- 21 Mart 2012
- 892
- 119
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.381
benim kizimda ayni cnm ben caresini buamadim henuzKızlar slm, benim oğlan kaç gecedir doğru düzgün uyumuyor gece belki 100 kere kalkar oldum birde ağlayarak uyanıyor kafayı yemek üzereyim.varmı sizinde böyle durumlar birde tavsiyesi olan varmııııııı
Canım bilmiyorum valla ama benimkide uyumuyor gece değil ama akşam uykusu kalmadı anlamadim. ..Kızlar slm, benim oğlan kaç gecedir doğru düzgün uyumuyor gece belki 100 kere kalkar oldum birde ağlayarak uyanıyor kafayı yemek üzereyim.varmı sizinde böyle durumlar birde tavsiyesi olan varmııııııı
İyileşti mi senin kuzu?benim kizimda ayni cnm ben caresini buamadim henuz
iyilesti cnm ama oksuruk kaldi gunduz degil ama gece cok fazla oksuruyo oyuzden cok sık uyaniyo huysuzlasiyo sanirim bogazi aciyoİyileşti mi senin kuzu?
Gazdanmıdır yoksa açmı kalıyo anlayamadım pekte emmiyor biliyosunuz sağıp biberonla veriyorum çoğu zaman.biberonuda ememiyo çiğnemeye çalışıyor emzik yerini sıkarak ağzına akıtıyorum off offbenim kizimda ayni cnm ben caresini buamadim henuz
Canım bilmiyorum valla ama benimkide uyumuyor gece değil ama akşam uykusu kalmadı anlamadim. ..
iyilesti cnm oksuruyo sadece.gazdan mi bilmiyorm ama ac mi di bakmak icin sut sagdm sabah ekstra onu icircem bakalim uyanacakmi gece[/QUOTE]Senin kız nasıl oldun iyileşti mi
Oksurukte sıkıntı anamiyilesti cnm oksuruyo sadece.gazdan mi bilmiyorm ama ac mi di bakmak icin sut sagdm sabah ekstra onu icircem bakalim uyanacakmi gece
Noluyo bu bebişlere anlamıyorum. Benimkide gündüzleri yarım saat uyur oldu 1-1,5 saat uyuyordu .duzen falan kalmadı huy değişti sanki
Genel bi durum sanırım baksana birçok kişi de var aynısıBenimki gündüz 2saat fix uyur uyanır geri 2 saat akşamlar tamam bu 1-1.5 saatti ama ne oldu bilmiyorum
kızlar bizde de var aynı sorun ama ben uyku saatlerine dikkat ediyorum titreşimi açıyorum uyuyor. ozellikle aksamları ışığı kapatıyorum. baktım uyumadı sallıyorum baktım uyumadı oyun parkının titreşimin açıyorum oyle uyuyor. ay pil bitmişti bende önemsemedim meger titreşimle uyuyormuş bizim kız. üç gün ne çektim. üçüncü gün eşime sakın pil almadan geliyim deme dedim.Genel bi durum sanırım baksana birçok kişi de var aynısı
Geçici dir inşallah düzen şaştı iyice