-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.361
Bebekler saat gibi.hergün istisnalar dışında hep aynı saatlerde uyuyup uyanıyorlar.benimkide her sabah 8 gibi uyanıyor.o uyanınca saat sekiz olmuş bile diyorum.Umarım çok uzun sürmez.Bu arada bebeklerinizin uykuları nasıl?Bizimki son bir aydır sabah 5 te kalkmaya başladı.
Morelin bozulmasın canım benimki 5500 kğ minnak gormemişsin :)epeydir bakamıyodum da moralim bozuldu 8 9 kılo bebişler bnmki daha 6700 cok mınnak kaldı bnm kızım desenıze
Yok canım bir iki bebek 8-9 kilo genel olarak iyi Merak etmeepeydir bakamıyodum da moralim bozuldu 8 9 kılo bebişler bnmki daha 6700 cok mınnak kaldı bnm kızım desenıze
Önce nasıldı ...benimki gece uyanmıyor sabah 7.30 da filan kalkıyor bazen geç
Cnm bence gayet iyi kikosu benimkini de kilosu 7000 kg ve erkek bebek daha fazla kilo yu napcn saglikli oksn yeterepeydir bakamıyodum da moralim bozuldu 8 9 knapin ebişler bnmki daha 6700 cok mınnak kaldı bnm kızım desenıze
Al benden de o kadar artik sagda solda yemekte filan cikacak diye odum kopuyor elimi uzattigim an sacima tutam tutam gelitorkizlar saci dokulen varmi benimki cok dokuluyo yaa kel kalcm galiba simdi nettn karanfil kurunu okudm denicem...
Allah kolaylık versin.Zor dönemler gerçekten.Bizde birkaç hafta önce atlattık.Ama geçici sonuçta Biraz sabırBenim facem yok burdan devam edicem oglumun son gunlerdeki huzursuzlugundan pek giremiyorum, büyüme atağı geciriyoruz muhtemelen, hiç olmadığı kadar huzursuz ve ağlaması var, kucaktan hiç inmek istemiyor, memeden diğer memeye geçerken bile ağlıyor: (
uykuya bile çok zor dalıyor, daldıktan sonra ağlayarak uyanıyor: (
İçim gidiyor kuzucuğuma
Büyüme atağı mi acabaBenim facem yok burdan devam edicem oglumun son gunlerdeki huzursuzlugundan pek giremiyorum, büyüme atağı geciriyoruz muhtemelen, hiç olmadığı kadar huzursuz ve ağlaması var, kucaktan hiç inmek istemiyor, memeden diğer memeye geçerken bile ağlıyor: (
İçim gidiyor kuzucuğuma
Off fbizimki 2 haftadir voyle. Bugun 20 haftamiz bitiyo hala ayni. Anlattiklarini birebir yasiyorum iki gundur de aksamlari bu saatte memeyi tutmuyo inatlasiyo uyuyana kdr tutmuyo. Off cok yoruldum umarim bi an onceikimizinki de gecer.Benim facem yok burdan devam edicem oglumun son gunlerdeki huzursuzlugundan pek giremiyorum, büyüme atağı geciriyoruz muhtemelen, hiç olmadığı kadar huzursuz ve ağlaması var, kucaktan hiç inmek istemiyor, memeden diğer memeye geçerken bile ağlıyor: (
İçim gidiyor kuzucuğuma
Off fbizimki 2 haftadir voyle. Bugun 20 haftamiz bitiyo hala ayni. Anlattiklarini birebir yasiyorum iki gundur de aksamlari bu saatte memeyi tutmuyo inatlasiyo uyuyana kdr tutmuyo. Off cok yoruldum umarim bi an onceikimizinki de gecer.
Bende aynisini yapıyorum bayiliyor altini acmayaKızlar sizede çare olurmu bilmem ama ben çok sinirlendiği veya memeyi almadığı zamanlarda altını soyuyorum bezinide gevşetiyorum ondan sonra ne siniri kalıyor ne emme sorunu bi deneyin derim.
Benimde cok fena.oEllikle banyo sonrakikkurulurken.banyo yapasim gelmiyor :)kizlar saci dokulen varmi benimki cok dokuluyo yaa kel kalcm galiba simdi nettn karanfil kurunu okudm denicem...
Ben de yapiyorum canim onu ise yariyor gercekten hepsi alt acik seviyo demek kiKızlar sizede çare olurmu bilme;-)m ama ben çok sinirlendiği veya memeyi almadığı zamanlarda altını soyuyorum bezinide gevşetiyorum ondan sonra ne siniri kalıyor ne emme sorunu bi deneyin derim.
Kızlar sizede çare olurmu bilmem ama ben çok sinirlendiği veya memeyi almadığı zamanlarda altını soyuyorum bezinide gevşetiyorum ondan sonra ne siniri kalıyor ne emme sorunu bi deneyin derim.