Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende büyüsün biraz diye bekliyorum ilk gebeliğimde 7 haftamda duymuştum kalp atışlarını bunda da 7. de gitcem ama hiç değerlerime baktırmadım bidaha ondan tedirginim birazcık canım benim bulantım gün boyu sürüyo ama dediğin gibi kuscak düzeyde değil ama bu sefer zor bi hamilelik olcak galiba oğlumda hiç bulantı yaşamamıştım bunda şimdiden gözüm bile kararıyo bakalım 56.5 kiloyla hamiş kaldım ne kadar şişcem iştahım korkunç fena:131::131::126::126:ama şimdi temizlik yapmam gerek bisafirim gelcekmiş halı silcem ara ara kontrol ederim sizi
Günaydın arkadaşlar folbioldan günde kaç tane alıyosunuz ben sabahları günde 1 tane ama yeterli mi bilemedim :44:
bazılarında geç belirti başlıyo daha çok yeni değerin yüksekse doktora gittiysen zaten sorun yok ne güzel işte bizim gibi ağrı çekmiyosun sorunsuz geçiyo
HERKESE MERHABAAA
ASERMELER NASIL FASULYELER NE YAPIYOR. YINE ACIM BEN YAA :d
merhabaa bende daha aşerme yok yıyorum ama çok şişkinlik yapıyor ya 1 lokma yesem dünya yemişim gibi
canım deerler ya ilk gebeliğin zorsa ikinci kolay olur ilk bebeğin usluysa ikinci raramaz olur diye dua ette öyle olsun benim ilk gebeliğim kolaydı bu zor olcak sinyallerini lşimdiden veriyo ama oğşuşum 3 çocuğa bedel o kadar yaramaz o kadar hareketli ki hamileyim ama çokıp üstümde yatıyo zıplıya rabbime emanetim artık inşallah bu uslu olur bende örtüyorum zanım normalde yoksa nerde temiz dursun ama oğlum saolsun sürahi devirdi havalarda yağışlı 3 gündür yağmur var yıkayamadım en iyisi bir kaç tane polar yedek almakoyyy o zaman ben sevineyim yaa oplumda çok kustum belki bu sefer kusmam
send zorlama kendinii ben halılarıma battaniye polar seriyorum misafir geldiği zaman kaldırıyorum yoksa benim
oğlum yediği herseyi yere sürüyor ben 50-52 arasındaydım bakalım kaç oldum
ayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:HERKESE MERHABAAA
daha başındayım bakalım ilki gibi olursa her gördüğümden aldığım kokudan isterimay ne guzellll
canım deerler ya ilk gebeliğin zorsa ikinci kolay olur ilk bebeğin usluysa ikinci raramaz olur diye dua ette öyle olsun benim ilk gebeliğim kolaydı bu zor olcak sinyallerini lşimdiden veriyo ama oğşuşum 3 çocuğa bedel o kadar yaramaz o kadar hareketli ki hamileyim ama çokıp üstümde yatıyo zıplıya rabbime emanetim artık inşallah bu uslu olur bende örtüyorum zanım normalde yoksa nerde temiz dursun ama oğlum saolsun sürahi devirdi havalarda yağışlı 3 gündür yağmur var yıkayamadım en iyisi bir kaç tane polar yedek almak
ayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:
canım deerler ya ilk gebeliğin zorsa ikinci kolay olur ilk bebeğin usluysa ikinci raramaz olur diye dua ette öyle olsun benim ilk gebeliğim kolaydı bu zor olcak sinyallerini lşimdiden veriyo ama oğşuşum 3 çocuğa bedel o kadar yaramaz o kadar hareketli ki hamileyim ama çokıp üstümde yatıyo zıplıya rabbime emanetim artık inşallah bu uslu olur bende örtüyorum zanım normalde yoksa nerde temiz dursun ama oğlum saolsun sürahi devirdi havalarda yağışlı 3 gündür yağmur var yıkayamadım en iyisi bir kaç tane polar yedek almak
ayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:
Ayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:
daha başındayım bakalım ilki gibi olursa her gördüğümden aldığım kokudan isterim
Hehh aynı yaa dün sırtıma çıktı ordan tv izliyor belime attığı tekmeleri saymıyorum bile yattığım yerden kaldıracak diye tekmeliyor
inşallah 2. Si uslu iştahlı olur ay inşallahhhhhh
Canım ilk zamanlar sakın çiğ köfte yeme çiğ et ilk zamanlar çok zararlı aman diyim dikkat etayyyyy deme ya bende açımmm canım çççoooookkkkk acııı bol acılı çiğ köfte istiyooo:125::125:
saolasın balımmm evet bugün paşam bir yaşına girdi inşallahhhhh büyüdükçe uslanırlarrrbu arada oğluşunun doğum gunu bugundu galiba nice nice yaşlara
canım çiğ föftede et yokki yani bizim burdakiler etsiz sadece bulgurdan alla o kadar çok yiyorum ki saymak münkün değil canım sürekli istiyo şuan bile ağzım sulanarak yazıyorum birazdanda alo paket isticem
HERKESE MERHABAAA
sakın yeme cıg kofte cıg et oldugu ıcın bakterılı tamamen
ben gebelıklerımde kendımden gecıyorum yaa nolcak benım halım ucuncu gebelıgım ılk ıkısı ılk aylar bulantılıydı bu seferkınde her sofrada ben varım tosun gıbı olacagım yahuuuu
saolasın balımmm evet bugün paşam bir yaşına girdi inşallahhhhh büyüdükçe uslanırlarrr