merhaba cnm bende avcılarda oturuyorum ama burdaki devlet hastanesi 2li testi yapmıyo diye biliyorum bakırköy devlete bağlı ya buırası oraya yönlendiriyo bilgin olsun
kızlar günaydın ilk 5 haftada kahverengi lekelenme olmuştu progestan fitil kullanıyordum 20 gün aradan sonra bugün yine bir damla geldi moralim çok bozuldu 9 haftalığım benim yaşadığım sorunu yaşayan oldu mu
kızlar canım çok sıkkın kaç gündür hematolog arıyorum siirtte ne devlette nede özelde hematoloji bölümü yok en yakın şehir batman 1.5 saat uzaklıkta oradada yok ne yazıkki sadece diyarbakırda ünv. hastanesinde var orasıda 3 saat uzaklıkta neyse bugün devlete dahiliyeye gideyim dedim dr. ben anlamam kan pıhtılaşmasından dedi o zaman testlerimi diyarbakıra gönderin dedim sonuçta orada yapılamayan testleri gönderiyorlar başhekime kadar çıktım bir sonuç alamadım devlet bizi böyle yerlere görev için atıyor sonrada böyle mağdur ediyor ne kadar saçma bişey ya valla ağlamaktan helak oldum artık 4. hamilelğim bende doğru düzgün bir doktor bulup kendimi teslim etmek istiyorum çok yoruldum artık .. kızlar clexan kullananlar kaç milim kullanıyorsunuz bana 0.4 mg vermişti kadın doğumcum acaba yetermi şimdilik
yaa galiba benimde göbeğim mi çıktı noldu zaten biraz kiloluyum ama sert sert oldu göbeğimm
bide benim hiç midem bulanmaı yaa 8+2 deyim bugün korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durmuştu
bu da öyle olur diye çok korkuyorum doktora gitmeye korkuyorum yaa
mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş ama benim hiç bulanmadı :26:
cnm mide bulantısına takılma benimde ilki 8+4 de düştü düşük yaparken bile bulanıyordu. bulandıda noldu düşt işte hormonlarla alakalı bulantılar bebeğin sağlığıyla değil.
Slm kiZlar nasılsiniz ben izmirdeyim dün felaket boğazım ağrıdı grip oldum ama bugun Iim çok şükür sadece gribim var biraz önce kuzenimle sahil kenarına yürüyüşe çıktık şimdide denize karsı balkon sefası yapiorum sizler napiosunuz bakalım:))
off ınsan arada kalıyor senı cok ıyı anlıyorum keske bır test yapsalardı ona gore kullanman daha ıyı olurdu ıcınde rahat ederdıyaa daha başlamadım kullanmaya dün akşam verdi doktor sadece kafamı karıştıran ya kan pıhtılaşması yoksaaa ve bu iğne benim kanımı çok sulandırıp bebeğimi kaybetmeme neden olursa diye çok korkuyorum
Arkadaşlar size iyi sohbetler suanda kızım paçalarima sarıldı park park diye sayıklıyor artık şu halsiz halimle gönlünü yapicaz cadının.hoşcakalın.
ay ne guzel canım ya . bende kalabalık aıle ıstıyorum ama hayat cokta zor. hem maddı hem manevı acıdan guclu olmak lazımevet canım diyebilirsin:))4.sınıfı bitiren ortancamız.büyük kızım 8.sınıfı bitiriyo.oğlum 3.5 yaşında.valla bende çok yoruluyorum ama üçünüde isteyerek doğurdum.buda sürpriz yaptı sıpa.aslında 4 çocuk çok güzel deyip duruyodum.allah ta verdi işte.hayırlısı artık..
yaa galiba benimde göbeğim mi çıktı noldu zaten biraz kiloluyum ama sert sert oldu göbeğimm
bide benim hiç midem bulanmaı yaa 8+2 deyim bugün korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durmuştu
bu da öyle olur diye çok korkuyorum doktora gitmeye korkuyorum yaa
mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş ama benim hiç bulanmadı :26:
bende clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum cnm. ben kadın doğumcuya gidiyorum sadece ama riskli gebeliklerde uzman. kan pıhtılaşması topiğindeki birkaç arkadaş hematoloğa gitmişti ama kadın doğumcuyla devam etmişlerdi bebekle ilgli olduğu için kadın doğumcuya güvendiler.
merhaba arkadaşım bende izmirliyim kınıkta oturuyorum
hangi doktora gidiyosun
Slm kiZlar nasılsiniz ben izmirdeyim dün felaket boğazım ağrıdı grip oldum ama bugun Iim çok şükür sadece gribim var biraz önce kuzenimle sahil kenarına yürüyüşe çıktık şimdide denize karsı balkon sefası yapiorum sizler napiosunuz bakalım:))
galiba ben bugün alıcam o iğneyi ve vurulmaya başlıcam Allahıma emanetiz umarım herşey yolunda gider :)) sen şimdi de bu iğneyi vuruluyodun dimi ?
ben dün okumuştum ,bugunlerde bir kürtaj meselesi çıktıya ,ben 4 aylık olana kadar bebek te hissiyat olmadığını,refleks olmadığını biliyordumama dün burda bir okudum benimkinin refleksleri olmaya başlamış,karnımıza dokunduğumuzda o yöne doğru tepki verebiliyormuş,akşam bi kaç kez bi sağ göbeğime bi sol tarafıma dokundum ,kandırıyorum deyip eşimle dalga geçtik bebişle:))))))))))))))))))
cinsel organı ne zaman oluşmaya başlıcak ,çok merak ediyorummmmm
kızlar canım çok sıkkın kaç gündür hematolog arıyorum siirtte ne devlette nede özelde hematoloji bölümü yok en yakın şehir batman 1.5 saat uzaklıkta oradada yok ne yazıkki sadece diyarbakırda ünv. hastanesinde var orasıda 3 saat uzaklıkta neyse bugün devlete dahiliyeye gideyim dedim dr. ben anlamam kan pıhtılaşmasından dedi o zaman testlerimi diyarbakıra gönderin dedim sonuçta orada yapılamayan testleri gönderiyorlar başhekime kadar çıktım bir sonuç alamadım devlet bizi böyle yerlere görev için atıyor sonrada böyle mağdur ediyor ne kadar saçma bişey ya valla ağlamaktan helak oldum artık 4. hamilelğim bende doğru düzgün bir doktor bulup kendimi teslim etmek istiyorum çok yoruldum artık .. kızlar clexan kullananlar kaç milim kullanıyorsunuz bana 0.4 mg vermişti kadın doğumcum acaba yetermi şimdilik
çok geçmiş olsun oh ne güzel hayat sana güzel dimi şimdi izmirde olmak vardı sahil kenarında...
Canim ben izmirde oturmuyorum normalde kayseriliyim annanemler İzmirli ziyarete geldim buraya
hmm e bi tarafın izmirli yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?