- 14 Ağustos 2008
- 591
- 64
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.681
Emiyor.sütun az ama aglamiyor.çok sık emiyor gündüz. Gece bir kere kalkıyor ve 75lik mama veriyorum.4aylik olduk ama kilo ancak 5800 oldu.doktor iyi dedi ama bana az gibi geliyor.36 haftalık 3000 doğmuştu.ogretmenim 2. Donem baslayacagim.biberon almadığı için mecburen 15 gün sonra falan ek gıdaya hafiften baslayacagim.şimdilerde meyveleri ağzına tutuyorum severek yalıyor emmeye calisiyorPeki seni emiyor mu? Bizim ki hip ide kuştu,şuan similac kullaniyorum birde pirinç unu vermeye basladim onu severek yiyor sen ek gidaya başladin mi peki
canım pirinç ununun hiçbir besin değeri yok keşke yerine başka bişey versen..Peki seni emiyor mu? Bizim ki hip ide kuştu,şuan similac kullaniyorum birde pirinç unu vermeye basladim onu severek yiyor sen ek gidaya başladin mi peki
canım ek gıda için erken değilmi 6 aydan önce başlamamak gerekiyor diyor uzmanlar..Emiyor.sütun az ama aglamiyor.çok sık emiyor gündüz. Gece bir kere kalkıyor ve 75lik mama veriyorum.4aylik olduk ama kilo ancak 5800 oldu.doktor iyi dedi ama bana az gibi geliyor.36 haftalık 3000 doğmuştu.ogretmenim 2. Donem baslayacagim.biberon almadığı için mecburen 15 gün sonra falan ek gıdaya hafiften baslayacagim.şimdilerde meyveleri ağzına tutuyorum severek yalıyor emmeye calisiyor
sağol canım benimkizlar ikinizin de bebislerinden guzel haberler gelsin insallah.Allah yqrdimciniz olsun
4 buçuk aylık ağustos da doğduMaşallah kaç aylık :)
Göğüslerim boş sanki ve 5 dakika bile emmiyor bende günde 1 veya 2 kere mama veriyorum o da ya 60 lık yada 90 lık olarak çok ağlıyor ellerini emiyor aç olmasa mamayi istemiyor zaten.ek gıdaya ne zaman başlıycaksınızbenimki 4.5 aylık oldu 62cm.6400kilosu az alıyoruz kiloyu biraz seninkinin kilosu maşallah çok iyi mamayı neden veriyorsun sütün yetmiyormu.aslında kilosu çok iyi
canım kimi doktorlarda parmkla damaklarına yemeklerin suyundan değdirin diyor benimki demedi ama tatları alsın diyorlar..geçenlerde burada yazıldı yoğurt ve elma suyu dediler ama b6 aya kadar sadece anne sütü veriliyorsa bunları nasıl yapacaz...şuanda düşünmüyorum ama merak ediyorum doğrusu necanım ek gıda için erken değilmi 6 aydan önce başlamamak gerekiyor diyor uzmanlar..
istanbuldayım benim doktorum ümraniye eğitim araştırmada bi arkadaşı varmış çok iyi bi doktordur dedi o yönlendirdi.nimet cındık.biz sadece üfürüm sanıyorduk bide akciğere giden damarlardan birinde daralma varmış onu öğrendik eko çekti.çok ilgilendi.bizim hastane 700lira demişti ekoya.eğer yolun düşerse çok iyi bi bayanCanım hangi şehirdesin bende çocuk kardiyolog arıyorum. .Ankarada iyi bir doktor arıyorum...sen özele muayenehane mi yoksa tip Fakültesinr mi götürdün.
Canım hangi şehirdesin bende çocuk kardiyolog arıyorum. .Ankarada iyi bir doktor arıyorum...sen özele muayenehane mi yoksa tip Fakültesinr mi götürdün.
kalbinde üfürüm var 1-2 derece arası duydu doktor onun için götürecem casnım sizede geçmiş olsunhayırdır sen niye kardiyolojiye götürücen kuzuyu
canım cok gecmıs olsun yenı mı farkettılerkalbinde üfürüm var 1-2 derece arası duydu doktor onun için götürecem casnım sizede geçmiş olsun
pekı bu ağlaması filan ciğerden kaynaklı olabilir miymiş onun için ne yapılması gerekiyor acaba?
Canım sağolasın bizimkini 10 günlükken Yenidoğan kontrollernde farketti birndoktor ama şimdiye kadar iki doktora gittik anlamadılar biz söyleyince dikkatli dinleyince farkediliyor 4.ayda getirin dediler kendi kapanırmis ama yinede bakılacak inşallah sorun yoktur. ..epeydir girmedin sende merak etme birsey yokturcanım cok gecmıs olsun yenı mı farkettıler
Telefondan bende yapamiyorum coklu alinti.bisiler oluyor kayiyo yazılaranlamiyom niye oöyle:) benim bebiste cçoksşüküriyi :)iyiyim canım ay acemi olmuşum çoklu alıntı yapamadıım senin kuzu nasıl??
bende senin gibi öğretmenim ve ayniEmiyor.sütun az ama aglamiyor.çok sık emiyor gündüz. Gece bir kere kalkıyor ve 75lik mama veriyorum.4aylik olduk ama kilo ancak 5800 oldu.doktor iyi dedi ama bana az gibi geliyor.36 haftalık 3000 doğmuştu.ogretmenim 2. Donem baslayacagim.biberon almadığı için mecburen 15 gün sonra falan ek gıdaya hafiften baslayacagim.şimdilerde meyveleri ağzına tutuyorum severek yalıyor emmeye calisiyor
biliyorum ama inan başka bir şey yemiyor.. doktorumla konuştum durumu vitaminli olanı alıp içine aptamil katarak vermeye baaşladım.. o kadar çaresizim ki büyüsünde ek gıdalara geçeyim diye gün sayıyorum..canım pirinç ununun hiçbir besin değeri yok keşke yerine başka bişey versen..
haklısın erken ama kızım başka hiçbir şey yemediği için mecbur kaldık, dün havuç suyu verdim 4-5 kaşık, bugünde yoğurtcanım ek gıda için erken değilmi 6 aydan önce başlamamak gerekiyor diyor uzmanlar..