2014 Kasım Anneleri

benoşummm:KK19::KK19::KK19:

kızlar bende kısmetse kasım annesi olmak istiyorum beta hcg 13.81 çıktı, ama bugün 12 gibi lekelenmem oldu, dr gittim eve git bekle kimyasal olabilirmiş, benim merak ettiğim böyle kahverengi lekelenme olan var mı bide akıntılarınız nasıl oluyor :26:

selammm yine ben :KK34: tatlım regliden kaç gün önce bhcg baktırdın???

Benim değerim yüksek 4-5 haftalıklara göre adetöncesi hamile kalıp üstüne adet gördüm sanırsam çünkü herkesin 300-1000 arası yanılıyor muyum
muhtemelen öyledir :) 7000 leri görünce şaşırdım :KK9: benim bat günü 250,ondan 4 gün sonra 820 çıktı çünkü :KK42:

Merhaba canim insallah bende topicte olacagim regl tarihim belli degilim ama yumdan sonra bugun ki 9 gunum

hoşgeldinnnn :KK52: buranın ilk anası ben oldum :KK9: canım benimde kasık ağrım ve kahverengi lekelenmem oldu. progestan kullandım demiştim ya diğer topikte. kanama olduğu zaman sancı kramp oluyor zaten.

hoşgeldinnnn :KK52: buranın ilk anası ben oldum :KK9: canım benimde kasık ağrım ve kahverengi lekelenmem oldu. progestan kullandım demiştim ya diğer topikte. kanama olduğu zaman sancı kramp oluyor zaten.
Aman aman bi agri yok canim progestan bendecaldim simdi aylarca ignelerimi vuruldum

ha bu arada yumurtlamadan sonraki 9. günse hcgnin düşük çıkması çok çok normal. ltfn başka bi doktara git erkenden ve iğne başlaaa :KK17:
Yarin gidecegim canim

Evet var benim, devamlı değil ama oluyo arasıra
Gündüzler işteyken daha çok ama:nazar::emir_bebek:
Benimde ara ara oluyor canim iste lekelenme olunca tirstim biraz:KK1:

Cnm anlamadım dediğini sat mı demek istedin ben mi bilmiyom sat 25 ocak 25 subatta yaptırdım tesi 7729 çıktı

bat beklenen adet tarihi canım :) 22 şubattı seninki muhtemelen, ama adet dönemin 28 gün ise.. benim sat 24 ocak, bat 21 şubattı. 19 şubatta öğrendim.. son hcg testimi 24 şubatta yaptırdım 820 çıktı sonucum :) senin bayaaaa yüksek,, üçüzdür belkidee :KK35:

X