sağlıcakla kucağına al insallahhhhhhh allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
yok cnm olmadı henüzKasik agriniz var mi kizlarrr:26:
Bugun 12 de lekelenmem geldi canim ayrica pihtilasma var igne yspmak zorundayim hergunNe derdin var kuzum beee
Anladim canim benim ki agriyorda sorayim dedimyok cnm olmadı henüz
benoşummm
kızlar bende kısmetse kasım annesi olmak istiyorum beta hcg 13.81 çıktı, ama bugün 12 gibi lekelenmem oldu, dr gittim eve git bekle kimyasal olabilirmiş, benim merak ettiğim böyle kahverengi lekelenme olan var mı bide akıntılarınız nasıl oluyor :26:
Salı yaptırdım 7729 çıktı cnm senin?
Merhaba canim insallah bende topicte olacagim regl tarihim belli degilim ama yumdan sonra bugun ki 9 gunumselammm yine bentatlım regliden kaç gün önce bhcg baktırdın???
muhtemelen öyledir :) 7000 leri görünce şaşırdımBenim değerim yüksek 4-5 haftalıklara göre adetöncesi hamile kalıp üstüne adet gördüm sanırsam çünkü herkesin 300-1000 arası yanılıyor muyum
Dörtledik sonunda... 1 kasımı parselledik ama hepimizzz ekim annesi olacağız canım göreceksiniz :))
Merhaba canim insallah bende topicte olacagim regl tarihim belli degilim ama yumdan sonra bugun ki 9 gunum
Banada öyle geliyo
Hersey yolunda gitsin Allahım:18:
Merhaba canim insallah bende topicte olacagim regl tarihim belli degilim ama yumdan sonra bugun ki 9 gunum
Bi de bana sor az mi kaldiama en guzel zamanlari kismina katiliyorum
Evet canim orda da karsilasmisizdir senin topiginde de boyle atlamisligim var
Kasik agriniz var mi kizlarrr:26:
herşey yolunda gider giderrrrdeeee senin muhtemel doğum tarihin 2 kasım görünüyo ama nolacak şimdi
Aman aman bi agri yok canim progestan bendecaldim simdi aylarca ignelerimi vuruldumhoşgeldinnnnburanın ilk anası ben oldum canım benimde kasık ağrım ve kahverengi lekelenmem oldu. progestan kullandım demiştim ya diğer topikte. kanama olduğu zaman sancı kramp oluyor zaten.
Yarin gidecegim canimha bu arada yumurtlamadan sonraki 9. günse hcgnin düşük çıkması çok çok normal. ltfn başka bi doktara git erkenden ve iğne başlaaa
Benimde ara ara oluyor canim iste lekelenme olunca tirstim birazEvet var benim, devamlı değil ama oluyo arasıra
Gündüzler işteyken daha çok ama
Aman aman bi agri yok canim progestan bendecaldim simdi aylarca ignelerimi vuruldum
Yarin gidecegim canim
Benimde ara ara oluyor canim iste lekelenme olunca tirstim biraz
Ignede baba yakiyor yanitırssssmacanım,, hem daha yaklaşık 8 ay iğne vurulacaksın
Cnm anlamadım dediğini sat mı demek istedin ben mi bilmiyom sat 25 ocak 25 subatta yaptırdım tesi 7729 çıktıgözün aydın canım :) bat tarihinde mi 7729 çıktı?
Cnm anlamadım dediğini sat mı demek istedin ben mi bilmiyom sat 25 ocak 25 subatta yaptırdım tesi 7729 çıktı
Ignede baba yakiyor yaniolsunda vurulayim canim