• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Selamlar ✋ Ben de 18 Şubatta transfer olacağım. Tedavi protokolüm sebebi ile (Rahim duvarımda kalınlaşma vardı o sebeple bir iğne yapıldı ve yaklaşık 4 aydır regl olmuyorum) regl olmadan transfer yapılacak şuan estoferm (Sabah*Öğle*Akşam) , Folibol ve Coraspirin (Kan pıhtılaşması olduğu için) kullanıyorum. 7 ve 12 Şubatta kontrolüm var ve 18 Şubatta da transfer olacak hayırlısıyla. İlk transferim olacak, genetikli tüp bebek yaptık biz toplam 3 opu yaptırdım ve sonunda sağlıklı embriyoyu bulduk şükürler olsun. Beni de listeye ekleyebilirsiniz espressoc espressoc 😍 Hepimize kolaylıkla bu süreçleri atlatmak nasip olsun 🙏

Merhaba. Ben 1 buçuk yıldır Ankara'da Centrum clinikte Recai Pabuçcu'da tedavi görüyorum rahim yapışıklığımdan dolayi 8 defa histeroskopi oldum. Son 4 operasyonu Recai hoca yaptı. Benim rahmim Y şekildeydi 2 defa gebe kaldım ama düşükle sonuçlanınca histeroskopi olmaya karar vermiştim. Ama yapılan kürtaj ve histeroskopiler beni bir harabeye çevirdi. Sonra 2 ayda bir adetlerim kesiliyor üstüne bir de endometrium kalınlaşmıyordu. 2 yıldır yüksek dozda estrofem kullanıyorum ama bir türlü düzelme olmadı. 2 ayda bir adetler kesilince yapışıklık oluyordu ve mecburen yapışıklığı açmak için histeroskopi oluyordum. Geçen ay embriyo yapmak istedik menapur gonalf ve cetrotide iğnelerini 12 gün boyunca kullandım 15 yumurtam oldu ama hepsi boş çıktı. Bu ay bana long protokol uyguladılar ve çok şükür 3 tane embriyom oldu. Benim yumurtalarım iyiydi ama histeroskopi ve ilaçlar yüzünden yumurtlama düzenim, yumurta kaliteleri bozuldu. Risk aldık bu defa endometrium çok da iç açıcı değildi ama transferi yaptık. Gerisi Allaha emanet
çok geçmiş olsun, sizin de süreciniz benim gibi zorlu geçmiş. Benim de normal yolla 4 düşüğüm oldu sonrasında tüp bebeğe başlamıştım. ilk 2 düşüğümden sonra rahmimde Y şeklinde bozukluk olduğu tespit edilişti histeroskopi oldum ve düzeldi hemen ardından hamile kaldım ama yine düşük olmuştu meğer kan pıhtılaşması varmış sonra o tespit edildi son gebeliğimde de oksopar kullandım ama bu defa 14.hafta da suyum geldi ve gebelik sonlandı. sonrasında rahim duvarımın fazla kalın olduğunu söyledi tüp bebek için gittiğim doktorum Yücel Karaman sonuç olarak yapılan opular sonrası genetik taramalı 1 sağlıklı embriyo bulduk ve sonrasında rahim duvarındaki kalınlığın tedavisi için zoladex iğne yaptılar 3 ay regl olmadım ve hemen ardından letu kullanmaya başladım yine regl olmadım sonra letu bitti transfer sürecine girdim. zoladex iğne sayesinde rahim duvarındaki kalınlık 16-17 ye indi daha önceden 25-26 mm di :) yani diyeceğim o ki kalın olması da sorun ince olması da rabbim bizlere en güzelini kolaylıkla nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar merhaba:)))) ben şu an oturdum transfer için bekliyorum 15 dk sonra çağıracaklar . Bahçeci Ebru hanıma geliyorum ve çok çok çok memnunum herkes gözü kapalı gelebilirrr. isteyenr süreç hakkında yardımcı olabilirimm.

Ben 31 aralıkta başladım ve bugün transferim var lütfen dua edin🙏🏻

Pgt neye göre yapıyorlar bende öyle bişey olmadı ki daha önce kimyasalla sonuçlanan bir gebeliğim oldu biz mi talep etmemiz gerekirdi yoksa doktor mu uygun görüyor. Benim opu işleminden sonra ıcsı ve piezzo uygulandı.

Estrofem kullanan arkadaşlar ben aile hekimime ilacı yazdırdım coraspirinle birlikte 300 küsür galiba normalde tutarı 50 TL’ye ikisini almış oldum
Aile hekiminize sorun reçetenizi gösterirseniz yardımcı oluyor hekim
Benim de 2. Denemem olacak umarım bu sefer olur
Burda bu süreçte olan tüm canım kadınlar kalbimle diliyorum o mutlu haberi hep birlikte alalım 🤲🏻🥰

Kızlar merhaba:)))) ben şu an oturdum transfer için bekliyorum 15 dk sonra çağıracaklar . Bahçeci Ebru hanıma geliyorum ve çok çok çok memnunum herkes gözü kapalı gelebilirrr. isteyenr süreç hakkında yardımcı olabilirimm.

Ben 31 aralıkta başladım ve bugün transferim var lütfen dua edin🙏🏻
Oyyyy embiriyonuz 9 ay boyunca tutunsun size amin
🤲🏻

Pgt neye göre yapıyorlar bende öyle bişey olmadı ki daha önce kimyasalla sonuçlanan bir gebeliğim oldu biz mi talep etmemiz gerekirdi yoksa doktor mu uygun görüyor. Benim opu işleminden sonra ıcsı ve piezzo uygulandı.
Benim ilk transferim kimyasal olmuştu canım. 2 embiriyo transfer edilmişti
Doktor 2. Süreçte genetik taramalı önerdi
Açıklaması şuydu çok iyi kalitede bir embiriyo dahi tutunmayabiliyor biz bu sefer genetik taramayı öneriyoruz am o da pahalı Euro cinsinden her bir embiriyoya para ödüyorsun. Bizim 5 iyi kaliteli embiriyo dan 1 tanesi genetiği normal geldi
Mesela diğerlerini transfer olsaydım ya yine kimyasal gebelik veya düşükle sonuçlanacaktı genetiği sağlam embiriyo ya doktorlar daha garanti bakıyor yüzde 70 mi 80 mi demişti doktorum hatırlamıyorum tutunma ve canlı doğum oranı
Doktor ne diyorsa güvenip ilerliyoruz
Çok ama çok yıpratıcı süreç o yüzden canım arkadaşlar diyorum burdaki tüm kadınlara

Merhaba arkadaşlar ben bu gruptan da elendim daha başlamadan 😅 maddi olarak transferi kaldıramayacağımızı kararlaştırdık. Uzun bir süre ara vermeye karar verdik. Kalanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde çocuklarınızı kucağınza almak nasip olur 🌼🥰🙏🏻
Canım üniversite hastanesinde denesen ben öyle yapıyorum şu an maddi olarak çok yormuyor hem de üniversite araştırma hastanesi güzel ilerliyor

Merhaba ben de şubat ayı transfer hazırlığındayım. 30 Ocak adet tarihim 11 şubat muayne sonrası transfer tarihim belli olacak. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🥰
Benim de aynı olabilir. Cumartesi akşam adet oldum bugün muayenem vardı adetimin üçüncü günü bugün. estrofem verdi bana bi de coraspin ve folik asit devam dedi 13 şubatta gel dedi. Sanırım transfer hazırlığındayız. Rahim duvarım biraz ince galiba 4.9 dedi gibi hatırlıyorum inşaallah estrofem kalınlaştırır ve güzel sonuçlar alırız 🤲 Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah 🤲🤲🤲

Benim ilk transferim kimyasal olmuştu canım. 2 embiriyo transfer edilmişti
Doktor 2. Süreçte genetik taramalı önerdi
Açıklaması şuydu çok iyi kalitede bir embiriyo dahi tutunmayabiliyor biz bu sefer genetik taramayı öneriyoruz am o da pahalı Euro cinsinden her bir embiriyoya para ödüyorsun. Bizim 5 iyi kaliteli embiriyo dan 1 tanesi genetiği normal geldi
Mesela diğerlerini transfer olsaydım ya yine kimyasal gebelik veya düşükle sonuçlanacaktı genetiği sağlam embiriyo ya doktorlar daha garanti bakıyor yüzde 70 mi 80 mi demişti doktorum hatırlamıyorum tutunma ve canlı doğum oranı
Doktor ne diyorsa güvenip ilerliyoruz
Çok ama çok yıpratıcı süreç o yüzden canım arkadaşlar diyorum burdaki tüm kadınlara
Anladım çok geçmiş olsun şuan pozitif misiniz

Benim de aynı olabilir. Cumartesi akşam adet oldum bugün muayenem vardı adetimin üçüncü günü bugün. estrofem verdi bana bi de coraspin ve folik asit devam dedi 13 şubatta gel dedi. Sanırım transfer hazırlığındayız. Rahim duvarım biraz ince galiba 4.9 dedi gibi hatırlıyorum inşaallah estrofem kalınlaştırır ve güzel sonuçlar alırız 🤲 Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah 🤲🤲🤲
Amin Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin.

Estrofem kalınlaştırır gönlünü ferah tut

çok geçmiş olsun, sizin de süreciniz benim gibi zorlu geçmiş. Benim de normal yolla 4 düşüğüm oldu sonrasında tüp bebeğe başlamıştım. ilk 2 düşüğümden sonra rahmimde Y şeklinde bozukluk olduğu tespit edilişti histeroskopi oldum ve düzeldi hemen ardından hamile kaldım ama yine düşük olmuştu meğer kan pıhtılaşması varmış sonra o tespit edildi son gebeliğimde de oksopar kullandım ama bu defa 14.hafta da suyum geldi ve gebelik sonlandı. sonrasında rahim duvarımın fazla kalın olduğunu söyledi tüp bebek için gittiğim doktorum Yücel Karaman sonuç olarak yapılan opular sonrası genetik taramalı 1 sağlıklı embriyo bulduk ve sonrasında rahim duvarındaki kalınlığın tedavisi için zoladex iğne yaptılar 3 ay regl olmadım ve hemen ardından letu kullanmaya başladım yine regl olmadım sonra letu bitti transfer sürecine girdim. zoladex iğne sayesinde rahim duvarındaki kalınlık 16-17 ye indi daha önceden 25-26 mm di :) yani diyeceğim o ki kalın olması da sorun ince olması da rabbim bizlere en güzelini kolaylıkla nasip etsin inşallah 🙏
Merhaba çok geçmiş olsun size de. Çok zor süreçler, çok yıpratıcı... benim transferim negatif oldu. Hemen ardından rahim filmi çektirdim rahim yapışık ortada rahim diye birşey yok gibi... 9. Kez histereskopi olmak zorundayım ve başka çözüm yok, başka şansım yok. Rahmim ince, kalınlaşmıyor onca ilaca rağmen... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Bu da bizim sınavımız

Back
X