2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr mutluluk böyle bişeymiş demek şimdi daha iyi anlıyorum bebeğin kalp atışlarını gördük daha doğrusu doktor gördü ben bişey anlamadım daha çok küçücük teyzeleri0.51cm dr 15 gün sonra tekrar çağırdı :)) RAbbim bundan sonrasınıda sıkıntısız bir şekilde atlattırsın inşallah hepimize:)
canım inşallah iğnede daha bir sağlık katar bebişe..
canım benim riskli olduğu için 15 günde 1 gidiyorum..
Merhaba kızlar. :) Nasılsınız? :)
ben hiç olmadığım kadar iyiyim canım sen nasılsın ..

canım sen ultrasonculukta yapamazsın Allah korusun sıkıntılı bir durum olsa bebişte oturur hastayla birlikte ağlarsın :)
 
[SUP][/SUP]
ayşeciim bebeğin kalp atışlarını duymadan listeye yazılmak istemdim ama sanırım artık o listede olmak bizimde hakkımız bilgilerim
yaş 25 kilo 72 ilk bebek yaşadığım şehir siirt tahmini doğum tarihi 28 ocak
zahmet olacak ama eklersen sevinirim canım :)
 
canım sen ultrasonculukta yapamazsın Allah korusun sıkıntılı bir durum olsa bebişte oturur hastayla birlikte ağlarsın :)

öff doktorluk zor iş yaa :) zatn ultrasonculuk die bi meslek yok hanı ben sadece ultrasonla baksam analmında şeyettıydım :)

ben bebegımı kaybettıgımde doktorumda hamıleydı ve kadın çok etkılenmsıtı ultrasondkaı goruntuyu gordugu zaman

suratınına aldıgı şeklı hala hatrılıyorum....şok olmuştu
 

neyse şekerim sen zaten bizim topiğimizizn en uzmanından en kadrolusundan en profundan doktorusun zaten :)))))
 
anladım cnmm yaa ama daha çok var yaa doğuma kadar kafamıza göre bi yer buluruz heralde demi yaaa :)) ayyy bilemedim yaaa jfk da aile olmuş acıbademe geçmiş ama doğumu oranında pahalı galiba (

ayyyy cnm çok çok sevindimmm hep atsın inşallahh pıt pıtları hiç bitmesin ayy ekranda ufacık bi ısık yanıp sönuyo o kalp atışı işte :))
çok çok saol cnm inşallahhh can kan olsun bebeğimee
 


ay canımmm ben haberı gormemısım sımdı gordum kızzz :)

hayırlı ugurlu olsun tatlım maşallahhh sübhnallahh :) Allah ım sağlıkla kavustursun ınsallah

ben pazar gunu ınsallah listeyı toparlıycam baya uzadı liste :)
 

canım doğumu bılemıyorum şöle adam gibi bi dr bulayım da doğum bı sekıdle olur heralde yaa :) ınsallahh
 
kızlarr ben biraz kaçıyorum sabah 7 de uyandım uykum geldi biraz evi toparlayıp duş alıp az uyucamm öpüyorum hepinizii ayşeee güzel haberlerini bekliyorummm :)) vee dumannn güzel haberlerle gel kuzummm :))
 
kızlar ben cıkıyorum :) haydın gömrürşüzz eve gıdınce yazaqrım :)
 
amin inşallah canım hayırlısıyla inşallah :)

tamam canım :)
kızlar bende kaçtım görüşürüz sonra yine :)
 
Ayyy kızlaar ultrasyon görünyüleri beni cok duygulandırdı.darısı benım gibi sabırsızlıkla bebeğinin kalp atışını duymayı bekleyenlere.bütün kalpleri pıtpıt atan meleklere binlerce kez maşallah subhanallah allah onlara uzuuuun sağlıklı ömürler versin.
 



aminn canımmm korkma dua ett o seninle buna inan...
 
Merhabaa kızlaar
kimsecikler kalmamış ama:26:

Ayşeee boşuna stres yapma canım benim, ah işte bak çok araştırmak, çok bilmek, çok incelemek insanı böyle hep dikenüstünde yapıyor.
Baksana köylerde falan hiç hamileliğini bile fark etmeden, etse de önemsemeden nasıl çatır çutur doğuruyolar tosuncuklarını analar.
Benim kayınvalidem haklı valla, fazla okuma araştırma didikleme yoksa pimpirikli olursun deyip duruyo.
Sen de kalp atışını duymuşsun, dış gebelik değil, düşük riski yok ee daha ne olsun kuzum hem bak bi arkadaş anlatmış başına gelen ultrason olaylarını, aldanmamak lazım ultrason verilerine. biz kendimize iyi bakalım, stresten uzak kalalım, iyi beslenelim yeter tamam işte.

Yalnız bu arada dün kanamam oldu ilk kez ve hakikaten ilk kez bu kadar panikledim
ben dün akşam kına gecesindeydim, hiç oynamadım etmedim, zaten 9-10 aylık bi sabi uyumuş, annesi halayda, ben baktım ona,
kucağımda tuttum bi-iki saat. hiç ayağa bile kalkmadım yani. sonra bebişi bıraktım zorla halaya kaldırdılar, taş çatlasın 2 dk biraz tempolu halayda kaldım sonra bişey olur diye korktum wc'ye koştum ve bi baktım ki bikaç damla kanamam var.
zaten önceki gün boyunca kahverengi akıntım vardı. görümcemi aradım(eczacı), oynamaktan falan bişey olmaz dedi ama takip et dedi artarsa doktora gitmen lazım. bi daha da oyuna falan girmedim zaten ama şükür hiç devam etmedi kanama da...

of yaa aslında öyle bi iki oynamayla gezmeyle falan gerçekten de bir şey olmuyormuş ama o anki stresimden bir şey olabilirdi.
boşu boşuna evham yapıyoruz, yaptıklarımızdan değil evhamımızdan ve o feci stresimizden kötü bir şey olabilir allah korusun.
ben daha kesenin içini de göremedim, kalp atışını da duyamadım bi de...
 
merhaba hamişler.
oh ist.da veyya büyük şehirlerde oturanlar şanslı.
ben yalovada oturuyorum ve çok çok seçeneğim yok kadın doğumcu olarak.
bende en iyisisni seçmeye çalıştım.ama öyle çok memnunda olduğum söylenemez.gerçi daha başındayız.hayırlısı diyelim.
inşallah bi problem çıkmazda.
ayşecim bahçelievlerde oturuyomuşsun.bende orda doğdum büyüdüm.sinemanın ,top sahası nın oralarda hemen.
gerçi şimdi çok değişmiştir oralar.bayadır gelmiyorum.
 
il gebeliğin mi canım?daha önce böyle oldu mu hiç?
sen bence bir an önce doktora git bir kontrol ettir..moralini bozmayayım ama benim de birkaç damla leke gibi kanama başladı doktora gittim kalp atışları durmuştu we aldı bebeği..başka hiçbir rahatsızlığım olmamıştı..gebelikte kanama normal sayılabiliyor ama doktorun da bilgisinin olması şart
 

Amin canım. çok güüzel bi duygu .bende bugün kalp atışını duymak için gittim ve ikiz olduğunu öğrendim .iki minik kalp pıt pıt atıyordu . Allah tüm bebişlerimize sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah
 


canım takılma bişey yoKtur inşallah.. we ölçümler bazen farklı çıkabiliyor usg de..bir sağlık teknikeri olarak söylüyorum uzun zaman ultrasonda görew yaptım.. ölçümler bazen farklılık gösterir.. aynı cihazla ölçülse bile 1 kaç gün geriye gider uzunluk farklı çıkar falan filan.. içini rahatlatmak için doktoruna bir sor.. ama biz bunlarla çok kez karşılaştık..
 
Son düzenleme:

cnm belki haklısın çok araştırmamak lazım ama yaşanmışlıklar bunun aksini söylüyor benim ilk hamileliğimde lekelenmelerim vardı sonra kalbi durdu ve düştü ikincisini ultrasonda göremeden düştü. doktora kalsa ilki anomaliden ikinciside tutunamadığından düştü. ama ben araştıra araştıra kuppeninde yardımıyla kan pıhtılaşması olduğumu öğrendim şimdi ilacımı kullanıyorum takdir allahın nasipte varsa kucağımıza alıcaz ama doktoruma kalsa hiçbir sorunum yoktu ki. yani araştırmadan da olmuyor. ve sana önerim doktora lekelenmelerini söyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…