2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Günaydın hatunlar..

Örtmenler hadi iyisiniz bugun evdesiniz ne güzel..sabah arabayla yokuşta kaldık Yusuf Yusuf geldik. Durumlar fena İstanbul u böyle görünce şaşırdım..Battaniyenin altına girip film izlemek istiyorum ya bide patlayana kadar abur cubur yemek:KK53: Ne güzel günlerdi bee..

Santebebe midir ne halttır geçen ay elektrikli burun aspiratörünü almıştım bu kadar gereksiz bişey olamaz hiç çekmiyor..ucunuda kocaman yapmışlar benimkine bile girmicek nerdeyse..sinir oldum sabah sabah.
Günaydın canım derana da çok geçmiş olsun otribebe çok iyide bi de aspire etmemize izin verseler
bizde Bolu dağından arabayla Kaya Kaya inmiştik bi araba duramayıp bize çarpmıştıda ona rağmen biz duramayıp kaymaya devam etmiştik yolda kamyonlar falan kenara geçip bile duramamıştık direksiyonu tam sağ yaptığımız halde araba sola gitmeye devam ediyodu korkunçtu nasıl sağ salim indik hiç bilmiyorum kaç ay araba korkusu olmuştu ön de oturamıyodum halada yağmur kar olunca tırsıyorum

$DSCF2767.jpg $DSCF2773.JPG
oğlumun yeni aşkı çamaşır makinesi çok seviyor severekte karıştırıyor nerden biliyor anlamadım
30 derecedeki çamaşırı 90 dereceye getirip ne var ne yok haşlamak üzereyken son anda fark ettim de kurtardık
çamaşırlarını,çok yaramazız çook:nazar:

Sağol selermcim..bizimkide izin vemiyoki dünyayı ayağa kaldırıyor babası kollarından tutuyo ben kafadan:KK5: kendimi çok kötü hissediyorum ama napiyim böylede kötü 1 dk işlem için uyurken zorlanıyo sonra..zaten gece yine 10 defa kalktı..bi bakıyorum karanlıkta gözleri açmış sırıtıyo:KK1: Senin olayda kötüymüş be kaza falan Allah korumuş..

Ahahha tuba bi bakacan bigün babasının kazaklarını kendine olacak kıvama getirmiş 90 c de yıkayıp:KK1: :nazar::nazar::nazar: çok tatlı 2.resimde sanki büyük çocuk gibi çıkmış

vavemm ilk ve son aşkım yemin mi içtin topiğe gelmemeye yoksam başka yerde mi takılıyon:KK51:

Tubisim yerim kagani maasallah :)) ben camasir mak. Cocuk kilidini uyguluyorum.bugra da aynen programi degistiriyor yoksa:KK66:

Sağol selermcim..bizimkide izin vemiyoki dünyayı ayağa kaldırıyor babası kollarından tutuyo ben kafadan:KK5: kendimi çok kötü hissediyorum ama napiyim böylede kötü 1 dk işlem için uyurken zorlanıyo sonra..zaten gece yine 10 defa kalktı..bi bakıyorum karanlıkta gözleri açmış sırıtıyo:KK1: Senin olayda kötüymüş be kaza falan Allah korumuş..
öyle böyle bizde yapıyoruz ama içim gidiyo bi an önce iyileşsinlerde bizde kurtulalım onlarda

Eki Görüntüle 891785 Eki Görüntüle 891786
oğlumun yeni aşkı çamaşır makinesi çok seviyor severekte karıştırıyor nerden biliyor anlamadım
30 derecedeki çamaşırı 90 dereceye getirip ne var ne yok haşlamak üzereyken son anda fark ettim de kurtardık
Maşallah annesi kağanda çok yakışıklıymış bizimkide özellikle makina çalışırken yanından ayrılmak istemiyor kurutma başlayınca çıldırıyo

canım milupadan minik sudocrem hediye gelmişti onu kullandım sabah daha iyiydi ama yeniden alacaktım hangisini alsam diyodum sudocrem alayım o zaman bide bebek pudrasıda alsam mıki??
eşimde en çok kızdığım şey bir olay olunca değilde aradan zaman geçtikten ben unuttuktan sonra başka bi tartışmada eskileri açması yani çözemediysen bişeyi çözene kadar konuşalım da konuyu sonradan tekrar tekrar ısıtıp önüme koyma di mi ya
sabah 6 da eşimde oğlanın üstünü örtünen diye uyandırmış sinir oldum bi daha da uyumadı:)) neyse şimdi işiteyim iş dinlenme gibi gelmeye başladı pazartesilerden artık nefret etmiyorum:KK43:))

Selermcim nasıl oldu erdemin pişiği ? Sudocrem merhemden ziyade pat şeklinde ya tabaka halinde kalıyor ciltte pudraya gerek yok bence

Yasemincim mis gibi evinde güle güle otur temizlik gibisi yok ohh

Tuğba kaan çok tatlı maşallah tüm bebelerin ortak hobisi elektrikli ev aletleri heralde :)

Dün gece erdem sürekli uyanıp durdu en son 5 gibi ayağımda sallarken beraber uyumuşuz 8 e kadar, ayağım uyuşmuş belim boynum tutulmuş ayağımdan koyar koymaz uyandı yine sonra gülerken bir baktım iki diş birden patlamış yavrucak o yüzden uyuyamıyormuş :KK43: bugün daha iyi uyur umarım

kızlarrr dişim çokk ağrıyıo gece 2 de uyandırdı ağrı uyutmadı.parol içtim ama geçirmedi.bebeğe sütten geçmez demi.sıkıntı olmaz inşallah off offf

sınavlarıma iki gün kaldı artıkın çok görüşcez inşallahhhhhhhh
sizleri ve bebişleriniziiiiiii çok seviyorummmmmmmmmmmm

Ben de erdem de çok hastayız oğluşun burnu hep akıyo habire burnunu bi yerlere sürüp temizlemeye çalışıyo:)) silmemize izin vermiyo ağlatarak sprey sıkıyoruz bide bugün ishal olmuş ben gelince bi baktım çok kötü pişik olmuş nasıl canı yanıyo ne oturmak ne uzanmak istiyo sürekli elinden tutturup ayakta kalmak istiyo paşam pişik kremi sürdüm ama pek geçecek gibi değil
eşimlede tartıştık bu yüzden pişiği görünce neden bakıcıyı arayıp uyarmamışım kadın niye pişik olduğunu fark etmemiş fark ettiyse niye bana söylememiş eve gelince bakıcıya neler yaptı diye sormuşmuymuşum zaten başından beri çok yumuşak davranıyomuşum bakıcıda o yüzden rahat davranıyomuş kimbilir kaç saat altını değiştirmemiş bıdı bıdı bıdı başımın etini yedi ya
şimdi de hatasını anlamış bana meyve ve ıhlamur getirmiş gönlümü almaya çalışıyo ...

Çok geçmiş olsun canım. Aman boşver sen strese girince hep suçlama moduna girerler sonra pişman olurlar :KK66: Daha iyidir inşallah Erdem.

He hee çok tatlı yav bence de derin amaçlar içinde ondan 90a getirmiştir, babasının kazaklarına göz koymuştur :KK9: Bizimki de kendi küçük kirli sepetine ve bulaşık makinesine takmış durumda :KK1:

kızlarrr dişim çokk ağrıyıo gece 2 de uyandırdı ağrı uyutmadı.parol içtim ama geçirmedi.bebeğe sütten geçmez demi.sıkıntı olmaz inşallah off offf

Parol minoset geçmez canım. Karanfil yağı koysan azıcık, yutmayacak kadar...

Selermcim nasıl oldu erdemin pişiği ? Sudocrem merhemden ziyade pat şeklinde ya tabaka halinde kalıyor ciltte pudraya gerek yok bence
Hala var ama daha iyi gibi pudra almadımda pişikte ishali geçmeden geçmiycek galiba:KK43:((

Tuğba kaan çok tatlı maşallah tüm bebelerin ortak hobisi elektrikli ev aletleri heralde :)

Dün gece erdem sürekli uyanıp durdu en son 5 gibi ayağımda sallarken beraber uyumuşuz 8 e kadar, ayağım uyuşmuş belim boynum tutulmuş ayağımdan koyar koymaz uyandı yine sonra gülerken bir baktım iki diş birden patlamış yavrucak o yüzden uyuyamıyormuş :KK43: bugün daha iyi uyur umarım
Hayırlı olsun dişiniz diş çıktığına göre rahatlar herhalde ama biliyosun diş konusunda hiç tecrübemiz yok:)))
bizim erdemde ilk defa gece sadece 3 te ve 5 te uyandı ama bu seferde ben
hastalıktan uyuyamadım bugün rapor aldım neredeyse hiç sesim çıkmıyo ben konuşmaya çalıştıkça erdem oyun yapıyorum zannediyor ve kahkaha atıyo çok sevimli yaa
çok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fenadır çok hemen bi dişçiye git canım ihmal etme

başarılar canım

4 yaşına kadar 4 dili aNAdil seviyesindE ogrenebiliyolaRmış. ne ogrEtcem ingilizceyi bee, onu zatEn ogrenecEk çevrEdEn. tÜrkçe dAha onEmlİ En Büyük TÜRKİYEeşimin dilini biliyOrum ama oglumun türkçe edEbiyaTı anlayacAk kadAr iyi türkçesi olmasını istediğimden hayAtta başka dile yogunlaşmaM. eşim kendi ogretsin, zaten onlaRın dili KOlay. :KK33: ingilizce ogrEnmek istiyOsan bol bol kOnuşman lazım :KK54: bi yAz gEl de burda yErİnde ogrEN :KK1: utku dA benİm OğlAnA türkçe oGrETsin :KK52:

ayy ne güzel olur repumm.. inşallah kısmet olur. oğlumla beraber gelmeyi çok isterim.. :KK16:
akif de çok şanslı bu arada, dil konusunda.

repuu oglun çok şanslı bence. evet ilk yıllar ne versen alıyomuş dil öğrenmede. biz de doğmadan önce bebekle ben türkçe eşim ing. konuşalım diyoduk. çoktan unuttuk hatta şimdi sen deyince hatırladım.
galiba forumda emeklemeyen sadce biz kaldık. selerm ve fulya da emekledi. hayırlı ugurlu olsun inşallah.
bugün benimkisi işaret parmağının gücünü keşfetti. her şeyi gösteriyor:) en çok da ışıkları.
istanbula kar yağıyooo. belki de ben yarın ev hanımı olurum bu yüzden:)
doğumgünüyle ilgili benim başka derdim var. ya gündüz yapıp ben ve okuldan arkadaşlarım yani bekar kızların da olduğu bi bekar grup.
ya da eşli çocuklu aileli akşam kutlanacak grup. ya da ikisi karışık. o da kalabalık olur. ve biribirini hiç tanımayan insanlar olur. belki sıkıcı geçer. evde yaparız zaten. sizce napmalı?

parmağını yerim onun... o küçücük işaret parmağını uzatmalarına bayılıyorum yaa... benimki de yediği bişeyi bana da veriyor artık. dün elinde çubuk kraker var. beraber ev süpürüyoruz.. :) durup durup ağzıma uzatıyor çubuğu. yiyorum sonra yine uzatıyor.. arada da kendi ısırıyor. :KK16: Allah'ıma şükürler olsun.. iyi ki anne olmuşum.. :KK16::KK16:

Bitufulcum geçmiş olsun canım hemencecik geçer insallah
Tuğbacım çok geçmiş olsun
Fulyacım kahvaltı hariç 2 ana öğün bi ara öğün alıyoda bizde ben gelinceye kadar ancak çorba içirillebiliyo geri kalan öğünler geldikten sonraya kalıyo az az hepsinden vermeye çalışıyorum öyle gercekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ruzacım Allah çözümsüz dert vermesin canım hersey düzelir demekki biraz daha vakti varmış
repucum ne güzel 3 dil birden öğrenecek Akif bide doğum günü için ben de kendi aramızda mı kalabalık mı kutlasak diye düşünüyorum ama galiba kalabalık olucak sen de çok yorulmayacaksan büyük bi kutlama yap tabii o kadar kişiye yemek zor olabilir aksam üstü cayı desen yemek olmasa olmaz mı

sağol canım. öyle herşeyde bir hayır var. bakalım başka şekilde hallolacak inşallah.

Ben de erdem de çok hastayız oğluşun burnu hep akıyo habire burnunu bi yerlere sürüp temizlemeye çalışıyo:)) silmemize izin vermiyo ağlatarak sprey sıkıyoruz bide bugün ishal olmuş ben gelince bi baktım çok kötü pişik olmuş nasıl canı yanıyo ne oturmak ne uzanmak istiyo sürekli elinden tutturup ayakta kalmak istiyo paşam pişik kremi sürdüm ama pek geçecek gibi değil
eşimlede tartıştık bu yüzden pişiği görünce neden bakıcıyı arayıp uyarmamışım kadın niye pişik olduğunu fark etmemiş fark ettiyse niye bana söylememiş eve gelince bakıcıya neler yaptı diye sormuşmuymuşum zaten başından beri çok yumuşak davranıyomuşum bakıcıda o yüzden rahat davranıyomuş kimbilir kaç saat altını değiştirmemiş bıdı bıdı bıdı başımın etini yedi ya
şimdi de hatasını anlamış bana meyve ve ıhlamur getirmiş gönlümü almaya çalışıyo ...

geçmiş olsun ikinize de canım benim.. pişik çok kötü ya.. yıkayıp kremlemek en güzeli ama bakıcıdayken nasıl yaptığını bilemezsin ki.. senin suçun ne.. ben de söylüyorum halasına yıka kurula kremle diye ama nasıl yapıyor bilmiyorum.
bu erkeklerin de böle konuşmasına sinir oluyorum... benimki de hep beni suçlar ama ne olursa onun yanındayken olur. dün yine çocuk benim yanımda oynadı oynadı, çekmeceleri açtı kapattı o kadar bişi olmadı, içeri gitti tv sehpasına tırmanırken ayağı kaymış yüzünü sehpanın kenarına çarpmış yanak mosmor oldu. :KK50: Allah başka keder vermesin.. :KK50:

Günaydın hatunlar..

Örtmenler hadi iyisiniz bugun evdesiniz ne güzel..sabah arabayla yokuşta kaldık Yusuf Yusuf geldik. Durumlar fena İstanbul u böyle görünce şaşırdım..Battaniyenin altına girip film izlemek istiyorum ya bide patlayana kadar abur cubur yemek:KK53: Ne güzel günlerdi bee..

Santebebe midir ne halttır geçen ay elektrikli burun aspiratörünü almıştım bu kadar gereksiz bişey olamaz hiç çekmiyor..ucunuda kocaman yapmışlar benimkine bile girmicek nerdeyse..sinir oldum sabah sabah.

demek işe yaramadı o aspiretör. çok ince görünüyor ucu resimde.. aldatmaca mıymış.. :63:

oyy maşallahhh kuzumaa... :nazar::nazar: çok tatlı olmuş annesii... büyümüş serpilmiş erkek olmuş.. :nazar:
çamaşır makinası dönerken manyetik alan yayıyormuş. özellikle dönme aşamasında yanında bulunmamak gerekiyormuş. onun bilgisini de veriyim didim. :KK34: benimki makinadan korkuyor bazen çığlık çığlığa ağlıyor, bazen sadece bakıyor, çözemedi hala.. :KK53:

Tubisim yerim kagani maasallah :)) ben camasir mak. Cocuk kilidini uyguluyorum.bugra da aynen programi degistiriyor yoksa:KK66:

açıkta mı makina. benimki banyoda. kapısını kapatıyorum giremiyor içeri. kapalı olduğu için de çok cezbediyor. açık görür görmez sevinçle hızlı hızlı emekliyor.. :KK52:

oyy hayırlı olsun inci dişleriniz... :nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin canım.. inşallah hayırlısıyla geçer sınavın.. başarılar dilerim. :KK54:

Çok geçmiş olsun canım. Aman boşver sen strese girince hep suçlama moduna girerler sonra pişman olurlar :KK66: Daha iyidir inşallah Erdem.

He hee çok tatlı yav bence de derin amaçlar içinde ondan 90a getirmiştir, babasının kazaklarına göz koymuştur :KK9: Bizimki de kendi küçük kirli sepetine ve bulaşık makinesine takmış durumda :KK1:

Parol minoset geçmez canım. Karanfil yağı koysan azıcık, yutmayacak kadar...
Daha iyi canım ben biraz rahatsızım rapor aldım dinleniyom bide sesimi kullanmamam gerekiyomuş evde uzanıp duruyorum çok yorgunum ilaçta aldım ama uyuyamıyorum

ayy ne güzel olur repumm.. inşallah kısmet olur. oğlumla beraber gelmeyi çok isterim.. :KK16:
akif de çok şanslı bu arada, dil konusunda.

parmağını yerim onun... o küçücük işaret parmağını uzatmalarına bayılıyorum yaa... benimki de yediği bişeyi bana da veriyor artık. dün elinde çubuk kraker var. beraber ev süpürüyoruz.. :) durup durup ağzıma uzatıyor çubuğu. yiyorum sonra yine uzatıyor.. arada da kendi ısırıyor. :KK16: Allah'ıma şükürler olsun.. iyi ki anne olmuşum.. :KK16::KK16:

sağol canım. öyle herşeyde bir hayır var. bakalım başka şekilde hallolacak inşallah.

geçmiş olsun ikinize de canım benim.. pişik çok kötü ya.. yıkayıp kremlemek en güzeli ama bakıcıdayken nasıl yaptığını bilemezsin ki.. senin suçun ne.. ben de söylüyorum halasına yıka kurula kremle diye ama nasıl yapıyor bilmiyorum.
bu erkeklerin de böle konuşmasına sinir oluyorum... benimki de hep beni suçlar ama ne olursa onun yanındayken olur. dün yine çocuk benim yanımda oynadı oynadı, çekmeceleri açtı kapattı o kadar bişi olmadı, içeri gitti tv sehpasına tırmanırken ayağı kaymış yüzünü sehpanın kenarına çarpmış yanak mosmor oldu. :KK50: Allah başka keder vermesin.. :KK50:

demek işe yaramadı o aspiretör. çok ince görünüyor ucu resimde.. aldatmaca mıymış.. :63:

oyy maşallahhh kuzumaa... :nazar::nazar: çok tatlı olmuş annesii... büyümüş serpilmiş erkek olmuş.. :nazar:
çamaşır makinası dönerken manyetik alan yayıyormuş. özellikle dönme aşamasında yanında bulunmamak gerekiyormuş. onun bilgisini de veriyim didim. :KK34: benimki makinadan korkuyor bazen çığlık çığlığa ağlıyor, bazen sadece bakıyor, çözemedi hala.. :KK53:

açıkta mı makina. benimki banyoda. kapısını kapatıyorum giremiyor içeri. kapalı olduğu için de çok cezbediyor. açık görür görmez sevinçle hızlı hızlı emekliyor.. :KK52:

oyy hayırlı olsun inci dişleriniz... :nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin canım.. inşallah hayırlısıyla geçer sınavın.. başarılar dilerim. :KK54:
yaa cidden iyiki anne olmuşuz çok çok güzel bi duyguymuş hala yeni hayatıma alışmakta zorluk çeksem eskiyi ara ara özlesemde hiç bir seye değişmem bi gülüşü günümü aydınlatmaya yetiyo ne kadar üzgün olursam olayım yetiyo yok böyle bişey yaa
çoktesekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.şimdi doktordan geldim kanal tedavisi olcak dedi randevu verdi.paroldan başka ilaç içme dedi.bu karanfil yağı nasıl bişey?bildiğimiz yağ gibi mi?hamilelikte öğürme refleksi gelişti bende.ağzımı ayırıp nasıl 1 saat açık tutacam bilmiyorum ama çok da canım acıyo yüzüm uyusuk durumda

uuu kıpırdamış bura hayırlısı:KK16:

Selermcim geçmiş olsun canım..

Eylemcan başarılar..

Forumda en çok kullanılan iki kelime maşallah ve geçmiş olsun:KK53:

Bizde bugun doktora gidicez..dün gece bi baktımki uyamayı bırakmış kusmuğunda yüzüyo:KK53: Tamda banyo yapıp yatmıştık tekrar girdik yıkandık uykusu gelmişti çıldırdı tabi tekrar yıkanınca..Allahtan çarşaflarımız falan su geçirmez cinstende attım yıkandı hepsi.

Triplerdeyim bu aralar:KK43: hasta olmasın minikler ya bütün hayat enerjim düşüyo..mutsuz depresif sinirli bi insan olup çıkıyorum.:110:

X