- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
tamam kızlar sizi mi kıracam, kendim yapmıyorum pastayı
flycım bilmiyorum gelenlerden servise falan yardım edenler olur illaki, olmadı açık büfe yaparız ama sorun şu ki pasta borek olmaz, yemek olması lazım şu an donum noktasındayım, 3 kişilik aile ile mi kutlayayım yoksa cümbür cemaat mi
aslında büyük bi kutlama istiyorum çünkü bebek mevlüdü yapamadım
ahhh alsa da kaşık maması alsa, değmeyi beyenmiyor ki sıpa. kaşık mamasını ağzına sürmüyo. dilinin ucuyla tadına bakıp hemen elleriyle itelemeye başlıyo
ben son hasta olduğunda yaptım ama şeker ve karbonat koymadım. sadece deniz tuzu ve kaynamış su koydum. bol bol akıttım burnuna. ben tuttum eşim çekti sümüklerini
bu arada kızlar yine malum doktordan alıntılayarak yazıyorum:44:. bu aferin, peditus türevi VE Öksürük şrupları öksürüğün ve hırıltının uzun sürmesine yol açıyolarmış. öksürüğü baskıladığı için ciğerlere indiriyolarmış. uzun süre öksürüğümüz geçmedi yazanlar olmuş yazayım dedim.
Cümbür cemaat kutlayıver canım bak mevlüt içinde kalmış galiba doğumgünü de kalmasın . İngiltere adetlerinde yemek mi oluyor ?
Repı özel olmazsa bir sorum olacak nerden aklıma geldi bilmiyorum eşin hintli idi değilmi ? akifle nece konuşuyorsunuz . Türkçe ingilizce hintçe hepsini konuşuyormusumuz