2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki seni emiyor mu? Bizim ki hip ide kuştu,şuan similac kullaniyorum birde pirinç unu vermeye basladim onu severek yiyor sen ek gidaya başladin mi peki
Emiyor.sütun az ama aglamiyor.çok sık emiyor gündüz. Gece bir kere kalkıyor ve 75lik mama veriyorum.4aylik olduk ama kilo ancak 5800 oldu.doktor iyi dedi ama bana az gibi geliyor.36 haftalık 3000 doğmuştu.ogretmenim 2. Donem baslayacagim.biberon almadığı için mecburen 15 gün sonra falan ek gıdaya hafiften baslayacagim.şimdilerde meyveleri ağzına tutuyorum severek yalıyor emmeye calisiyor

4 ay asisi cok ates yapti ucuncu gun oldu halen oglum huysuz atesi bu sabah dustu cok kotu oldu yavrum ayaklarina dokundurtmuyor .demir damlasi verdiler saglik ocagindan kakasi cok kotu kokuyor damla verdigimden beri

canım ek gıda için erken değilmi 6 aydan önce başlamamak gerekiyor diyor uzmanlar..

Maşallah kaç aylık :)
4 buçuk aylık ağustos da doğdu
benimki 4.5 aylık oldu 62cm.6400kilosu az alıyoruz kiloyu biraz seninkinin kilosu maşallah çok iyi mamayı neden veriyorsun sütün yetmiyormu.aslında kilosu çok iyi
Göğüslerim boş sanki ve 5 dakika bile emmiyor bende günde 1 veya 2 kere mama veriyorum o da ya 60 lık yada 90 lık olarak çok ağlıyor ellerini emiyor aç olmasa mamayi istemiyor zaten.ek gıdaya ne zaman başlıycaksınız

canım ek gıda için erken değilmi 6 aydan önce başlamamak gerekiyor diyor uzmanlar..
canım kimi doktorlarda parmkla damaklarına yemeklerin suyundan değdirin diyor benimki demedi ama tatları alsın diyorlar..geçenlerde burada yazıldı yoğurt ve elma suyu dediler ama b6 aya kadar sadece anne sütü veriliyorsa bunları nasıl yapacaz...şuanda düşünmüyorum ama merak ediyorum doğrusu ne

Canım hangi şehirdesin bende çocuk kardiyolog arıyorum. .Ankarada iyi bir doktor arıyorum...sen özele muayenehane mi yoksa tip Fakültesinr mi götürdün.
istanbuldayım benim doktorum ümraniye eğitim araştırmada bi arkadaşı varmış çok iyi bi doktordur dedi o yönlendirdi.nimet cındık.biz sadece üfürüm sanıyorduk bide akciğere giden damarlardan birinde daralma varmış onu öğrendik eko çekti.çok ilgilendi.bizim hastane 700lira demişti ekoya.eğer yolun düşerse çok iyi bi bayan

hayırdır sen niye kardiyolojiye götürücen kuzuyu
kalbinde üfürüm var 1-2 derece arası duydu doktor onun için götürecem casnım sizede geçmiş olsun
pekı bu ağlaması filan ciğerden kaynaklı olabilir miymiş onun için ne yapılması gerekiyor acaba?

kızlar ıyı aksamlar uzun zamandır gıremıyorum gecmısede cok bakamadım yarın 4. ay kontrolü asıları var bıde kızımın kafasında ıkı tane yag bezesı gıbı bısey farkettım hareketlı ıkı gundr zamn gecmıyo kızım buyuyo ama ben cokuyrm allh sağlık sıhhat versın hepımızın yawrularına

kızlar bı arkadaşımla konuştum onun bebegı 6 aylık 4. ayında mamasından bıkmış bende ıcıremıyodum mamayı degıstır dedı oyle yaptık similac aldık sımdı eskısıne gore daha ıyı sıkıntı yaşayanlar bence bi değiştirmeyi deneyin sadece biberonla beslenen bebekler nekadar ıcıyo tek seferde kac saatte bır verıyosunuz bıde bana cevap verrmsnz ya

Arkadaşlar 4. ay aşısı olduk pazartesi gününden.Üstünden iki gün geçti çok şükür ateş halsizlik olmadı ben gitmeden calpol verdim yarım kaşık dr demişti.İlk gün huzursuzlandı hep ateşinide kontrol ettim bir sıkıntı olmadı şükür.Bu arada ebe hanım kan ilacı verdi dr da yazmıştı ben başlayamadım hala ona sizde durum nedir?

canım cok gecmıs olsun yenı mı farkettıler
Canım sağolasın bizimkini 10 günlükken Yenidoğan kontrollernde farketti birndoktor ama şimdiye kadar iki doktora gittik anlamadılar biz söyleyince dikkatli dinleyince farkediliyor 4.ayda getirin dediler kendi kapanırmis ama yinede bakılacak inşallah sorun yoktur. ..epeydir girmedin sende merak etme birsey yoktur

bende senin gibi öğretmenim ve ayni
canım pirinç ununun hiçbir besin değeri yok keşke yerine başka bişey versen..
biliyorum ama inan başka bir şey yemiyor.. doktorumla konuştum durumu vitaminli olanı alıp içine aptamil katarak vermeye baaşladım.. o kadar çaresizim ki büyüsünde ek gıdalara geçeyim diye gün sayıyorum..

Bugün 4.ay kontrolumuze gittik.62 cm 6 kilo olmuşbizim kuzu.biz ffoymuyo diye pirinçunu ile mama yapiyoduk.bize Ayiflamis ggeliyorduama dDr İyi oolduğunu söyledi.son iki ayda 1500 almisti normal dedi.pirinçununu hhazmedemez mamayada gerek yok dedi.kan ilaci verdi.kafa terlemesi salya elini agzina sokmasi normalmis.:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…