bende normal dogumu cok ıstıyorum ama hıc ısrarda etmıyorum :)
sezaryan oldum ben ve cok rahat gectı yanı ılk hafta sorun oluyor sorun cok hızlı ıyılesıyorsun
ben hıc sorun yasamadım belkı dr baglıdır cook memnun kaldım tek sorun bebkle hemen ılgılenemıyorsun ama normal dogum ypıncada o kadar acıdan sonra
cok ılgılenılemeyecegını dusunuyorum
bır tanıdıgım normla dogum yaptı sabah yattı hastaneye tam 12 saat sonra dogum oldu
o kadar yorulmustukı emzıremedı hemsıreler baktı sabaha kadar su verdıler bebege. sonrasındada mesanesı zedelendıgı ıcın sorun yasadı
canım çok doğru yazmışsın
ağrı eşiğiyle yada dr.la alakası var zaten
bende spinal doğum yaptım belden aşağısını uyuşturdular
hem bebeğimi gördüm hemde acı çekmedim
ve birkaç saat sonra ayağa kaldırmışlardı :)
ertesi günde evime çıktım ve çok rahattım
normal doğum gerçekten isteyenlerin panik yapmayanların seçeceği bir yöntem
Herkese Merhaba,
Allah kısmet ederse bende ilk bebeğimi Ocak ayında dünyaya getireceğim.Benimle aynı süreçleri yaşayan sizlerle burada paylaşımda bulunmak güzel.Ben şu an Amerikadayım,bu süreci memleketten uzakta tek başıma geçireceğim.İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.Herkese sevgiler
hoşgeldin canım.tek başına olur musun hiç,bak bu topikte bir sürü arkadaşın var
ben çok zayıfım,karnım biraz biraz çıktı çıkmasından ziyade sertleşti.bide ağrı oluyo aşağılarda bastırınca sizdede oluyomu:44:
bastırınca o ağrı bendede oluyor.
ben ilk doumumda çok uğraştım normal olsun diye kilosu çok dediler dr deiştirdim ve catın musaıt 8 kıloluk bebek dogurursun dedı dr ama dogumum 1 hafta geçikti tansiyonum yuksektı son zamanlar suni sancı veremediler sonum sezeryan oldu hee bende 6 saat zorunlu yatıstan sonra hemen ayaktaydım ertesı sabahta erkenden taburcu oldum dahada yatmadım ama normal doğum isterdim gerçi normal olsaymışta sanırım alt kısmım çok fena olurmuş
6 saat boyunca yatırmadılar ama canım dimi.hastanede gezindin oturdun emzirdin,wc ye gittin
yoksa sondayla yatmanımı istediler
ocak anneleri baya bi tombiş olucaz biz demekkii
benimde suanda bile karnım 4 aylık gibi..bende hiç bozuntuya vermiyorum ohhh kocaman bebiş taşıyomuşum gibi dar giyinip gerine gerine geziniyorum :))ama daha 2 aylığızzz hemen büyüsün istiyorumm yaa...
hahahaa benimde var olan göbeği bazı durumlarda içime çekme yöntemim vardı
şimdi saldım gitti hamile misin derlerse evt.der veririm cvbımı
DD
pembetoka arakadaşım bende aynıymcanım hiçbişe çekmio sadece çiğköfte çekmişti 2hafta kadar önce hemde deli gibi
zaten bende ne mide bulantısı ne göğüste hassasiyet ne de başka herhangi bi belirti yokki.hala kalp atışlarınıda duyamadım en son gittğimde 6haftalıktı nokta şeklindeydi c.tesiye randevu alayım dedim dr.izindeymiş ta çarşambaya verdilr zaten tahlil sonuçlarımda var onlarıda göstercem .. açıkçası korkuorum büyük bi korku içindeyim rüyamda balkonuma kar yağıo gördüm
ne güzel canım hamileliğini rahat geçiriyorsun
bu rüya olayı hamileyken çoğu kişide olur
bende karmakarışık rüyalar görüyorum
inş.kalp atışınıda duyucaksın canım.senin duyduğun korkular normal hepimizde oluyor.
ve inan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alınca başka korkular olucak içimizde
bu endişeler korkular hiç bitmiyor
Bunu okuyunca komik geldi size de yazayım dedim.
Çocuğun biri parkta oturan hamile bir kadına sorar:
Kadının karnını işaret ederek:
-O ne teyze? der. Kadın da:
-O benim çocuğum, der.
-çocuğunuzu seviyor musunuz?
Kadın cevap verir:
-tabiki hem de herşeyden çok.
Bu sefer çocuk sinirlenerek:
-Madem çok seviyorsunuz neden onu yediniz... :)))
çok güzelmiş
DD