2014 Kasım Anneleri

Benimki planlı Olduğu için kullandım canım ama hamileliğin ilk 3ayı kullansan da yeterli diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum kansızlık içinde hap verir sanırım sen sakin ol hamileliğinin tadını çıkar inşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız

kizlar merhaba bugün 5haftalik olduk.. ve ben iki gündür tursu küpüne düstüm resmen :) kizimda hic böyle degildim hatta asermemistim bile.. varmi sizinde cok caniniz cekerek yediginiz bisey
aynen başladı bende )))))
Dün hamur istedi bi anda vûcudum ama çiğ hamur..aklımı başka yerlere vermeye çalıştım olmadı.. e çig hamur yenir mi?
bende bi makarna yaptım iyice birbirine yapışsın dıye yagda koymadım iyice pişti hamur gibi oldu zaten bi tabak yedim rahatladım ))))
ama hic böyle olmamıştım ben
çiğ hamur ne alaka )

bende hamileyimmmm rabbim isteyen herkerse versin inşallah bir yıldır istiyoruz artık bu ay tedaviye başlıyacakken hamileliğimi öğrendim.

azmin sonucu yaptım sonunda ayy çok mutlu oldum hırs yapmıştım

eksikler varsa benim gözümden kaçan yollayın bilgileri girerim

öpüldünüz hepiniz :))

Beni de almışsın çok çok teşekkür ederim mutlu ettin beni canım eline sağlık

Ellerine sağlık çok teşekkür ederiz bizde seni öpüyoruz canım

ismimi tabloda görünce bi mutlu oldum çok teşekkürler. Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

çok güzel olmuş eline sağlık.. benim ilk gebeliğim canım..

çok teşekkürler benimde ilk gebeliğim 24 yaşındayım şu an van da yasıyoruz.

Bten benide listeye eklemişsin çok teşekkür ederim.
Ben 26 yaşındayım
yaşadıgım şehir Aksaray
muhtemel dogum tarihimizde 2 kasım 2014 inşallah
ALLAH hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler nasip etsin

selamlar bende kasım annesi oluyorum Allah ın izniyle.sehir izmir . 04-11-2014 .yaş:23 ilk bebeğim.listede olmak istiyorum

folic plus,folbiol ve folic 1 hepsi aynı :) ben folic 1 kullanıyorum günde 1 tane içiyorum sadece,,,önceden günde 3 folic plus alıyodum daha iyi oldu bu :)
Bende folidoce kullanıyorum 400 mcg gnde 1 tane dr süper dedi

Son düzenleme:
Benimde aynı böyle oldu cnm.adetme bir gün kala kan vereim 30 cıktı.2 gün sonra tekrarladım 85 çıktı.regli 10 gun grçince yani dün karnımdan ultrasonla 5,5 mm lik minik kesemi gördük dr emn olmak için betahcg istedi 2499 cıktı.Tekrar 20 gün sonra gidicem kalp atışı için.Hepimiz için hayırlısı olsun

aminn canım herşey güzel olsun...
kızlar cinsiyet için ne düşünüosunz hadi yazalım cinsiyetler belli olunca tutturdukmu bakalım..
ben oğlan düşünüyorum içime öyle doğuyorrr
Benim de içime erkek doğuyo babası kız diyo bakalım..sağlıklı olsun hiç önemli değil zaten
Zaten daha cok var öğrenmeye

Hayırlısı olsun baya yüksek bir değer çıkmış masallah.benim regliden 1 gün önce 30 du

Kızlar şu hayır mübarek günde dua istiyorum sizden.
4günden beri kasıklarımda ve belimde ağrı vardı sanki adet olcakmışım gibi.Tekrar doktora gittim. Doktor düşük tehlikem oldugunu söyledi.
İlaç verdi. Şuan yatıyorum...
Dua edin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…