- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
oooo maşallah bizee
yarenahsen, papatya3459, pembetoka, ocwmays+, zeynep_sare, mpb, feeriidddee, fikirdelisi, fevkaladeninfevkinde, feslegenim+, Ayheka, ZynpT
günaydın canım ne üzel bulantrı azalmıs benımkıde azalsa keşkem yaa
cidden ne yogunmussunuz öle :) allah yardımcınzı olsunn
rica ederım canım :) düzene sokmak zor oluo batsan ama bi düzene girse sonra rahatız ıste canım...
yarenahsen, papatya3459, pembetoka, ocwmays+, zeynep_sare, mpb, feeriidddee, fikirdelisi, fevkaladeninfevkinde, feslegenim+, Ayheka, ZynpT
günaydın kızlar.2 gündür int.kesikti giremedim ama sizi çok merak ettim.aklım hep sizdeydi.alışmışım pkula geldiğim gibi açıp okuyorum.şimdi fırsat bulursam geçmişi okuyacağım.umarım herkes iyidir.benim bulantılarım hafifledi çok şükür.dün küçük kızımın mezuniyet partisi vardı.4.sınıfı bitirdi.çok eğlendiler ama benim kafam şişti tabii.bu akşamda doğum günü var aynı kızımın.kayınvalidemleri yemeğe çağırdım hem doğum gününü kutlarız.yarın karne telaşı ve cumartesi günü büyük kızımın sbs sınavı var yoğunuz yani bu günlerde.
günaydın canım ne üzel bulantrı azalmıs benımkıde azalsa keşkem yaa
cidden ne yogunmussunuz öle :) allah yardımcınzı olsunn
tesekkur ederim. olmazsa alayım randevu ikili taramaya yakın.. benim doktorum artık devlet hastanesinde calısmıyo. bu yuzden ilk testlerimi anlasmalı oldugu ozel bi laboratuvarda yaptırdım.. ama devlet hastanesine guveniyorum ben de ... nasıl olacak bilmiorum
rica ederım canım :) düzene sokmak zor oluo batsan ama bi düzene girse sonra rahatız ıste canım...