-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.661
Allah korusun yavrularımizi ben ellerinin altindan geciriyorum ve yatagin kenarlarina sıkıstırıyorum battaniyesinio kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
mama ne kullanıyorsunuzmaşallah bebeğinize bizim bebeğimiz 38+2 de doğdu yani çokda erken sayılmaz ama doğduğundan beri hep kusuyor beni emmeyi 2 ayllıkken bıraktı çok yavaş kilo alıyoruz inşallah bizde almaya başlarız :)
Masallah cnm iyi kilo almis seninle eylul annelrindeydik ve ayni gun dogum yapmistik[/QUOTE][QUOTE"oz81, post: 38131885, member: 182999"]merhaba benım oğlumda 2 agustos doğumlu oğlum 35+0 d dunyayageldi sizinkide erken doğum sanırım bızde aşımızı dun olduk bıraz huzursuzlandıağrısı olursa hemşire agrı kesici vrmemi söyledi içirdim bende benim oğlumda 90 lıkmama veriyorum ama yetmıyor dahaıstiyor memede aglıyor emmek zor geliyor memeyi çok fazla içincede kusuyor beim oğlum erken doğmasına ragmen suanda 7 500 kgve 67,5 cm ek gıdaya bidahaki ay başlıyacağız
ay sagol cnm benm. bende oyle yapiyodum normalde bi anlik dalginligima geldi sanirimAllah korusun yavrularımizi ben ellerinin altindan geciriyorum ve yatagin kenarlarina sıkıstırıyorum battaniyesini
kendini suclama hic kimse bi anne kadar bebeginin iyiligini düşünemez sen cok iyi bi annesin senin bebis fazla hareketli annesi
sorma ya önce bacagının morarması sonra makat çatlaması şimdi bu olay rabbi beterinden korusunCanim cok gecmis olsun allahim beterinden korusun Canim basiniza gelmeyen kalmiyor bir kurban falan kesseniz
[
sağol canımÇok geçm
çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin ucuz atlatmışsınız Allah kprumuş gerçekten neden hemen acile götürmedin bebeği ben olsam götürürdüm
bişeyi yok bakalım inşacile götürseydin keşke, yada doktoruna telefon edip sorsaydın.
bebekleriniz kaç kilo kızlar şuanda benim bebiş 7900 günde 1 veya 2 kere mama veriyorum hep beni emiyor ama bu ara 5 dakika bile sürmüyor emmesi hemen bırakıyor çok ağlıyor mama veriyorum sütüm kesiliyor mu ki şu an karmaşık durumdayım ek gıdaya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz benim oğlum yediklerimizi görünce çok bakıyor ve ağlıyor istiyor baya istekli
evet aynı kanaatteyim annem hep der uyku uykuyu getirir diye.bende artık aynı senin gibi yapıyorum çünkü sütüm az 3saatte bir önce 2göğsü emziriyorum arkasından 60-90arası duruma göre mama veriyorum artık doyuyor çocuk memeden bir mutlu kalkışı varBende sunu farkettim güzel uyudugu gün aksamda güzel uyuyor ama gündüz uykusunu alamazsa cok az uyuyor ve hep huzursuz oluyor gece uykusuna geçene kadar. Benim kizim hem anne sütü hem mama aliyor önce ben emziriyorum 30cc falan pesindende mama yiyor 100-110cc benim süt ilac niyetine yani bunada şükür napalim hic anne sütü alamayan bebislerde var artık öyle teselli ediyorum kendimi.gunde 5-6kez bu sekilde besleniyor
Maşallah kaç aylık :)bebekleriniz kaç kilo kızlar şuanda benim bebiş 7900 günde 1 veya 2 kere mama veriyorum hep beni emiyor ama bu ara 5 dakika bile sürmüyor emmesi hemen bırakıyor çok ağlıyor mama veriyorum sütüm kesiliyor mu ki şu an karmaşık durumdayım ek gıdaya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz benim oğlum yediklerimizi görünce çok bakıyor ve ağlıyor istiyor baya istekli
Denemedigim[/QUOTE]Denemediğim mama kalmadi ama çoğunlukla aptamil kullaniyorum canim..1, post: 38227125, member: 182999"]mama ne kullanıyorsunuz
Kizlar kalca ultrasonu icin randevu aldim bebegimin bi bacaginda uc bogum bi bacaginda iki bogum var.6 aya kadar kalca cikigi olabiliyormus.dua edin bisey çıkmasın. Birinci ayinda yaptirmistik ama bisey yoktu bogumlari eksik dua edin
kizlar ikinizin de bebislerinden guzel haberler gelsin insallah.Allah yqrdimciniz olsunkızlar bugün doktordaydık yine kardiyoloji kalbinde üfürüm vardı onun derecesi 2imiş.o geçer inş dedi.ama bide ciğere giden bi damarda daralma varmış şimdilik yapacak bişey yok takip edicez dedi
Canım hangi şehirdesin bende çocuk kardiyolog arıyorum. .Ankarada iyi bir doktor arıyorum...sen özele muayenehane mi yoksa tip Fakültesinr mi götürdün.kızlar bugün doktordaydık yine kardiyoloji kalbinde üfürüm vardı onun derecesi 2imiş.o geçer inş dedi.ama bide ciğere giden bi damarda daralma varmış şimdilik yapacak bişey yok takip edicez dedi
aa ewet tanıdım şimdi eylülde hangi tarıhte doğum olucaktıda erken oldu[/QUOTE]Masallah cnm iyi kilo almis seninle eylul annelrindeydik ve ayni gun dogum yapmistik
Benim kizimda biberon almıyor. En son hip aldım. Gece uyanık veriyorum iyice ayilmadan 1 kere. Bunu içiyor[/QUOTE]Denemedigim