- 21 Mart 2012
- 892
- 119
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.401
Sen de titreşim varmış bizde yok :)kızlar bizde de var aynı sorun ama ben uyku saatlerine dikkat ediyorum titreşimi açıyorum uyuyor. ozellikle aksamları ışığı kapatıyorum. baktım uyumadı sallıyorum baktım uyumadı oyun parkının titreşimin açıyorum oyle uyuyor. ay pil bitmişti bende önemsemedim meger titreşimle uyuyormuş bizim kız. üç gün ne çektim. üçüncü gün eşime sakın pil almadan geliyim deme dedim.
Hani buyudukçe rayına oturur diyen anneler teyzeler ne oldu bi gece gelip bakıverinbende ayni durumdayim. gece 2 den once uyumuyo saat basi kalkiyo ac mi diye dusundum ama degil.
Allah iyiligini versin :) :) :)Hani buyudukçe rayına oturur diyen anneler teyzeler ne oldu bi gece gelip bakıverin
Yalan mı canım benim buyudukçe azıtıyor bu zıpırlar :)Allah iyiligini versin :) :) :)
millet gidiyo mersine. bebisler gidiyo tersineYalan mı canım benim buyudukçe azıtıyor bu zıpırlar :)
canım bizde de var bitmek bilmiyoBende de var saçlarda dökülme.Peki ne kadar sürer bu dökülmeler?Evde saç toplamaktan sıkıldım artık
Al benden de o kadar :)millet gidiyo mersine. bebisler gidiyo tersine
Al benden de o kadar :)
Benim ki hala iki saatte bir emer beş saat fazla değil mi?Kızlar bişi sormak istiyorum
Şimdi benim sıpa emmemek için halaaaa direniyor ya iyice emmeyi azalttı önceden uyurken emziriyordum şimdi onuda almamaya başladı.acaba emzirme arasınımı uzatsam ? Hoş hiç açlıktan ağlamıyor 5 saat e kadar aç denedim.
Her bebek farklıdır ama sizler emzirme yada besleme saatini ne aralık ta yapıyorsunuz???
Tabi canım çok fazla denemek için bi kere yapmıştım .yoksa okadar bekletmiyorum da normalde nasıl kaç saatte veriyorsunuz merak ettimBenim ki hala iki saatte bir emer beş saat fazla değil mi?
Canım ben 3 saate bir emziriyorum 5 saat fazla sanirim sen emsin diye yapıyorsun o zamanda mi emmiyorTabi canım çok fazla denemek için bi kere yapmıştım .yoksa okadar bekletmiyorum da normalde nasıl kaç saatte veriyorsunuz merak ettim
2 saatte 1 emziriyorum bende 5 saat cok fazla benceKızlar bişi sormak istiyorum
Şimdi benim sıpa emmemek için halaaaa direniyor ya iyice emmeyi azalttı önceden uyurken emziriyordum şimdi onuda almamaya başladı.acaba emzirme arasınımı uzatsam ? Hoş hiç açlıktan ağlamıyor 5 saat e kadar aç denedim.
Her bebek farklıdır ama sizler emzirme yada besleme saatini ne aralık ta yapıyorsunuz???
Biz de dün gittik aşıya bize de verdiler. Bütün bebeklere veriliyor galiba. Canm dikkatli olateşini kontrol et ara ara bizimki gece 4ten beri ateşlendi, çok değil37.4e kadar çıktı. üstünü incelttim, biraz suyla kompres yaptım, ateşini 36.9a kadar düşürdüm aama bebişim çok halsiz, ağlamakta bile zorlanıyor. Halsiz olması bu dereceye göre normal mi acaba, bir desayıklıyor gibi uykusunda garip sesler çıkarıyorkizlar 4 .ay asimizi olduk az once. saglik ocagi kan ilaci verdi. neye gire verdi test yapmadan kanina bakmadan anlamadim. sizler kullaniyomusunuz
benim kizimda cok halsiz durumda suan sanirim bacaklari cok agriyo aglamaktan bi hal oldu. atesi cikti bende dusurdum bi sekilde ama kucagima bile alamiyorum cok agliyo bacagina degince. bide sabahtan beri meme emmiyo mama verdim yemiyo ne yapcam bilemedimBiz de dün gittik aşıya bize de verdiler. Bütün bebeklere veriliyor galiba. Canm dikkatli olateşini kontrol et ara ara bizimki gece 4ten beri ateşlendi, çok değil37.4e kadar çıktı. üstünü incelttim, biraz suyla kompres yaptım, ateşini 36.9a kadar düşürdüm aama bebişim çok halsiz, ağlamakta bile zorlanıyor. Halsiz olması bu dereceye göre normal mi acaba, bir desayıklıyor gibi uykusunda garip sesler çıkarıyor
Canım bizede verdiler ama kullanmıyorum ben 6.aydan sonra test yapıp içmesi daha sağlıklıkizlar 4 .ay asimizi olduk az once. saglik ocagi kan ilaci verdi. neye gire verdi test yapmadan kanina bakmadan anlamadim. sizler kullaniyomusunuz
Canım bende 2 saatte bir emziriyordum onceden artık emmek istemiyor.denemek için bir defaya mahsus 5 saat beklettim sadece .2 saatte 1 emziriyorum bende 5 saat cok fazla bence