2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar slm, benim oğlan kaç gecedir doğru düzgün uyumuyor gece belki 100 kere kalkar oldum birde ağlayarak uyanıyor kafayı yemek üzereyim.varmı sizinde böyle durumlar birde tavsiyesi olan varmııııııı

Kızlar slm, benim oğlan kaç gecedir doğru düzgün uyumuyor gece belki 100 kere kalkar oldum birde ağlayarak uyanıyor kafayı yemek üzereyim.varmı sizinde böyle durumlar birde tavsiyesi olan varmııııııı
Canım bilmiyorum valla ama benimkide uyumuyor gece değil ama akşam uykusu kalmadı anlamadim. ..

benim kizimda ayni cnm ben caresini buamadim henuz
Gazdanmıdır yoksa açmı kalıyo anlayamadım pekte emmiyor biliyosunuz sağıp biberonla veriyorum çoğu zaman.biberonuda ememiyo çiğnemeye çalışıyor emzik yerini sıkarak ağzına akıtıyorum off off

Senin kız nasıl oldun iyileşti mi

Ayy aksam 7 den beri uyumadi emzirdim uyuyakldi sanki çok lazım uyku tulumunu giydireyim dedim başladı ağlamaya nasıl ama eşime vermiştim sonra bizim yatağa yatın dedim ağlarken oksurmeye başladı adamın yüzüne bizim yatağa kustu...şuanda kimil kimil uyumuyor oyin halisna koyduk başım çatladi yahu

4-5 gündür benim oğlanla gece 12 yi buluyoruz kafayı yiycek gibi oluyorum eşimde destek olmuyor gidip yatıyor karnı tok altı temiz ama noluyorsa uykudan eser olmuyor hemde 3 -4 saattir uyanıkken.bugunde en son 12yi 20 geçiyordu uyudu sallarken yüzüne battaniye örttüm öyle uyudu şükür dişmi çıkarıyor acaba diyorum ateşi de yok ama masaj yapınca çok seviyor

Aynı sorun bizde de var.Sallanarak uyuyor bizimki ve her geçen gün sallanma süresi uzuyor.Aranızda uyku eğitimi veren oldu mu ya da vermeyi düşünen?

Genel bi durum sanırım baksana birçok kişi de var aynısı
Geçici dir inşallah düzen şaştı iyice
kızlar bizde de var aynı sorun ama ben uyku saatlerine dikkat ediyorum titreşimi açıyorum uyuyor. ozellikle aksamları ışığı kapatıyorum. baktım uyumadı sallıyorum baktım uyumadı oyun parkının titreşimin açıyorum oyle uyuyor. ay pil bitmişti bende önemsemedim meger titreşimle uyuyormuş bizim kız. üç gün ne çektim. üçüncü gün eşime sakın pil almadan geliyim deme dedim.

X