• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Birde yumurta toplamadan sonraki olan ilk adetiniz çok ağrılı geçti mi. Benim şuan karnım şiş ara ara sancım oluyor ve göğüslerimde ağrı var bu normal mi
Benim malesef iki opumdan sonraki adetlerim cok sancili ve asiri yogun kanamali oldu. Pihtili da oldu. Hepsi normalmis korkmayin ilac alip dinlenin. Beden hormonlarla cok yipraniyor. Goguslerimin ahrisindan yuz ustu yatamadigimi bilirim 🥲

Benim malesef iki opumdan sonraki adetlerim cok sancili ve asiri yogun kanamali oldu. Pihtili da oldu. Hepsi normalmis korkmayin ilac alip dinlenin. Beden hormonlarla cok yipraniyor. Goguslerimin ahrisindan yuz ustu yatamadigimi bilirim 🥲
Benimde öyle peki kaç gün sonra oldunuz ilk adeti

Merhaba bende Kıbrıs'ta başlıyorum Şubat ayı adet tarihi 10 15 arası adet de ilaç tedavisi başlayacak benim iki kızım var eşimde ve bende bir sorun yok şükür ama eşim yurtdışında onun için Kıbrıs'a geldiğinde sperm bıraktık o yokken başlayacağım Allah'ım herkesin gönlüne göre versin

Umarım pozitifi bu transferde görürsünüz. Bir sorum vardı küçük, bir transfer negatifle sonuçlanınca sonraki dondurulmuş embriyo transferi ne zaman sonra yapılıyor? Ardışık aylarda transfer yapıyorlar mı yoksa birkaç ay geçsin diyorlar mı?

Şuan 2025 fiyatları yüz binden başlıyor ilaçlar hariç
Kıbrıs 3500 Euro sadece yumurta toplama ve transfer ilaçlar Dr ücretleri haric sağlıklı yumurtalara genetik test ücreti yumurta başı 400 Euro 3 yada 4 yumurta göndermeyi düşünüyoruz içinden en iyi olan 2 taneyi seçsinler diye yani 300 bini bulur uçak biletlerinin sayarsak Allah'ım kimsenin emeğini boşa cikarmasin

Umarım pozitifi bu transferde görürsünüz. Bir sorum vardı küçük, bir transfer negatifle sonuçlanınca sonraki dondurulmuş embriyo transferi ne zaman sonra yapılıyor? Ardışık aylarda transfer yapıyorlar mı yoksa birkaç ay geçsin diyorlar mı?

Kıbrıs 3500 Euro sadece yumurta toplama ve transfer ilaçlar Dr ücretleri haric sağlıklı yumurtalara genetik test ücreti yumurta başı 400 Euro 3 yada 4 yumurta göndermeyi düşünüyoruz içinden en iyi olan 2 taneyi seçsinler diye yani 300 bini bulur uçak biletlerinin sayarsak Allah'ım kimsenin emeğini boşa cikarmasin
Ben de yarın Brtish kıbrıs tüp bebek merkezini arayacağım bakalım

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
@payni23 Ocak2
@Anneolmayolundayim28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
M Mile 28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
duygusal biranne duygusal biranne 30 ocak
C canmay 1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat
Eklediğiniz için teşekkür ederim 2. Denemem. 1 adet 3. Gün embriyo transferi olacak. Güzel sonuçlarımız olsun.

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

@payni23 Ocak2
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
M Mile 28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
C canmay 1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat

@payni23 Ocak2
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
M Mile 28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
C canmay 1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat
Merhaba, benide ekleyebilir mşsiniz ? 3. denemem yarın başlıyorum transfer hazırlığına

Back
X