- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.421
bende kullanmayi dusunmuyorum cok mantikli gelmedi banaCanım bizede verdiler ama kullanmıyorum ben 6.aydan sonra test yapıp içmesi daha sağlıklı
aynen bana da mantıklı gelmedi ben de vermiyorum..bir ara dvit vermiştim onu da kısa bir süre kullandım..bende kullanmayi dusunmuyorum cok mantikli gelmedi bana
ben onu da kullanmiyorum hicaynen bana da mantıklı gelmedi ben de vermiyorum..bir ara dvit vermiştim onu da kısa bir süre kullandım..
4.5 aylikken baslayanlar bile var ben tam 6 aylikken baslamayi dusunuyorum ama bir yontem denemeyi dusunuyorum kasiksiz yedirmeyi bebegin onune koyup bebek kendi yetenegiyle yemek yiyecekek besine başlayan var mı kızlar..ben yoğurtla başladım çorba ne vericez?
Ücretsiz izine çıkarsanda mı sizde kalacaklar...gerçekten zor bir karar inşallah en doğru yolu bulursunÇok sağol canım benim düşündüğün için... Bir de bu aralar kritik bir karar verme aşamasındayım.. Herhalde ücretsiz izine çıkacağım kayınvalideler bizde ama aylarca nasıl kalacaz
Arkadaşım sen bana hep cevap vermiştim bende sana yazayım gerçi ben eylül annesiyim daha acemiyim senden amakızlar ben bebeğime emzik vermemiştim.. çok fazla elini kıyafetini emdiği için bi emzik alalım dedik. deneme amaçlı nuk un damaklı emziğini aldık. bugün verdim ilk defa şapur şupur nasıl emiyor varyaaa... bu seferde diyorum aç olduğunu nasıl anlıycam??? hala kararsızım emzik konusunda geri mi alsam vermesemmi diye?? siz ne düşünüyorsunuz emziğin yarar ve faydaları neler??? artı illede emecekse iyi bişey vermek lazım. ne önerirsiniz??? damaklı mı damaksız mı??? kauçuk silikon?? hangi marka?? ne çok soru sordum :) cevaplayanların parmaklarına sağlık :)
Canım bebeğinin yaptığı gayet normal aynı durum bizde de var çünkü damakları kaşınıyor yavrum onun derdinde bu durum senin sütünü azaltmaz ama stres sinir yaparsan mama almaya başlarsa azaltabilir. Önce iki saatte bir emziriyosan bir saat emzir bir saat pompa yap bende bu çok işe yaradı beyine süt üretmem lazım msjı gidiyor sonra bol su iç ve sakın mamaya bulaşma sütün varken birde fotoğraftaki tarifi yap ve günde üç bardak içkızlar asıl sorun su bebeğim emerken sürekli parmağını göğsümle ağzının arasına sokuyor çekmeye çalışıyorum ağlıyor böyle olan var mi parmağıyla mememi aynı anda emmeye cslisiyor böyle olan var mi???? Bu durum da sürekli sutumu azaltıyor çok üzülüyorum..... sütüm artık iyice azaldı pes etme durumuna geldim bende niye böyle yapıyor dur ki????
Izne çıksam da Mart sonuna kadar burdalar galiba canım çok sağol.. Sen nasılsın bebek nasılÜcretsiz izine çıkarsanda mı sizde kalacaklar...gerçekten zor bir karar inşallah en doğru yolu bulursun
bende iyiyim evdeyim :) uğraşıp duruyoruz bebişle hep koştur dur bildiğin gibiIzne çıksam da Mart sonuna kadar burdalar galiba canım çok sağol.. Sen nasılsın bebek nasıl
aşağı yukarı 4.5-5 aylık değilmi sadece suyunu veriyorsun aslında şuanda sadece anne sütü daha iyi olmaz mı susamaz mı verdiklerndenBende agustos annesiyim .takip ediyodum ama yeni uye oldum . Sadece anne sutu veriyorum suan .ama her yedigimdende tattiriyorum .
Suda veriyorum canim.ne yesek istiyo 1 agustos dogumlu 6 ayin icinde.aşağı yukarı 4.5-5 aylık değilmi sadece suyunu veriyorsun aslında şuanda sadece anne sütü daha iyi olmaz mı susamaz mı verdiklernden