- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
cnm Alahım oğluna sağlıklı uzun uzun ömürler bu bebeğin içinde sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahh...
çok doğru sölüyosun bunlara çok takılmamak lazım herşeyin hayırlısını diliyorum herkez için Allahımdan o en doğrusunu bilir bizim için :))
yapıyorum cnm yaa dinlenince iyi geliyo :)) evet cnm ılık duş alıyorum ve suyu direk oraya tutmuyorum ama kışın napcaz bilmiyorum benkaynar suyla yıkanıyorum çğnkğ ( evet cnm bi kaç hafta ara ver bundan sonra :))
ayyy ne güldüm yaaa kızz evde kendi doğumunu kendin yaparsın hee süpper olur :))
hahaha kışa kadar doğrumsu olruuz kızz naptınn ayy ınsallah tabıı
zaten hadı kaısm aralık soğuk olsun 7-8 aylık olruuz o zaman sıcak su sorun olmaz sımdısı ıcın sorun bebemm :)
ay okuycam da ıste şimdi 5 yıl tıp 4 yıl bilmem ne uzmanlık vs vs derken gözüm korkuyo yoksa hepsının adını silerim piyasadan
hem kadın doğum hem hematolojı hem perinatolojı fln okurum ordinaryus fln olurum ondan korkuyoruım
ufak atayımda bebsıelrımzı de yesın daha kuccukler
herkese güzel haftasonu diliyorum. kızlar alıntı yapacaktım çok uzun oldu bende özet yapayım dedim. geçenyıl mayıs ve haziranda hamileydim haziranın 24 ünde doğum yaptım ve bu ıl yine aynı aylarada hamileyim ne kadar enteresan değil mi?:))))))))))
kızlar size başımdan geçenleri kısaca anlatayım. oğluma hamileyken ilk kontrollerde herşey ultrason ölçümlerine göre normaldi daha sonra bebeğiniz biraz büyüyünce FL ölçümü alınacak ve bu ölçüm bebeğinizin gerçek ( ! ) gebelik haftasını verecek. sürekli gittiğim bir drum vardı ayhan bey (allah ondan razı olsun muhteşem biriydi) onun sonuçlarına göre herşey normaldi. 6. ayda ek olarak magnezyum kullanmaya başlayacağız bu kasılmaları krampları önlüyor lakin benim bünyem kabul etmedi aşırı derecede ishal yaptı acilen dra gittim bu başka dr du onun öçümüne göre FL uzunluğu 1 hafta geriden geliyor dedi eşinizle akrabamısınız diye sordu bebeğinizde down sendromu olabilir engelli olabilir vs vsv vs dedi . tabi ben yıkıldım 6. ay bitmek üzereydi bu dr neler diyordu? sonra bi dra daha gittim yasemin hanım onun ölçümünr göre FL 3 gün geriden geliyordu. bi risk var mı dedim bu çok düşük bi ihtimal dedi. sonra başka bi dra derken tam 5 dr ve 5 farklı ölçüm:)))))))
en sonunda bebeğim 39. hafta dolduktan sonra ters durduğu için doğum riskli olacağından sezaryenle dünyaya geldi 3140gr allaha çok şükür gayet sağlıklı hiçbir sorun yaşamadık.
demem o ki ölçümlere fazla takılmayın içinizi en çok rahatlatan size huzur veren özelliklede güveninizi tazeleyen bir dr seçin önce allaha sonrada ona güvenin ve hamileliğinizin tadını çıkarın bazen drlar gayet acımasız söylemlerde bulunabiliyorlar çünkü.
filerim hepimiz sağsalim kucağımıza alırız yavrularımızı
canım ne kadfar doğru yazmıssın ya çok sukur Allah ım bagıslaısn :)