- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 128
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr mutluluk böyle bişeymiş demek şimdi daha iyi anlıyorum bebeğin kalp atışlarını gördük daha doğrusu doktor gördü ben bişey anlamadım daha çok küçücük teyzeleri0.51cm dr 15 gün sonra tekrar çağırdı :)) RAbbim bundan sonrasınıda sıkıntısız bir şekilde atlattırsın inşallah hepimize:)
canım sen ultrasonculukta yapamazsın Allah korusun sıkıntılı bir durum olsa bebişte oturur hastayla birlikte ağlarsın :)
daularım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah cnm :))
evet cnm başladım bebeğime can kanolsun inşallahh :)) ay_she cnm ya bu kan pıhtılaşma olayı kasık ağrısı yaparmı yani bilgin varmı kasıklarım çok ağrıyodu sanki iğneden sonra daha iyiym :))
hadi bakalımmm güzel güzel haberlerle gel inşallah cnm benimm :))
canım inşallah iğnede daha bir sağlık katar bebişe..ay kuzumm ay_she yazmak zor oluyo beaa eger mümkünse ismini alabilirmiyim :)) ayy varya sabah sabah güldürdün beni Allahımda seni güldürsün cnmm valla sen böle gidersen kesin bu piyasanın tozunu attırırsın :)) ayyyy denizeee girmekkk istiyorum benn yaaaaaa
canım benim riskli olduğu için 15 günde 1 gidiyorum..Kızlar size bişey sorucam ben 19 mayısta bebeğimin kalp atışlarını duydum ondan sonra dr bana herşey yolunda testler verdi bana bunları yap,1,5 ay sonra gel dedi ikili testim 23 haziran 1,5 ay çok değilmi sizce ben ikili testi yapıp götürücem kafam karıştı siz nekadar sıklıkla gidiyosunuz ??????????
ben hiç olmadığım kadar iyiyim canım sen nasılsın ..Merhaba kızlar. :) Nasılsınız? :)
canım daha 24 yasındayım ben şimdi başlasam 35 e doktorum iştee
valla zaten ikinci bi üni okumak var ilerki planalrımda ama coğrafya mı şapsam diodum olmadı tıp okurum
yay burcuyumn bana imkansız yok kazanmak sorun değil inan nası okurum bi düşünüyorum şimdi zor ya valla
kadın bebegını kaybetse önce ben ağalrım kürtaj mumkun değil yapamam elim varmaz e o zmaanda okul bitmez
ne analdık demi en iyisi ultrasonculuk hacı
ben lisedeyken sağlık ansiklopedileri okuyup,,acil bi durum olurda birini doğurtturmam gerekrıse napıcam onu öğrenıyrodum
yanı ee nolru nolmaz yıne de öle bi durumda kalsam riskli gebelık duurmu yoksa doğurtutum be
güvenıyorum yanı kendıme ayy şaka gibiyim hee
canım sen ultrasonculukta yapamazsın Allah korusun sıkıntılı bir durum olsa bebişte oturur hastayla birlikte ağlarsın :)