cnm Alahım oğluna sağlıklı uzun uzun ömürler bu bebeğin içinde sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahh...
çok doğru sölüyosun bunlara çok takılmamak lazım herşeyin hayırlısını diliyorum herkez için Allahımdan o en doğrusunu bilir bizim için :))
yapıyorum cnm yaa dinlenince iyi geliyo :)) evet cnm ılık duş alıyorum ve suyu direk oraya tutmuyorum ama kışın napcaz bilmiyorum benkaynar suyla yıkanıyorum çğnkğ( evet cnm bi kaç hafta ara ver bundan sonra :))
ayyy ne güldüm yaaa kızz evde kendi doğumunu kendin yaparsın hee süpper olur :))
herkese güzel haftasonu diliyorum. kızlar alıntı yapacaktım çok uzun oldu bende özet yapayım dedim. geçenyıl mayıs ve haziranda hamileydim haziranın 24 ünde doğum yaptım ve bu ıl yine aynı aylarada hamileyim ne kadar enteresan değil mi?:))))))))))
kızlar size başımdan geçenleri kısaca anlatayım. oğluma hamileyken ilk kontrollerde herşey ultrason ölçümlerine göre normaldi daha sonra bebeğiniz biraz büyüyünce FL ölçümü alınacak ve bu ölçüm bebeğinizin gerçek ( ! ) gebelik haftasını verecek. sürekli gittiğim bir drum vardı ayhan bey (allah ondan razı olsun muhteşem biriydi) onun sonuçlarına göre herşey normaldi. 6. ayda ek olarak magnezyum kullanmaya başlayacağız bu kasılmaları krampları önlüyor lakin benim bünyem kabul etmedi aşırı derecede ishal yaptı acilen dra gittim bu başka dr du onun öçümüne göre FL uzunluğu 1 hafta geriden geliyor dedi eşinizle akrabamısınız diye sordu bebeğinizde down sendromu olabilir engelli olabilir vs vsv vs dedi . tabi ben yıkıldım 6. ay bitmek üzereydi bu dr neler diyordu? sonra bi dra daha gittim yasemin hanım onun ölçümünr göre FL 3 gün geriden geliyordu. bi risk var mı dedim bu çok düşük bi ihtimal dedi. sonra başka bi dra derken tam 5 dr ve 5 farklı ölçüm:)))))))
en sonunda bebeğim 39. hafta dolduktan sonra ters durduğu için doğum riskli olacağından sezaryenle dünyaya geldi 3140gr allaha çok şükür gayet sağlıklı hiçbir sorun yaşamadık.
demem o ki ölçümlere fazla takılmayın içinizi en çok rahatlatan size huzur veren özelliklede güveninizi tazeleyen bir dr seçin önce allaha sonrada ona güvenin ve hamileliğinizin tadını çıkarın bazen drlar gayet acımasız söylemlerde bulunabiliyorlar çünkü.
filerim hepimiz sağsalim kucağımıza alırız yavrularımızı
ay kuzumm ay_she yazmak zor oluyo beaa eger mümkünse ismini alabilirmiyim :)) ayy varya sabah sabah güldürdün beni Allahımda seni güldürsün cnmm valla sen böle gidersen kesin bu piyasanın tozunu attırırsın :)) ayyyy denizeee girmekkk istiyorum benn yaaaaaahahaha kışa kadar doğrumsu olruuz kızz naptınnayy ınsallah tabıı
zaten hadı kaısm aralık soğuk olsun 7-8 aylık olruuz o zaman sıcak su sorun olmaz sımdısı ıcın sorun bebemm :)
ay okuycam da ıste şimdi 5 yıl tıp 4 yıl bilmem ne uzmanlık vs vs derken gözüm korkuyo yoksa hepsının adını silerim piyasadan
hem kadın doğum hem hematolojı hem perinatolojı fln okurum ordinaryus fln olurum ondan korkuyoruım
ufak atayımda bebsıelrımzı de yesın daha kuccukler
canım ne kadfar doğru yazmıssın ya çok sukur Allah ım bagıslaısn :)
ay kuzumm ay_she yazmak zor oluyo beaa eger mümkünse ismini alabilirmiyim :)) ayy varya sabah sabah güldürdün beni Allahımda seni güldürsün cnmm valla sen böle gidersen kesin bu piyasanın tozunu attırırsın :)) ayyyy denizeee girmekkk istiyorum benn yaaaaaa
yaaa ayşe olabilir dedim ama yinede doğrusu olsun diye sordum :)) ayyyyy ayşee yaa öldürdün beni burda heeee Allahım yaaaa ....yaa attırırm valla hem de gelen hastalrıma derım kı ben buraya forumalrdan geldım birgün forumda yazısırken
kadın doğumcu olmaya karar verıdm deip şaşırtırım kk ya üye falan yaparım eheueheue
canım adımı tahmın etmek zor değil ayşeaişe , ayşuuşa dahi diyen var kafana göre takıl faslı bi arkadasta
aichee benzeri bişi diodu köydede ayşalık derlerartık saldım cayıra mevlam kayıra
amınn canımm :) valla ya serin serin ohşşşş
slm kızlar hangi folic plus kullananınız varmı günde 3 keremi içiyorsunuz.bana doktorum folibol vermişti 2 günde 1 tane içiyordum.tavsiye üzerinde folic plus aldım günde 1 tane dediler ama 3 tane içenide duydum
yaaa ayşe olabilir dedim ama yinede doğrusu olsun diye sordum :)) ayyyyy ayşee yaa öldürdün beni burda heeee Allahım yaaaa ....
temmuzda ilk haftasonu için şarköy planımız var 2 günlük inşallah gidebiliriz de deniz kum güneşşşşşşşşş oyyyyyhhh
analdım canım :)
ne güzel bizim de planlar vardı busene kızlarla ama napcaz bılmıyorum :)
zaten bu yaz gorumcemın dugunu fln derken pek vaktım olmıyacak galıba bişelere :)
o değilde hava accık serin olsun bişe itemıom yaçok sıcak olmasın Allah ım nitfen :)
Kızlar size bişey sorucam ben 19 mayısta bebeğimin kalp atışlarını duydum ondan sonra dr bana herşey yolunda testler verdi bana bunları yap,1,5 ay sonra gel dedi ikili testim 23 haziran 1,5 ay çok değilmi sizce ben ikili testi yapıp götürücem kafam karıştı siz nekadar sıklıkla gidiyosunuz ??????????
günaydın anişler ve fasulyeleri
ayşecim moralimizi yerine getirdin ay biz seni bekleyemeyiz ama tabi sen 60 yaştada doğumu becerttirirsen sana geliriz
tuğba bende deniz istiyorum şu 3ay dolsun güneş tehlikeliymiş ama deniz faydalıymış buarada abimler edirnede onlarda şarkköycü ama ben gidemedim ki yengem çeşmeyi görünce bu ne bizim sahilimiz daha güzel demişti :)
songülcüm devlettemisin devlette genelde pek uzun ama doktorun haftasına gore çağırmıştır biz de 4 te keseyi gördük 3hafta sonar kalp atışına çağırdı 3hafta neki ama daha 2 hafta zor geçti
bide ayşe cim bize artık sıcak su yok doğuma yakında sıcak banyo doğumu tetikliyor diye doktorlar yasaklıyor ay ben bide çatıdayım yazın pişicem kışın donucam klima doğalgaz napcaz bilmiyorum
iyiyiz cnm sen nasılsınn ???Merhaba kızlar. :) Nasılsınız? :)
cnm valla seviyorum ben orayı yaa kayınpederlerin yazlıgı var bahçede var meyve ağaçları falan denizde güzel özedim vallaa :)) gölgede otruruz denize girer çıkarız :))günaydın anişler ve fasulyeleri
ayşecim moralimizi yerine getirdin ay biz seni bekleyemeyiz ama tabi sen 60 yaştada doğumu becerttirirsen sana geliriz
tuğba bende deniz istiyorum şu 3ay dolsun güneş tehlikeliymiş ama deniz faydalıymış buarada abimler edirnede onlarda şarkköycü ama ben gidemedim ki yengem çeşmeyi görünce bu ne bizim sahilimiz daha güzel demişti :)
songülcüm devlettemisin devlette genelde pek uzun ama doktorun haftasına gore çağırmıştır biz de 4 te keseyi gördük 3hafta sonar kalp atışına çağırdı 3hafta neki ama daha 2 hafta zor geçti
bide ayşe cim bize artık sıcak su yok doğuma yakında sıcak banyo doğumu tetikliyor diye doktorlar yasaklıyor ay ben bide çatıdayım yazın pişicem kışın donucam klima doğalgaz napcaz bilmiyorum
ayyyy ayşeee yaaa formundasın sen bugün heee ultrasonculuk bölümü heeeee :)))) yerim seni yaaaaa .....canım daha 24 yasındayım ben şimdi başlasam 35 e doktorum iştee
valla zaten ikinci bi üni okumak var ilerki planalrımda ama coğrafya mı şapsam diodum olmadı tıp okurum
yay burcuyumn bana imkansız yokkazanmak sorun değil inan nası okurum bi düşünüyorum şimdi zor ya valla
kadın bebegını kaybetse önce ben ağalrım kürtaj mumkun değil yapamam elim varmaz e o zmaanda okul bitmez
ne analdık demien iyisi ultrasonculuk hacı
ben lisedeyken sağlık ansiklopedileri okuyup,,acil bi durum olurda birini doğurtturmam gerekrıse napıcam onu öğrenıyrodum
yanı ee nolru nolmaz yıne de öle bi durumda kalsam riskli gebelık duurmu yoksa doğurtutum be
güvenıyorum yanı kendımeayy şaka gibiyim hee
Tubiş sen hangi hasateneye gidiyosun sımdı ya da hangılerıen gittin :)
biz senle yakınız sanırırm yaa...hee bi de şey dicem şimdi sende de pıhtılaşma şüphesi varya
bak ben arastırdım bilgilendırım senı de kanunı sultan süleyman kadın doğum hastanesınde
perinatolojı yanı görüntüleme uzmanlarının çalıştıgı polklınık varmış zaten doğum hastanesı
ben oraya randevu alıcam 25 hazırana fln var randevusu oraya alıcam orda her tür ultrason vardır...
eğer sen de dopplera fln girmedıysen ve perinatolojıde incelenmek ıstersen oraya randevu al ıstersen canım
Tubiş sen hangi hasateneye gidiyosun sımdı ya da hangılerıen gittin :)
biz senle yakınız sanırırm yaa...hee bi de şey dicem şimdi sende de pıhtılaşma şüphesi varya
bak ben arastırdım bilgilendırım senı de kanunı sultan süleyman kadın doğum hastanesınde
perinatolojı yanı görüntüleme uzmanlarının çalıştıgı polklınık varmış zaten doğum hastanesı
ben oraya randevu alıcam 25 hazırana fln var randevusu oraya alıcam orda her tür ultrason vardır...
eğer sen de dopplera fln girmedıysen ve perinatolojıde incelenmek ıstersen oraya randevu al ıstersen canım
cnm ben ilk bahçelievler medicalparkla başladım benim özel siğ. vardı ama doğum poliçem bu yıl yapıldıgından bu seneyi kapsamıyo muayenesi 100 tl oldugundan ve normal doğum 2500 sezeryan 3000 oldugundan artık devam edemicem en son avcılar hospitale gittim 40 tl muayenesi noormal doğum 600 sezeryan 1000 tl oyuzden burdan devam edicem :))
yaa o hastaneyi eşim söledi bana hatta başhekimi eşimin müşterisinin babası ama çok uzak kalıyomuş bize oyuzden vageçtik bide bakmıştım randevuda çok geç tarihe veriyo
iyiyiz cnm sen nasılsınn ???
cnm valla seviyorum ben orayı yaa kayınpederlerin yazlıgı var bahçede var meyve ağaçları falan denizde güzel özedim vallaa :)) gölgede otruruz denize girer çıkarız :))
ayyyy ayşeee yaaa formundasın sen bugün heee ultrasonculuk bölümü heeeee :)))) yerim seni yaaaaa .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?