-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.621
Bir de istanbulda misin hangi doktora gidiyorsun acaba
Canım öyle olur zaten çok normal. Eğer bir bebek ilk 4-6 ay içerisinde doğum kilosunu ikiye katlarsa kilo alımı iyi demektir. Bakma ebeye herkes her şeyi doğru bilmiyor malesef..bende oyle dusunuyordum da bugun s ocagndaki ebe moralimu bozdu birazda ilk ay 1400 iiinci ay 1200 aldi ondan az diye goruyolar ama aylar gectkce azalmiyomu alim
Galiba bizdede var test sonucunu bekliyoruzsut alerjisi olan arkadas yokmu dertlessek?
Yok canim suyla.1 cay kasigi pirinc unu yarim cay kasigi seker gözkararida su dedi.1 cay barpirinç unundan mamayı nasıl yaptı.inek sütüyle mi ? nasıl merak ettim.
Yok canim suyla.basta biraz sivivyaptik. Sonrakileri daha kivamliyaptik.bbaşlangıçta1 cay kasigi ppirinçunu yarim cay kasigi seker 1 cay bardagindan biraz fazlada su.kivami koyubolursa az daha su eklersin.biz humananin kimyonlu rezene ccay insanda yap tik.ara arada ondan icirdik mamayi yedirirken.20 -30cc de ondan yedi.bizimki biberon tutmadgi iiçin boyle verdik.bakalim ca samba ilk kez doktora goturcem burada ne önerecek.ona gore bi mama alicam.pirinçunu fos sisiriyo bi faydadi yok ama napim munugim ACkalmadinda :) :)pirinç unundan mamayı nasıl yaptı.inek sütüyle mi ? nasıl merak ettim.
Allahımmmmmm sen koru yarabbim.o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
benim oğlumda aynı kısımdayken kızım gündüzleri bu aylardayken 2-3 saat uyurdu oğlumsa en fazla45 dk uyuyor.evin işlrini bitirmem saat 2yi buluyor.çocuktan çocuğa farkediyor galiba.kızlar hepinize merhaba.uzun bir süredir yoktum sitede.şöyle bir geçmişe bakıuyorum bi yandan.
benim kızımın gece uykuları fena değil ama gündüzleri bi türlü rayına bindiremedik.hala.üç saat uyur diyorum yarım saatte kalkıyor arada sürekli uyanıyor.deli oluyorum uyusaki oğlumla ve ev işi yemekle falan ilgilenebilsem.
bir de mama ve anne sütü veren arkadaşlar günde ne kadar kaç cc mama veriyorlar?
sizlerde durumlar nasıl? Allahım hepimize kolaylıklar versin inş..
131 günlük 1 ağustosta doğdu seninki?Ewt onuda duymuştum meyvelerden elma suyuyla başmak gerekirmiş seninki tam kaç gğnlük canım
GEçmiş olsun Allah korumuş bu aylarda çok dikkat etmek gereiyor bende heran tedirginim okuduğumuz duyduğumuz haberlerden de kaynaklanıyor Allah korusun O'na emanetler..o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
Canım allah esirgemis cok cok geçmiş olsun ,bende uyku Tulumu alacam hiç rahat etmiyorum. ..ben şuanda yan yatış yaptığında sırt üstü yatırıyorum battaniyenin kenarlarıni onun altina sıkıştıriyorum ...o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
Canımm anneye malum olurmuş zaten geçen aynen bende senin gibi uyandım Rabbim yavrularımızı görünür görünmez kazalardan belalardan korusun bi insan büyütmek çok zormuş gerçekten boşuna o yüzden annelîk hakkı denmiyormuş umarım Evlatlarımızda bizim kıymetimizi bilir bizde annemlerimizin hakkını layıkıyla veririz... Bütün Güzel Anneler Günaydın Gününüz Güzel Olsun....o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
cok gecmus olsun..kizimda yasamistim aynisini ne hissettigini cok iyi anliyorum..kundak yapiyorum oglumu kollarini sikica sariyorum acamiyo..enazindan simdiliko kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
Çok geçmiş olsun canım. Allah göstermesin. Ben burdan çok yazdım ne olur bi dinleyiverin. Bir yaşına kadar bebeklerin yatağında hiç birşey bulunmamalı. Yastık yorgan vs. Ben bir aylığından beri uyku tulumu kullanıyorum. Ne marka olduğu farketmez yeterli pamuklu olsun ama olsun ne olur hepiniz alın lütfen. Bu arada en tehlikeli aylardayız. 2 ve 4 ay aradı allah korusun bebeklerde ani ölüm sendromunun en çok görüldüğü aylardır. Oyüzden ihmal etmeyin. Bebeklerimiz Allahımıza emanet.o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
Gecmis olsun cnm artik eller kollar hic durmuyor benimkide cekiyor ustune uyandiginda brtrket uysninca ses cikariyorda hemen gidip bakiyorumCanım allah esirgemis cok cok geçmiş olsun ,bende uyku Tulumu alacam hiç rahorum. ..ben şuanda yan yatış yaptığında sırt üstü yatırıyorum battaniyenin kenarlarıni onun altina sıkıştıriyorum ...
Cok cok gecmis olsun Rabbim korumuş meleğini. En Güvenilir uyku tulumu kesinlikle. Ben doğdu doğalı uyku tulumuo kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
allah sabır versin canım ya.bir rahatsızılığı olmasın bu kadar olması hiç normal değil. en azından bir idrar tahlili yaptırsanız. yada bol bol okuyup üfleyin.cnm akilli kiz giitti. yerine huysuz bi kiz geldi. uyku uyumuyo.meme emmiyo.dun misafirim vardi ogleden sonra gelenlerin yuzune bakti bakti agladi hic mi susmaz gercekten susmafi uyumadi. misafirler gitti rahatlar dedim ama oda olmadi. bas bas bagiriyo. aksam 10 da uyuyan kizim gece 4te uyudu. sabah 8 de kalkti.gun boyu agladi yine.sinir oldum
yapma ya allah yardımcımız olsun kaç saat ayrı kalıyorsunuz ki böyle tiripler atıyor. allahtan sonra düzeliyormuş zamanla alışır inşallah.
canim bende calisiyorum eve gelince oglum yuzume bakmiyor agliyo valla trip yapiyo kv gozlerine bakiyo benim gozume bakmiyo ya icim aciyo sonra duzeliyo ama cok zorms ya bende esimle kavga ediyom cocugu bendn uzaklastriyolr dmi dym piskolohim yeni yeni duzeliyo calisan anne olmak co zor kizlar kendinizi hazirlayn
Allah korusun canim..gecmis olsun..bende buna benzer bi olay yasamistim.morarmafi ama kizatmisti seside cikmiyodu.uyku tulumu aldim simdi.battaniyesisadece bacajlarina ortuyorum.ggüniiçindeuyuttugumdafa cçokcekmuyorum yada uyanik kalmaya calisiyorum.zor isler valla..minikkizimmm .!.:o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen