım

ben bugün ilk doktor muayeneme gidicem heyecanlıyım inş keseyi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…