- 9 Ocak 2009
- 1.482
- 24
benim oglana kilotlu corap aldim oh yaaa. gunde elli kere corap giydiriyodum abartisiz. cikarabildigi herseyi cikariyor. sapka aldim eldiven aldim direk atiyo yere
kilotlu corap giydireliberi(dunden beri yani) yurumesi ilerledi. meger pantolonla rahat adim atamiyomus :) 3-4 metre minicik adimlarla yurudu bugun.
esimle tam aramiz iyi gidiyo derken sacma sapan tartistik yine.
topigi boslamayin. topigimizin birinci zillisi yok bu aralar? add senden bahsediyorum
hadi bakalim yarin iyi bi doldurun da gecmisi okumak zor olsun yine
Ben de giydiriyorum canım, evde giydirdiğimde üzerine normal penye eşofman giydiriyorum. Rahat oluyor gerçekten, sıcak tutuyor.
selam kızlar..
yelda ben de sana geçmiş olsun diyerek başlayım konuşmaya.. Allah başka dert vermesin, giden çanta olsun. Annene de çok geçmiş olsun.
ferdamm fatih paşamı yerim ben... çocuk isyanda belli ki... sevdiği kızı almadınız mı naptınız... beyin de güle güle gitsin gelsin. Allah kavuştursun..
fulyacım erdeme de maşallah... artık dikkatli olma zamanı. nem konusunda da katılıyorum sana.. bursa'nın nemine alıştım. ankaraya gidince ellerim hemen çatlıyor.. çocukları düşünemiyorum...
tutkumm canım süte başla istersen yavaş yavaş.tadına alışsın. ya da başka mama dene. sana yazmayı unutmuşum.kırk saattir yazamadım gitti. gelen giden bitmiyor ki..
Valla var bir isyan ama çözemedim Ruzam yaa kız meselesi olsa annesine anlatırdı herhalde bişey demedi
beni uyutuyolaaa burdan da yaziyolaaa
Sayfayi canli tutmak lazim hepinize selam eder operim
Aah bi vave vardı, yazardı da yazardı, sonra ne olduysa bıraktı, bıktı buralardan herhal
selam everybody
Dün gece uykusuzduk yine, başım çatlıyo minoset bombardımanına tuttum kendimi.
Geçmiş olsun canım ya, insan şöyle panalgine, apranax filan almayı özlüyor bazen Aman Allah aratmasın.
hee iştahsız mı olur ki
ben milupanın piskevütlüsünü veriyorum yatmadan bide emiyor daha iyi uyumaya başladı
bide biraz kilo aldı gibime hgeliyor,ha bu ara iştahsız ama hastalıktan sanırım,
burnu çok feci tıkalı tonimer ve otri kullanıyoruz ama çok ağlıyor daha iyi fikri olan var mı
şu burun bandlarından alsam olur mu ki
Bizimki elletmiyor burnunu ne yapıcam bilmiyorum gece baktım zor nefes alıyor, hadi serumu sıktım uyurken bir şekilde de, burnuna bir şey değdi mi kafayı çeviriyor, aspiratörü kullanamadım bir türlü. Geçen HassasAnne'de okumuştum, normal serumu da kullanabiliyormuşuz enjektörle, evdekiler bitince ondan almayı düşünüyorum ben. Ya da karbonat tuz çekeri karıştırıp kendimiz de serum fiz. yapabiliyormuşuz.