2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de istanbulda misin hangi doktora gidiyorsun acaba

canim bizim kakasinda kan yoktu sadece muksluydu ilk egzama dedi yuzunde kirmizilik bacaklarinda dizlerin arkasinda kiemizilik vardi test yapti yumurta sut alerjisi dedi. istnbldym yunus emreye gidiyodum uskudara ahmet bey var ama bu hafta benim dr umun cocugunu gtrdugu dr gtrcm.baska bise mrak ediyisn sorabilirsin canim

bende oyle dusunuyordum da bugun s ocagndaki ebe moralimu bozdu birazda ilk ay 1400 iiinci ay 1200 aldi ondan az diye goruyolar ama aylar gectkce azalmiyomu alim
Canım öyle olur zaten çok normal. Eğer bir bebek ilk 4-6 ay içerisinde doğum kilosunu ikiye katlarsa kilo alımı iyi demektir. Bakma ebeye herkes her şeyi doğru bilmiyor malesef..

pirinç unundan mamayı nasıl yaptı.inek sütüyle mi ? nasıl merak ettim.
Yok canim suyla.1 cay kasigi pirinc unu yarim cay kasigi seker gözkararida su dedi.1 cay bar
pirinç unundan mamayı nasıl yaptı.inek sütüyle mi ? nasıl merak ettim.
Yok canim suyla.basta biraz sivivyaptik. Sonrakileri daha kivamliyaptik.bbaşlangıçta1 cay kasigi ppirinçunu yarim cay kasigi seker 1 cay bardagindan biraz fazlada su.kivami koyubolursa az daha su eklersin.biz humananin kimyonlu rezene ccay insanda yap tik.ara arada ondan icirdik mamayi yedirirken.20 -30cc de ondan yedi.bizimki biberon tutmadgi iiçin boyle verdik.bakalim ca samba ilk kez doktora goturcem burada ne önerecek.ona gore bi mama alicam.pirinçunu fos sisiriyo bi faydadi yok ama napim munugim ACkalmadinda :) :)

[QUOTEbir"yesil_sis, post: 38194945, member: 457157"]kızlar ben bebeğime emzik vermemiştim.. çok fazla elini kıyafetini emdiği için bi emzik alalım dedik. deneme amaçlı nuk un damaklı emziğini aldık. bugün verdim ilk defa şapur şupur nasıl emiyor varyaaa... bu seferde diyorum aç olduğunu nasıl anlıycam??? hala kararsızım emzik konusunda geri mi alsam vermesemmi diye?? siz ne düşünüyorsunuz emziğin yarar ve faydaları neler??? artı illede emecekse iyi bişey vermek lazım. ne önerirsiniz??? damaklı mı damaksız mı??? kauçuk silikon?? hangi marka?? ne çok soru sordum :) cevaplayanların parmaklarına sağlık :)[/QUOTE]
Canim biz daha 15 günlükfalanken alistirmayacalistik.3. Denemede babasariliolduk.aventin damla uclusuymus.aslinda benim aldgm yer kiraz uuçdiye verdi.ben eenzimlerin kayna tek engwcengun ocakta unuttum.bnaziyerleri eridi plastgn.agzinibkeser diye yenisini aldik.eeşimedamla uuçdiye vvermişler.yani awentin kiraz yadacdamla uüçlüsüucu yassi.resmini bulursam payladirim :)

o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen

Allahımmmmmm sen koru yarabbim.
Rabbim esirgemiş çok şukur sakin ol canım benim

benim oğlumda aynı kısımdayken kızım gündüzleri bu aylardayken 2-3 saat uyurdu oğlumsa en fazla45 dk uyuyor.evin işlrini bitirmem saat 2yi buluyor.çocuktan çocuğa farkediyor galiba.

Ewt onuda duymuştum meyvelerden elma suyuyla başmak gerekirmiş seninki tam kaç gğnlük canım
131 günlük 1 ağustosta doğdu seninki?
GEçmiş olsun Allah korumuş bu aylarda çok dikkat etmek gereiyor bende heran tedirginim okuduğumuz duyduğumuz haberlerden de kaynaklanıyor Allah korusun O'na emanetler..

Canım allah esirgemis cok cok geçmiş olsun ,bende uyku Tulumu alacam hiç rahat etmiyorum. ..ben şuanda yan yatış yaptığında sırt üstü yatırıyorum battaniyenin kenarlarıni onun altina sıkıştıriyorum ...

Canımm anneye malum olurmuş zaten geçen aynen bende senin gibi uyandım Rabbim yavrularımızı görünür görünmez kazalardan belalardan korusun bi insan büyütmek çok zormuş gerçekten boşuna o yüzden annelîk hakkı denmiyormuş umarım Evlatlarımızda bizim kıymetimizi bilir bizde annemlerimizin hakkını layıkıyla veririz... Bütün Güzel Anneler Günaydın Gününüz Güzel Olsun....

canim gecmmis olsun bende bugece bir korku atlattim bende uyku tulumu alcam hangisini alsam daha iyi acaba?

cok gecmus olsun..kizimda yasamistim aynisini ne hissettigini cok iyi anliyorum..kundak yapiyorum oglumu kollarini sikica sariyorum acamiyo..enazindan simdilik

Çok geçmiş olsun canım. Allah göstermesin. Ben burdan çok yazdım ne olur bi dinleyiverin. Bir yaşına kadar bebeklerin yatağında hiç birşey bulunmamalı. Yastık yorgan vs. Ben bir aylığından beri uyku tulumu kullanıyorum. Ne marka olduğu farketmez yeterli pamuklu olsun ama olsun ne olur hepiniz alın lütfen. Bu arada en tehlikeli aylardayız. 2 ve 4 ay aradı allah korusun bebeklerde ani ölüm sendromunun en çok görüldüğü aylardır. Oyüzden ihmal etmeyin. Bebeklerimiz Allahımıza emanet.

Gecmis olsun cnm artik eller kollar hic durmuyor benimkide cekiyor ustune uyandiginda brtrket uysninca ses cikariyorda hemen gidip bakiyorum

Cok cok gecmis olsun Rabbim korumuş meleğini. En Güvenilir uyku tulumu kesinlikle. Ben doğdu doğalı uyku tulumu
Kullanıyorum sayılır. Gündüzleri de yüz üstü yatıriyorum böylelikle ayaklarıyla ve elleriyle üstünü yüzünü kapatamiyor ama tabi ben surekli kontrol ediyorum.

Son düzenleme:
allah sabır versin canım ya.bir rahatsızılığı olmasın bu kadar olması hiç normal değil. en azından bir idrar tahlili yaptırsanız. yada bol bol okuyup üfleyin.

yapma ya allah yardımcımız olsun kaç saat ayrı kalıyorsunuz ki böyle tiripler atıyor. allahtan sonra düzeliyormuş zamanla alışır inşallah

Allah korusun canim..gecmis olsun..bende buna benzer bi olay yasamistim.morarmafi ama kizatmisti seside cikmiyodu.uyku tulumu aldim simdi.battaniyesisadece bacajlarina ortuyorum.ggüniiçindeuyuttugumdafa cçokcekmuyorum yada uyanik kalmaya calisiyorum.zor isler valla..

Kizlar kalca ultrasonu icin randevu aldim bebegimin bi bacaginda uc bogum bi bacaginda iki bogum var.6 aya kadar kalca cikigi olabiliyormus.dua edin bisey çıkmasın. Birinci ayinda yaptirmistik ama bisey yoktu bogumlari eksik dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…