2014 Kasım Anneleri

Kizlaarr kendimi umitlendirmek ustemiyorum ama eger hesaplayicilara gore yumurtladiysam bugun implantasyon gunu. Ve simdiye kadar basima gelmeyen ani kasik agrilarim var.ozellikle oturdugum yerden kalkarken. Hizlikalkarsama iku buklum oluyorum. Bebisim yerlwsiyomu acaba kizlaaarrr???

Kizlaarr kendimi umitlendirmek ustemiyorum ama eger hesaplayicilara gore yumurtladiysam bugun implantasyon gunu. Ve simdiye kadar basima gelmeyen ani kasik agrilarim var.ozellikle oturdugum yerden kalkarken. Hizlikalkarsama iku buklum oluyorum. Bebisim yerlwsiyomu acaba kizlaaarrr???

kuzucum yumurtlama günün ayın kaçıydı?

21 subat cnm benim yumurtlama gunu

biraz erken gibi tatlım ama dilerim vardır.. benim yumurtlama günüm 7 şubattı, 18 şubatta yoğun kasık ağrım oldu ve 19 da lekelenme :KK49: ki 19da öğrendim bende ama ne test yaptım öncesinde ne bişe.. bence sen martın 3 ve 5inde kanda baktır??

biraz erken gibi tatlım ama dilerim vardır.. benim yumurtlama günüm 7 şubattı, 18 şubatta yoğun kasık ağrım oldu ve 19 da lekelenme :KK49: ki 19da öğrendim bende ama ne test yaptım öncesinde ne bişe.. bence sen martın 3 ve 5inde kanda baktır??

Internette 6-7gun sonra yerlesme olur yaziyo.bissuru siteye baktim. Hesaplaayici da ole diyo.bilmuyorum artik.ama kipirdamaya korkuyorum cnm yanicak diye. 2 testim var evde. Hafta ici yapicam artik.....

Internette 6-7gun sonra yerlesme olur yaziyo.bissuru siteye baktim. Hesaplaayici da ole diyo.bilmuyorum artik.ama kipirdamaya korkuyorum cnm yanicak diye. 2 testim var evde. Hafta ici yapicam artik.....

ben 7-10 gün diye biliyorum :) eğer kendinden eminsen kanda baktır tatlım, senin yapacağın test biraz daha geç sonuç verir çünkü :KK34: evde yapacaksan da en erken pazartesi yap derim :KK8:

Ayy gunler gecmıyor ya gecsın dıye hergun gezmece oynuyorum valla. Rabbım hayırlısını nasıp etsın gogus uclarım acıyo benım arada ndn acaba beklenen adet 11 kmart off daha cokkk:KK54:

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

benimki tüp bebek.. :KK16:

Hayirli olsun Allah hayirlisiyla sanada banada kucagimiza almayi nasip eylesin.
Ben 13 subatta transfer oldum. 26 subatta cok sukur hamile oldugumu ogrendim. 3 hafta sonra kontrolum var kese ve kalp atisi icin. Gebelik haftasi nasil hesaplaniyo biliyo musun

Ayy gunler gecmıyor ya gecsın dıye hergun gezmece oynuyorum valla. Rabbım hayırlısını nasıp etsın gogus uclarım acıyo benım arada ndn acaba beklenen adet 11 kmart off daha cokkk:KK54:

Ayy evetgecmiyor gunlrr
Ben de vutdum kendimi avm ye. Benimde martin 7si bat. Bakalim once kim ogrenicek:))

herkese iyi günler sanırım bende buraya uğramalıyım dün test yaptım. 2. çizgi silik çıktı dün gecede pembe akıntım oldu daha da tık yok. ben bundan önce 2 hamilelik geçirdim biri 6 haftalık diğeri 10 haftalık düştüler. allahım bu sefer yüzümü güldürsün geçen sene bu zamanlar hamileydim ilkine yani. okadar çok korkuyorum ki yine birşey olucak diye hamile değilmişim gibi davranıyorum. ve düşük nedenleri için doktor testler istemişti 2 testi yaptılar son test kaldı oda 17 martta olucaktı yani genetik test acaba hamileyken yapılırmı. çünkü 2 hafta kaldı.

Merhaba kızlar perşembe günü kan testinde hamiş olduğumu öğrendim 119.2 çıktı değer sizce nasıl? 25 inde regl olmam lazımdı 27 de teste gittim işte. Bir kızım var 19 aylık bu benim ikinci gebeliğim :) Rabbim hepimizin hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin bebişleri :)

X