2014 Kasım Anneleri

Ben gittim ama doktor aniden ameliyata inince kaldı çarşamba randevum var bakalım görünüyordur heralde heyecan var duyucam kalp atışlarını oğlumda 5. Haftada duymuştum

Selam :)

Bence senin ikizlerin var canım ... bilmiyorum ama değerlerine bakılcak olursa epey yüksek :) (maşallah
:nazar::nazar::nazar::nazar:)

Ben en son dün kan verdim S.A.T. ım 24 ocak dün kanım 1368 çıktı
:nazar:

Selam :)

Bence senin ikizlerin var canım ... bilmiyorum ama değerlerine bakılcak olursa epey yüksek :) (maşallah
:nazar::nazar::nazar::nazar:)

Ben en son dün kan verdim S.A.T. ım 24 ocak dün kanım 1368 çıktı
:nazar:
Birer birer gelinnnn ikiz miki allahımmm yeni bir heyecannn naptınızzzz:KK45::KK37::KK37:

Beklemedigim bi hamilelikti yeni kurtaj olmustum o yuzden hesaplamadim hic yumurtlamayi falan.yani bilmiyorum dpo ne zamandi:KK43:
Ama icini ferah tut, temmuz topiginde de 5 kisiden 3u lekelenme kanama yasadi ilk haftalar. Simdi tekme yiyo hepsi:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim ne derse o olur canim hayirlisi bu arada ben seni ates topicinden taniyorum sanirim

Oğlum zor bi bebekti benim kızlar valla emmez uyumaz bide üsne kolikti sonra kimsem yok istanbulda olsada farketmez bir yapar bin laf ederler kendim büyüttüm eşin çok destekti ama sizlerin ilkse görüceksiniz çok büyük sorumluluk çok yoruyooo şimdi ikiz düşündümde ne biliyim saskınım

Kızlar şimdi ben 2012 nisan annesiyim yaaa facebookta grubumuz var gizli ordan hala görüşürüz herkes görüştü aynı sehirde olanlar birbirlerinin evinden çıkmaz oldu valla insallah burdada sıcak dostluklar kurulur bana sitem ediyorlar azıcık girmiyom diye ama napıyım şimdi kasım annesiyim

Kızlar şimdi ben 2012 nisan annesiyim yaaa facebookta grubumuz var gizli ordan hala görüşürüz herkes görüştü aynı sehirde olanlar birbirlerinin evinden çıkmaz oldu valla insallah burdada sıcak dostluklar kurulur bana sitem ediyorlar azıcık girmiyom diye ama napıyım şimdi kasım annesiyim
Ben malatyadayim canim bizde kizlarla gorusuyoruz cok iyi oluyor

Oğlum zor bi bebekti benim kızlar valla emmez uyumaz bide üsne kolikti sonra kimsem yok istanbulda olsada farketmez bir yapar bin laf ederler kendim büyüttüm eşin çok destekti ama sizlerin ilkse görüceksiniz çok büyük sorumluluk çok yoruyooo şimdi ikiz düşündümde ne biliyim saskınım

Biliyorum bir kere çok büyük bir sorumluluk...
Ve çok da zor etrafımdan görüyorum..
Allah yardımcımız olsun inşallah...

Ben mesela aşılama ile hamile kaldım..bir seneye yakın tedavi gördüm ve 2.aşılama da pozitif sonucu gördüm...ve hala inanamıyorum ..

Ilk olacak canim insallah gecen mayista 1 kurtajim var
Sağlık olsun kısmet canım essiz bir duygu allahın emaneti evlat çok zor ama ömrüne ömür katar topicbiraz ilerlesin kaynaşalım grup acarız bizde gelsin göbüşler doğum fotoları bebişlerin cicileri yaşanan problemler burdaki desteği hiçbiryerde bulamıyorsun çünkü aynı şeyi aynı heyacanı yaşıyorsun

Sağlık olsun kısmet canım essiz bir duygu allahın emaneti evlat çok zor ama ömrüne ömür katar topicbiraz ilerlesin kaynaşalım grup acarız bizde gelsin göbüşler doğum fotoları bebişlerin cicileri yaşanan problemler burdaki desteği hiçbiryerde bulamıyorsun çünkü aynı şeyi aynı heyacanı yaşıyorsun

Insallah canim su benim dertlerim bi gecsin onlarida yapariz

Biliyorum bir kere çok büyük bir sorumluluk...
Ve çok da zor etrafımdan görüyorum..
Allah yardımcımız olsun inşallah...

Ben mesela aşılama ile hamile kaldım..bir seneye yakın tedavi gördüm ve 2.aşılama da pozitif sonucu gördüm...ve hala inanamıyorum ..
sağlıcakla kucağına al insallahhhhhhh allahım evlatlarımızı bize bağışlasın

X