• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Herkese merhaba 🙋 bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım inşallah. 8 şubat tahmini adet tarihim. Daha önce bir kez taze iki kez dondurulmuş embriyo transferim olmuştu ama süreci unutmuşum biraz. Sizlere sorum olacaktı bu konuda. Adetin iki yada üçüncü günü gittikten sonra bir sonraki kontrol ne zaman oluyordu acaba. Yani ben e-nabızdan hastane kontrollerime bakıyorum da on günlük ilaç verip 10 gün sonra çağırmış. Ama bu sefer ki transferim devlette olacak. Arada farklılık varmı acaba onu merak ediyorum.

5 yumurta toplantı olgun kızlar şansım düşük değil mi :(
Yine çok şükür 5 adet olgun çıkmış sayıya takılma önemli olan sağlıklı bir şekilde döllenme olması kaliteli olsun sağlıklı olsun bir tane olsun senin olsun inşallah dilerim hepsi altın embriyo olur Amin 🤲❤️

Herkese merhaba 🙋 bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım inşallah. 8 şubat tahmini adet tarihim. Daha önce bir kez taze iki kez dondurulmuş embriyo transferim olmuştu ama süreci unutmuşum biraz. Sizlere sorum olacaktı bu konuda. Adetin iki yada üçüncü günü gittikten sonra bir sonraki kontrol ne zaman oluyordu acaba. Yani ben e-nabızdan hastane kontrollerime bakıyorum da on günlük ilaç verip 10 gün sonra çağırmış. Ama bu sefer ki transferim devlette olacak. Arada farklılık varmı acaba onu merak ediyorum.
Canım ben dün başladım estrofem verdi sadece haftasını girecek diye araya adetin birinci günü çağırdı. Cuma günü yani. Bir sonraki kontrolüm de cuma günü olacak 8 gün sonra çapırmış oluyor beni. Belki yine araya haftasını girmesin diyedir bilmiyorum tam olarak

Canım haklısın ilaç gizliliği yapmadım bence herkese aynı ilaç verilmiyor bunu ben gördüm aynı durumu paylaştığım arkadaşların bile ilaçları farklı tamamen kişiye göre veriliyor diye düşünüyorum bu gizlemek değil ki
Evet haklısınız bende bu süreçte ilaç kullanımında olan arkadaşlarla konuştuğumda hiç birimiz aynı ilaçları kullanmadık,çünkü hepimizin hormon durumu yada diğer farklı sebeplerden tedavi yöntemi farklı olabiliyor

Az değil canım benim 4 toplandi
Peki siz hangi gündesiniz kaç kaldı ilk gün hepsi döllendi mi mesela?bende çikolata kisti var ona rağmen 5 olgun olunca sevindim sonra millet 10-20 yazınca bi üzüldüm açıkçası.çok olanlarda pcos hastası heralde gerçi.Allahın dediği olacak artık.

Yine çok şükür 5 adet olgun çıkmış sayıya takılma önemli olan sağlıklı bir şekilde döllenme olması kaliteli olsun sağlıklı olsun bir tane olsun senin olsun inşallah dilerim hepsi altın embriyo olur Amin 🤲❤️
Amin canım benim hepimize inşallah bu yaşa kadar istemiyordum ama yaş oldu 36 Allah hepimize nasip etsin inşallah perşembe kaçı kalır göreceğiz🙏

Merhabalar rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin bizlere. Ben de 28 ocakta yumurta toplama olmuştu 9 adet yumurta toplandı 8 ine işlem yapılmış. Bugün 4. Gün aradılar 7 tanesi döllenmiş ve gelişimi devam ediyor 3 tanesi iyi 4 tanesi orta kalite dendi yarın tekrar arayacaklar. Bende adeti bekliyorum siz yaklaşık kaç gün sonra oldunuz bana histeroskopi ameliyatı yapılacakmış rahimde polip görüldüğü için sonraki adetten sonrada transfer inşallah

Birde yumurta toplamadan sonraki olan ilk adetiniz çok ağrılı geçti mi. Benim şuan karnım şiş ara ara sancım oluyor ve göğüslerimde ağrı var bu normal mi

Amin canım benim hepimize inşallah bu yaşa kadar istemiyordum ama yaş oldu 36 Allah hepimize nasip etsin inşallah perşembe kaçı kalır göreceğiz🙏
Amin benim de yaşım 36 ben üç tüp bebek yaptım hep aynı sayı yumurta toplandı 5 adet ama 4 olgun çıktı ilk tüp bebeğimde hiç biri döllenmedi ikinci de sadece iki adet döllendi ikisini 2. Gün transfer ettiler çok şükür pozitif oldu ama sonu kötü bitti hevesimiz kısa sürdü 3. Tüp bebeğimde doktorum ilacın markasını ve dozunu artırmasına rağmen yine aynı sayı toplandı doktorum senin vücudun bu kadar üretiyor dedi yine şükür ediyordum elim boş dönmektense ve yine 2 adet döllendi yine ikisini transfer ettiler onlarda tutunmadı maalesef şimdi 4. Tüp bebek için hazırlanıyorum bakalım Rabbim bu sefer emeğimi boşa çıkarmasın dilerim daha güzel sonuçlarım alayım Amin 🤲🥲 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah dilerim siz de güzel sonuçlar alırsınız Allahın izniyle 🤲❤️

Amin benim de yaşım 36 ben üç tüp bebek yaptım hep aynı sayı yumurta toplandı 5 adet ama 4 olgun çıktı ilk tüp bebeğimde hiç biri döllenmedi ikinci de sadece iki adet döllendi ikisini 2. Gün transfer ettiler çok şükür pozitif oldu ama sonu kötü bitti hevesimiz kısa sürdü 3. Tüp bebeğimde doktorum ilacın markasını ve dozunu artırmasına rağmen yine aynı sayı toplandı doktorum senin vücudun bu kadar üretiyor dedi yine şükür ediyordum elim boş dönmektense ve yine 2 adet döllendi yine ikisini transfer ettiler onlarda tutunmadı maalesef şimdi 4. Tüp bebek için hazırlanıyorum bakalım Rabbim bu sefer emeğimi boşa çıkarmasın dilerim daha güzel sonuçlarım alayım Amin 🤲🥲 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah dilerim siz de güzel sonuçlar alırsınız Allahın izniyle 🤲❤️
Dualarım seninle canım zamanı değilmiş olmamış inşallah bu sefer olacak.🙏

Merhaba ben de şubat ayı transfer hazırlığındayım. 30 Ocak adet tarihim 11 şubat muayne sonrası transfer tarihim belli olacak. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🥰

Dualarım seninle canım zamanı değilmiş olmamış inşallah bu sefer olacak.🙏
Amin çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun bende öyle diyorum vakti gelmemiş bu sefer çok umutluyum öyle olmak istiyorum inşallah Rabbim senin de emeğini boşa vermesin hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah 💕🤲

Back
X