- 28 Ekim 2010
- 204
- 0
kızlar sağolun doktora gittim okmeydanı hast. riskli gebelık bölümü aydın kılınca fakat dr biz sana bakamayız perinatolojı olan bi hastaneye gıtmen lazım
sık kontrol edılmelısın ultrason kontrollerın ıı olmalı durum riskli ben seni basımdan savmıyorums enın ıyılıgın ıcın söyluyorum ne yazıkkı sorumlulugu alamayız dedi
gene doktorsuz kaldım yanı nereye gıtsem gerı cevırıyolar çapa cerrahpaşa vakıf gureba zeynep kamıle fln git dedi oralarda varmıs evet de calısıyorum ve defalarca izin kullandım
zaten ultrasonda bebege baktı kalp atısı var ve güzel sorun yok su an dedi....ama ölçüme baktım sorun var bence pazartesı dr da iken
sata göre 7+3 olması gerekrıken 2 gun ılerı 7+5 ve 14 mm çıkmsıtı bugun sata göre 8+0 olması gerekrıekn 7+4 ve boyu 13 mm çıktı bu ne saçmalık anlamadım
bebegeıme Allah korusun bişe olmus olsa hanı kötüye gıtse kalbi atmazdı allah korusun ama hersey ıyı boyu haftası nıe öle çıktı anlamadım dr sordum ultrasonm değerleri
değişiktir dedi ama özeldkeı doktorum ile daha önce gıttımm devlet hast ultrasonalrı aynı cıkartmsıtı off cok sınır oldum bılıyorum kafaya takılıcak çok önemlı bısı dııl ama
benım durumumdakı bi insan takar yanı....şimdi napsam bılmıyorum hemen özeldekı doktoruma gidip bi gözüksemmı die düşünüyorum o daha ayrıntılı açıkalr en azından
veya okmeydanındakı dr yanlış ölçtü belkıde....ölçmeden şöle bi bakınca bile bugunkı bebek daha kucuk gozukuo çok üzüldüm yaa sonunda gene prof. rıza madazlıya gidicem galıba
bu kadar maddı sıkıntının içinde
canım sıkma canını. ne yazık ki bu doktorların hepsi ayrı kafadan ses çıkarıyo. kimine göre normal olan kimine göre yüksek yada düşük. benimde 4 gün geri çıkıo bebeğim ama geç döllenme dedi sata göre... sen şimdilik bildiğin doktora git bu zaman içinde de araştırmaların sürsün. hem tehlikeli zamanlarıda atlatmış olursun.. ne yazık ki hepimizin maddi durumu yetmiyo bende doktor değiştiricem maddi yönden zorlucak bizi