2014 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin benim de adet sancım gibi ağrılarım ve kasık ağrım vardı doktor normal rahim genişliyo dedi stres yapma dinlen bol dua et ben de ederim hayırlısıyla bu dönemi hep beraber atlatırız inşallah

Günaydın arkadaşlar folbioldan günde kaç tane alıyosunuz ben sabahları günde 1 tane ama yeterli mi bilemedim :44:

kızlarr günaydınn uykuszluktan ölüyorum ben kaç gndr ayakta uyuyorum buna nasıl çare bulacağız buarada kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var duramıyourm yerimde masanın başında zor otuyorum bgn doktora gideceğim tekrar inş bişey çıkmazz çok endişeliyimm :18: :18:

ne yalan söyleyeyim görmek için heyecan yapıyorum 1 hafta sonra gidicem şimdi gitsemde görünmezki
Maşallah canım güzel artmış değerlerin böyle güzelde devam eder inşallah bende 17 ta randevu aldım doktordan
Aranızda mide yanması olan yok mu kızlar bende aşırı fazla.onun dışında hiçbirşey yok bulantı falan
oww ben varım canım ya çok zor oluyo ekşiyo yanıyo sabahları hafif Bulantım oluyo imşallah artmaz

canım benim ellerine sağlık çok güzel olmuş listemiz

ALLAH razı olsun cok teşekkür ederim canım.
İnşallah hayırlısıyla atlatırız...

canım dikkat et bol bol istirahat et dualarımız seninle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım tüm dularım sennle inş bi sorun çok çıkmaz aynı şikayetten dolayı bgn bende gideceğim doktora ağrılarımdn masanın başında zor oturuyorum inş mercimeğime bşey olmazz çok endişeliyim :18: ayrıca vitamin ve folik asit alerji yaptı bendee sanrım acayip kaşınıyorum

sağol canım bende 13-14 martta gidicem inşallah iyice buyuşun kuzum adet sancıları vuruyor oda o zaman geçer sabahları minikten bulantı oluyor sende başladımı :26: kusturacak kadar değil ama açlıktan sanırım inşallah olmaz ya

birde rüya görüyormusun sen ben rüya gördüm oğlum oluyordu simsiyah saçlı kahverengi gözlü kucağıma aldım popo mu açıkta kaldı acaba
ama ben hep rüyamda bebek görsem hamile olduğumu düşünürdüm doğuma kadar da görürüm sizde varmı böyle bişeyyy

azmin sonucu yaptım sonunda ayy çok mutlu oldum hırs yapmıştım

eksikler varsa benim gözümden kaçan yollayın bilgileri girerim

öpüldünüz hepiniz :))

Merhaba,

Ellerinize sağlık, zahmet edip uğraşmışsınız liste için. Teşekkürler.

Ben de bilgilerimi ekleyeyim, Ankara'da yaşıyorum, yaşım 32, ilk bebeğim olacak inşallah.

Umarım listedeki tüm arkadaşlara bu yolculuğu sağlıkla tamamlayıp, bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almak kısmet olur :)

Canım benim Allah razı olsun.Bende sana dua ederim inşallah.
Rabbim korusun minik meleklerimizi.
Bende dün başladım vitamin ve folik asitlere.
bende kaşıntı yapmadı ama akşam saat sekizde bi yattım sabah 7de kalktım ölü gibi uyumuşum acaba vitaminlerdenmi?

Çok geçmiş olsun, diliyorum sorunsuzca atlatırsınız bu dönemi.
Bol bol dinlenip olumlu düşünmeye çalışın. Dualarım sizinle.

Amin canım Allah razı olsun.

DÜŞÜK YAPMAMAK İÇİN OKUNACAK DUA
Her kadının doğumdan önce ya da doğum sırasında düşük yapma ihtimali vardır. Bu sorunu sıkça rastlayanlar için vereceğimiz dua probleminizi ortadan kaldıracaktır. Bu dua şöyledir;
Parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
”Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…