- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 128
- 113
daularım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah cnm :))
evet cnm başladım bebeğime can kanolsun inşallahh :)) ay_she cnm ya bu kan pıhtılaşma olayı kasık ağrısı yaparmı yani bilgin varmı kasıklarım çok ağrıyodu sanki iğneden sonra daha iyiym :))
hadi bakalımmm güzel güzel haberlerle gel inşallah cnm benimm :))
canım inşallah iğnede daha bir sağlık katar bebişe..ay kuzumm ay_she yazmak zor oluyo beaa eger mümkünse ismini alabilirmiyim :)) ayy varya sabah sabah güldürdün beni Allahımda seni güldürsün cnmm valla sen böle gidersen kesin bu piyasanın tozunu attırırsın :)) ayyyy denizeee girmekkk istiyorum benn yaaaaaa
canım benim riskli olduğu için 15 günde 1 gidiyorum..Kızlar size bişey sorucam ben 19 mayısta bebeğimin kalp atışlarını duydum ondan sonra dr bana herşey yolunda testler verdi bana bunları yap,1,5 ay sonra gel dedi ikili testim 23 haziran 1,5 ay çok değilmi sizce ben ikili testi yapıp götürücem kafam karıştı siz nekadar sıklıkla gidiyosunuz ??????????
ben hiç olmadığım kadar iyiyim canım sen nasılsın ..Merhaba kızlar. :) Nasılsınız? :)
canım daha 24 yasındayım ben şimdi başlasam 35 e doktorum iştee
valla zaten ikinci bi üni okumak var ilerki planalrımda ama coğrafya mı şapsam diodum olmadı tıp okurum
yay burcuyumn bana imkansız yokkazanmak sorun değil inan nası okurum bi düşünüyorum şimdi zor ya valla
kadın bebegını kaybetse önce ben ağalrım kürtaj mumkun değil yapamam elim varmaz e o zmaanda okul bitmez
ne analdık demien iyisi ultrasonculuk hacı
ben lisedeyken sağlık ansiklopedileri okuyup,,acil bi durum olurda birini doğurtturmam gerekrıse napıcam onu öğrenıyrodum
yanı ee nolru nolmaz yıne de öle bi durumda kalsam riskli gebelık duurmu yoksa doğurtutum be
güvenıyorum yanı kendımeayy şaka gibiyim hee
canım sen ultrasonculukta yapamazsın Allah korusun sıkıntılı bir durum olsa bebişte oturur hastayla birlikte ağlarsın :)
öff doktorluk zor iş yaa :) zatn ultrasonculuk die bi meslek yok hanı ben sadece ultrasonla baksam analmında şeyettıydım :)
ben bebegımı kaybettıgımde doktorumda hamıleydı ve kadın çok etkılenmsıtı ultrasondkaı goruntuyu gordugu zaman
suratınına aldıgı şeklı hala hatrılıyorum....şok olmuştu
anladım cnmm yaa ama daha çok var yaa doğuma kadar kafamıza göre bi yer buluruz heralde demi yaaa :)) ayyy bilemedim yaaa jfk da aile olmuş acıbademe geçmiş ama doğumu oranında pahalı galibacanım ben de safa hastanesıne gıdıyorum benım evıme çok yakın acil bişi olursa die dosya actrıdım orda doktordan da gayet memnunum ama donanım
eksıklıgınden doğum için oraya gıtmeyı dusunmuyorum....cunku ben safra kesesı amelıyatı oldum pıhtılaşma oldugu ıcın müdehale öncesi
4 ünite plazma verdiler damardan ve sezeryan öncesi de aynı işlem gerekıcek sanıyorum hemaotlogum rapor yazdı bu yuzden
yanı aynı sey sezeryandada gecerli olucak ve özel bi yerde sezeryan demek ilacı susu busu derken pahalıya patlayabılır bi de hamtologu vs
yoksa yandım dıye dusunerekten devleti seçeyım dıyrum ama özeldekı doktor güven verırıse bana açıklamasını guzel yaparsa elbette
özelde yaparım canım iş yerınde bi abi varda eşi hamıel onunda jfk hast. ali osman koyuncuoğluna gidiyolarmış muayensı 85 lira
ama süper doktor çok ilgili numaarsını vs verıomus dvemalı kontakta kalıyomussun fln şimdi söledi...baktım netetn herkes memnun
olamdı madazlıya gıtmeden ona mı gıtsem acaba diye dusunmeye basladım ama bilemıyorum çok muallaktayım :) arastırıyorum hala
bi de kanunı de şirinevlerden tek minibüsle gidiliyomus öle dedi bana kardesım ben bahcelievlerde oturuyorum
oradanda memnun olan insnalar var bayaa
eheuehu kafa dagıtmaya calısıyorum :)
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr mutluluk böyle bişeymiş demek şimdi daha iyi anlıyorum bebeğin kalp atışlarını gördük daha doğrusu doktor gördü ben bişey anlamadım daha çok küçücük teyzeleri0.51cm dr 15 gün sonra tekrar çağırdı :)) RAbbim bundan sonrasınıda sıkıntısız bir şekilde atlattırsın inşallah hepimize:)
canım inşallah iğnede daha bir sağlık katar bebişe..
canım benim riskli olduğu için 15 günde 1 gidiyorum..
ben hiç olmadığım kadar iyiyim canım sen nasılsın ..
canım sen ultrasonculukta yapamazsın Allah korusun sıkıntılı bir durum olsa bebişte oturur hastayla birlikte ağlarsın :)
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr mutluluk böyle bişeymiş demek şimdi daha iyi anlıyorum bebeğin kalp atışlarını gördük daha doğrusu doktor gördü ben bişey anlamadım daha çok küçücük teyzeleri0.51cm dr 15 gün sonra tekrar çağırdı :)) RAbbim bundan sonrasınıda sıkıntısız bir şekilde atlattırsın inşallah hepimize:)
[SUP][/SUP]
ayşeciim bebeğin kalp atışlarını duymadan listeye yazılmak istemdim ama sanırım artık o listede olmak bizimde hakkımız bilgilerim
yaş 25 kilo 72 ilk bebek yaşadığım şehir siirt tahmini doğum tarihi 28 ocak
zahmet olacak ama eklersen sevinirim canım :)
anladım cnmm yaa ama daha çok var yaa doğuma kadar kafamıza göre bi yer buluruz heralde demi yaaa :)) ayyy bilemedim yaaa jfk da aile olmuş acıbademe geçmiş ama doğumu oranında pahalı galiba(
ayyyy cnm çok çok sevindimmm hep atsın inşallahh pıt pıtları hiç bitmesin ayy ekranda ufacık bi ısık yanıp sönuyo o kalp atışı işte :))
çok çok saol cnm inşallahhh can kan olsun bebeğimee
amin inşallah canım hayırlısıyla inşallah :)anladım cnmm yaa ama daha çok var yaa doğuma kadar kafamıza göre bi yer buluruz heralde demi yaaa :)) ayyy bilemedim yaaa jfk da aile olmuş acıbademe geçmiş ama doğumu oranında pahalı galiba(
ayyyy cnm çok çok sevindimmm hep atsın inşallahh pıt pıtları hiç bitmesin ayy ekranda ufacık bi ısık yanıp sönuyo o kalp atışı işte :))
çok çok saol cnm inşallahhh can kan olsun bebeğimee
ay canımmm ben haberı gormemısım sımdı gordum kızzz :)
hayırlı ugurlu olsun tatlım maşallahhh sübhnallahh :) Allah ım sağlıkla kavustursun ınsallah
ben pazar gunu ınsallah listeyı toparlıycam baya uzadı liste :)
Ayyy kızlaar ultrasyon görünyüleri beni cok duygulandırdı.darısı benım gibi sabırsızlıkla bebeğinin kalp atışını duymayı bekleyenlere.bütün kalpleri pıtpıt atan meleklere binlerce kez maşallah subhanallah allah onlara uzuuuun sağlıklı ömürler versin.
il gebeliğin mi canım?daha önce böyle oldu mu hiç?Merhabaa kızlaar
kimsecikler kalmamış ama:26:
Ayşeee boşuna stres yapma canım benim, ah işte bak çok araştırmak, çok bilmek, çok incelemek insanı böyle hep dikenüstünde yapıyor.
Baksana köylerde falan hiç hamileliğini bile fark etmeden, etse de önemsemeden nasıl çatır çutur doğuruyolar tosuncuklarını analar.
Benim kayınvalidem haklı valla, fazla okuma araştırma didikleme yoksa pimpirikli olursun deyip duruyo.
Sen de kalp atışını duymuşsun, dış gebelik değil, düşük riski yok ee daha ne olsun kuzumhem bak bi arkadaş anlatmış başına gelen ultrason olaylarını, aldanmamak lazım ultrason verilerine. biz kendimize iyi bakalım, stresten uzak kalalım, iyi beslenelim yeter tamam işte.
Yalnız bu arada dün kanamam oldu ilk kez ve hakikaten ilk kez bu kadar panikledim
ben dün akşam kına gecesindeydim, hiç oynamadım etmedim, zaten 9-10 aylık bi sabi uyumuş, annesi halayda, ben baktım ona,
kucağımda tuttum bi-iki saat. hiç ayağa bile kalkmadım yani. sonra bebişi bıraktım zorla halaya kaldırdılar, taş çatlasın 2 dk biraz tempolu halayda kaldım sonra bişey olur diye korktum wc'ye koştum ve bi baktım ki bikaç damla kanamam var.
zaten önceki gün boyunca kahverengi akıntım vardı. görümcemi aradım(eczacı), oynamaktan falan bişey olmaz dedi ama takip et dedi artarsa doktora gitmen lazım. bi daha da oyuna falan girmedim zaten ama şükür hiç devam etmedi kanama da...
of yaa aslında öyle bi iki oynamayla gezmeyle falan gerçekten de bir şey olmuyormuş ama o anki stresimden bir şey olabilirdi.
boşu boşuna evham yapıyoruz, yaptıklarımızdan değil evhamımızdan ve o feci stresimizden kötü bir şey olabilir allah korusun.
ben daha kesenin içini de göremedim, kalp atışını da duyamadım bi de...
Ayyy kızlaar ultrasyon görünyüleri beni cok duygulandırdı.darısı benım gibi sabırsızlıkla bebeğinin kalp atışını duymayı bekleyenlere.bütün kalpleri pıtpıt atan meleklere binlerce kez maşallah subhanallah allah onlara uzuuuun sağlıklı ömürler versin.
merhaba kızlar
iyi hafta sonları herkese..
kızlar sağolun doktora gittim okmeydanı hast. riskli gebelık bölümü aydın kılınca fakat dr biz sana bakamayız perinatolojı olan bi hastaneye gıtmen lazım
sık kontrol edılmelısın ultrason kontrollerın ıı olmalı durum riskli ben seni basımdan savmıyorums enın ıyılıgın ıcın söyluyorum ne yazıkkı sorumlulugu alamayız dedi
gene doktorsuz kaldım yanı nereye gıtsem gerı cevırıyolar çapa cerrahpaşa vakıf gureba zeynep kamıle fln git dedi oralarda varmıs evet de calısıyorum ve defalarca izin kullandım
zaten ultrasonda bebege baktı kalp atısı var ve güzel sorun yok su an dedi....ama ölçüme baktım sorun var bence pazartesı dr da iken
sata göre 7+3 olması gerekrıken 2 gun ılerı 7+5 ve 14 mm çıkmsıtı bugun sata göre 8+0 olması gerekrıekn 7+4 ve boyu 13 mm çıktı bu ne saçmalık anlamadım
bebegeıme Allah korusun bişe olmus olsa hanı kötüye gıtse kalbi atmazdı allah korusun ama hersey ıyı boyu haftası nıe öle çıktı anlamadım dr sordum ultrasonm değerleri
değişiktir dedi ama özeldkeı doktorum ile daha önce gıttımm devlet hast ultrasonalrı aynı cıkartmsıtı off cok sınır oldum bılıyorum kafaya takılıcak çok önemlı bısı dııl ama
benım durumumdakı bi insan takar yanı....şimdi napsam bılmıyorum hemen özeldekı doktoruma gidip bi gözüksemmı die düşünüyorum o daha ayrıntılı açıkalr en azından
veya okmeydanındakı dr yanlış ölçtü belkıde....ölçmeden şöle bi bakınca bile bugunkı bebek daha kucuk gozukuo çok üzüldüm yaa sonunda gene prof. rıza madazlıya gidicem galıba
bu kadar maddı sıkıntının içinde
Merhabaa kızlaar
kimsecikler kalmamış ama:26:
Ayşeee boşuna stres yapma canım benim, ah işte bak çok araştırmak, çok bilmek, çok incelemek insanı böyle hep dikenüstünde yapıyor.
Baksana köylerde falan hiç hamileliğini bile fark etmeden, etse de önemsemeden nasıl çatır çutur doğuruyolar tosuncuklarını analar.
Benim kayınvalidem haklı valla, fazla okuma araştırma didikleme yoksa pimpirikli olursun deyip duruyo.
Sen de kalp atışını duymuşsun, dış gebelik değil, düşük riski yok ee daha ne olsun kuzumhem bak bi arkadaş anlatmış başına gelen ultrason olaylarını, aldanmamak lazım ultrason verilerine. biz kendimize iyi bakalım, stresten uzak kalalım, iyi beslenelim yeter tamam işte.
Yalnız bu arada dün kanamam oldu ilk kez ve hakikaten ilk kez bu kadar panikledim
ben dün akşam kına gecesindeydim, hiç oynamadım etmedim, zaten 9-10 aylık bi sabi uyumuş, annesi halayda, ben baktım ona,
kucağımda tuttum bi-iki saat. hiç ayağa bile kalkmadım yani. sonra bebişi bıraktım zorla halaya kaldırdılar, taş çatlasın 2 dk biraz tempolu halayda kaldım sonra bişey olur diye korktum wc'ye koştum ve bi baktım ki bikaç damla kanamam var.
zaten önceki gün boyunca kahverengi akıntım vardı. görümcemi aradım(eczacı), oynamaktan falan bişey olmaz dedi ama takip et dedi artarsa doktora gitmen lazım. bi daha da oyuna falan girmedim zaten ama şükür hiç devam etmedi kanama da...
of yaa aslında öyle bi iki oynamayla gezmeyle falan gerçekten de bir şey olmuyormuş ama o anki stresimden bir şey olabilirdi.
boşu boşuna evham yapıyoruz, yaptıklarımızdan değil evhamımızdan ve o feci stresimizden kötü bir şey olabilir allah korusun.
ben daha kesenin içini de göremedim, kalp atışını da duyamadım bi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?