2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen

ahhh çok geçmiş olsun, en korktuğum şey :KK57:

:KK58: uyku tulumu almayanlara fikir olsun; bende üstünü örttükten sonra battaniye vs. üstüne örttüğüm herşeyin ayakucu tarafında kalan kısmını saç tokasıyla yatağa yada herhangi bir şeye tutturuyorum. Yani elleriyle asılsada battaniye yukarı çıkmaz... aklınızda olsun, allah yavrularımızı esirgesin....

ahhh çok geçmiş olsun, en korktuğum şey :KK57:

:KK58: uyku tulumu almayanlara fikir olsun; bende üstünü örttükten sonra battaniye vs. üstüne örttüğüm herşeyin ayakucu tarafında kalan kısmını saç tokasıyla yatağa yada herhangi bir şeye tutturuyorum. Yani elleriyle asılsada battaniye yukarı çıkmaz... aklınızda olsun, allah yavrularımızı esirgesin....

gerekirse 2-3 saç tokasıyla (kelebek tokalardan) köşelerden ve ortadan tutturun üstüne örttüğünüz şeyleri....

Cani
o kadar kotuyum ki kizlar. az once dalmisim biraz kizimi uyutmustum. ruya gordum kizim battaniyesini yuzune gecirmis nefes alamiyo cirpiniyodu. icim birden cızzzz etti. kalbimin sıkısmasına uyandim ve kalktm ki kizim battaniyeyi gecirmis yuzune nefes alamiyo cirpniyo mosmor olmus. elim ayagim titriyo halen
Canim allah korumus kuzunu, uyku tulumu al cnm butik bebede indirimde oluyor hemde guvenli allah korusun kuzularimizi. Tekrar gecmis olsun :KK43:

Kizlar kalca ultrasonu icin randevu aldim bebegimin bi bacaginda uc bogum bi bacaginda iki bogum var.6 aya kadar kalca cikigi olabiliyormus.dua edin bisey çıkmasın. Birinci ayinda yaptirmistik ama bisey yoktu bogumlari eksik dua edin
İnşallah bişey çıkmaz canım yaa. Ne zamana aldın randevuyu sonucu yaz mutlaka. Bizde de boğum eksik değilde biri diğerinden ince dr. Beşinci ayda ortopediye gidin dedi. Biz bir ayda çift bez kullanmıştık.

Kizlar kalca ultrasonu icin randevu aldim bebegimin bi bacaginda uc bogum bi bacaginda iki bogum var.6 aya kadar kalca cikigi olabiliyormus.dua edin bisey çıkmasın. Birinci ayinda yaptirmistik ama bisey yoktu bogumlari eksik dua edin
Geçmiş olsun inşallah yoktur birşey şimdi baktım ikisinde de iki bogum var az mi ki bizde

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun bende hep erteliyorum uyku tulumu almayı ama ihmal etmemek lazımmış.

kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim dun geceden beri oyle kotuyum ki dermanim kalmadi elim kolum kalkmiyo. hastaneye goturdum gece ne olur ne olmaz diye bisey cikmadi hamd olsun. ama olan bana oldu psikolojim mahvoldu. sinirlerm cok bozuk anneligi kendime yakistirmiyorum artk haketmiyorum sanki

kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim dun geceden beri oyle kotuyum ki dermanim kalmadi elim kolum kalkmiyo. hastaneye goturdum gece ne olur ne olmaz diye bisey cikmadi hamd olsun. ama olan bana oldu psikolojim mahvoldu. sinirlerm cok bozuk anneligi kendime yakistirmiyorum artk haketmiyorum sanki
Canım benim bir böyle yüklenme kendine.hayat bu insanın başına herşey gelebilir sonuçta sen ogun çok yorgundun ve annelikten ziyade insan sın sonuçta. Hiç kendini üzme guvenini ve kendini topla çunki sen çok iyi bir annesin bunu unutma :KK66:

kızlar hepinize merhaba.uzun bir süredir yoktum sitede.şöyle bir geçmişe bakıuyorum bi yandan.
benim kızımın gece uykuları fena değil ama gündüzleri bi türlü rayına bindiremedik.hala.üç saat uyur diyorum yarım saatte kalkıyor arada sürekli uyanıyor.deli oluyorum uyusaki oğlumla ve ev işi yemekle falan ilgilenebilsem.
bir de mama ve anne sütü veren arkadaşlar günde ne kadar kaç cc mama veriyorlar?
sizlerde durumlar nasıl? Allahım hepimize kolaylıklar versin inş..
Bende sunu farkettim güzel uyudugu gün aksamda güzel uyuyor ama gündüz uykusunu alamazsa cok az uyuyor ve hep huzursuz oluyor gece uykusuna geçene kadar. Benim kizim hem anne sütü hem mama aliyor önce ben emziriyorum 30cc falan pesindende mama yiyor 100-110cc benim süt ilac niyetine yani bunada şükür napalim hic anne sütü alamayan bebislerde var artık öyle teselli ediyorum kendimi.gunde 5-6kez bu sekilde besleniyor

X