- 9 Ocak 2009
- 1.482
- 24
koynumda yatira yatira pisirik yaptim heralde
ben boyle kelimeler uydururum arada bir el atta tdkya kaydettirelim benim kelimeleri senin tanidiklarin vardir
Olmaz mı şekerim yeter ki sen söyle
bizim topikte öldü beeee
bi repu gelmiş sabahtan beri gece kuşu ferdamm öpüyorum seni de
Ben de öptüm canım, çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir.
Kuzenimin bebeğini götürdüğü çocuk profu ıspanak bakla patlıcan verme demiş ıspanakta oksalat var calsiyumu bağlıyor böbrek taşı riski ! Patlıcanda nikotin ! Bakla ise favizm nedeni ! Bişey daha dedi de unuttum yarın arayıp sorcam . Baklayla patlıcanı biliyodum da ıspanağı veriyodum valla gerçi az yiyo bizim sıpa da nolur nolmaz tedbirli olmak lazım
Valla ben de ıspanağı veriyordum, hatta pazardan özellikle onun için alıp çorbasına filan da katıyordum. Olmadı şimdi yaa :44:
Piiii hava -5 derece sanırsin bu hatunlarin hepsi dısarda fink atiyo..evdesiniz la yazsaniza iste ne artistlik yapiyonuz
Dun 5 kere giris yaptim bisey yazamadan ciktim hep bisey giriyo araya..evdeyük oglanda sıkıliyo bende sıkılıyorum malesef..esim fuara gitti temizlik yapcam hayat cok şahane..aksam bi film izliyek dedik cok uzunmus oda 2 de bitti sonra yattim mide agrisi birakmadi uyuyamadim gece uykusuzum..
Repucum bak tembel diyosun ama yemek isinde döktüruyosun eferin kültürumuzu tanit ordakilere:86:
Fly zaten patlicAnin bi faydasi yok cok severim kendilerini bakla hic eve sokmuşlugum yok daha, ama ispanak ilginc geldi..Bende nemden sikayetciyim ama yüksekliginden biliyosun nem fazlaligida hasta ediyor..gece kalkip kalkip bütün evi havalandiriyorum %50 ye düsüyor camlari kapatinca hoop yine %60 oluyo..takigim bu ara bu işlere..
Bizimkinin 2 haftadir kusma derdi var..oksurugude var hafif bilmiyorum reflü falanmi acaba korkuyorum..hergun yatak yorgan yikiyorum bu aralar..bizim yedigimiz hic biseyi yemiyo..dun yogurt yemisti kv agzina yarim cay kasigi pilav verdi hepsini kustu kuru gidalari yiyemiyoruz hala lapa herseyimiz..oyle sofrada biz yiyelim onada tattiralim sekli hic yok, elden hicbisey yemiyo..titizmidir nedir hep sıkınti yemek yememiz..odum patliyo cikarcak diye..gerci dunden beri uykudan once bisey vermiyorum o iyi geldi biraz..uyurken hazmetmiyodu çünkü..
Ben dışarda fink attım Ama bizim efendi yok tee Uzakdoğulara gitti, ben de akşamlara kadar dışardaydım. Akşama doğru hasta olacakmış gibi hissedip döndüm, yoksa daha devam edecektim Bitufuul bana da gelseneee üç gündür temizlik yapaceyim başımda durup gaza getirsen bile yeter valla Paşam da düzelir inşallah; önce sevdiği şeyler varsa onları tattırarak başlasan, sonra ufak ufak geçsen işe yarar mı acaba :44:
Kizlaaaar nabersiniz. Ozlediniz mi beni:) bituful ferda ruza burcak tutku fulya napiyosunuz. Benim basima neler neler geldi. Annem hasta olup gitmisti evine. Bana demediler megerse ameliyat olcakmis. Biz apar topar gittik bandirmaya. Annem simdi iyi. Ama orda ameliyathanenin onunde beklerken benim cantam calindi. Yola cikalim derken kendimizi karakolda bulduk. Damla hep kucagimda bu arada tabii. Biz donduk istanbula. neyse cantam bulundu cuzdanim telefonum yok tabii. Cok uzgundum ama unuttum gitti. Anahtarim kimliklerim var ya yeter onlar. Pasta muhabbetlerine katilamadim ona yaniyom:)
Bituful karni acken sabah kalkinca bi seyler yedirsen belki alisir Benimki yutuyo cok sukur ama uyaninca ben kahvalti hazirlarken falan onune hep kirik cici bebe falan koyuyorum.
ya benimkinin de yanaklari kipkirmizi oldu. Bugun habire kapiya gitti kac gundur cikmamisti cikaralim dedik. Soguk kizartmis olabilir mi. Ya bi de kizlar iki gundur tuzlu corba iciyo. Yemiyo artik tuzxuz corba. Bi yasina az kaldi ama. Napiim. Bi de ole taze fasulye corbalarini icmiyo tarhana mercimek iciyo. Ben de seviyo diye artik ole yedircem. Mandalinaya bayiliyo. Uc tane falan yiyo gunde.
Çok geçmiş olsun canım, annene acil şifalar... Kötü bir zamanda, bir de hırsızla karakolla uğraşmışsın. Off bizim eve girmişti, hem de mübarek arefe günü, bir de hamileyim, eve de ilk ben gelmiştim, çok şükür karşılaşmadım. Cana geleceğine mala gelsin boşver...
Valla ben koyuyorum canım tuz artık her şeyine. Çünkü bizim ağanın bildiğin damak tadı var. Artık acılı olmadığı sürece bizim yediklerimizden veriyorum akşamları. Bizimkinin de yanakları kızardı bak sen söyleyince aklıma geldi soğuktan olabilir. Üç tane mandalina mı yiyor maşallah
Ya bizimki artık çok zor uyuyor, her akşam bir mücadele... Bizim yatakta uyutmaya çalışıyorum, kalkıp oturuyor, ayağa kalkıyor, koyduğum barikatları aşmaya çalışıyor, konuşuyor konuşuyor, arada ağlar gibi yapıyor ben yüz vermeyince gülmeye başlıyor, secde yapar gibi durup zıplamaya başlıyor, kafasını bilerek duvara vuruyor psikopat mıdır nedir çıkan sesten hoşlanıyor galiba zor tutuyorum Ayağıma alıp uyutayım diyorum, bu sefer de yüzüstü dönüp kaçmaya çalışıyor... Saat 9'a doğru huysuzlanmaya başlıyor, ben de uğraşmaya başlıyorum, anca 10'da uyuyor. Meme de olmasa sabaha kadar duracak herhalde. Ondan sonra da gece kuşu oluyorum naapim
Off canım abur cubur çekti, bizim adam olsa söylerdi bakkaldan, bu saatte ben de arayıp isteyemem, yazık banaa