günaydın kızlar.2 gündür int.kesikti giremedim ama sizi çok merak ettim.aklım hep sizdeydi.alışmışım pkula geldiğim gibi açıp okuyorum.şimdi fırsat bulursam geçmişi okuyacağım.umarım herkes iyidir.benim bulantılarım hafifledi çok şükür.dün küçük kızımın mezuniyet partisi vardı.4.sınıfı bitirdi.çok eğlendiler ama benim kafam şişti tabii.bu akşamda doğum günü var aynı kızımın.kayınvalidemleri yemeğe çağırdım hem doğum gününü kutlarız.yarın karne telaşı ve cumartesi günü büyük kızımın sbs sınavı var yoğunuz yani bu günlerde.
tesekkur ederim. olmazsa alayım randevu ikili taramaya yakın.. benim doktorum artık devlet hastanesinde calısmıyo. bu yuzden ilk testlerimi anlasmalı oldugu ozel bi laboratuvarda yaptırdım.. ama devlet hastanesine guveniyorum ben de ... nasıl olacak bilmiorum
günaydın kızlar.2 gündür int.kesikti giremedim ama sizi çok merak ettim.aklım hep sizdeydi.alışmışım pkula geldiğim gibi açıp okuyorum.şimdi fırsat bulursam geçmişi okuyacağım.umarım herkes iyidir.benim bulantılarım hafifledi çok şükür.dün küçük kızımın mezuniyet partisi vardı.4.sınıfı bitirdi.çok eğlendiler ama benim kafam şişti tabii.bu akşamda doğum günü var aynı kızımın.kayınvalidemleri yemeğe çağırdım hem doğum gününü kutlarız.yarın karne telaşı ve cumartesi günü büyük kızımın sbs sınavı var yoğunuz yani bu günlerde.
canım olayı bastan anlatırsın böle böle die onlar gerekenı yapıyolar zaten....
ama clexane kullanıosn ya hıc korkma o arada bişe olmaz bana zöeldekı doktorum söelmsıtı
bu clexane öle bi ilaçkı açamadıgı pıhtı yok bunu kullanıyosan ıcın rahat olsun demıstı :)
sana bu testler yapılıp teshıs keısnlıkle konsa bile sonucta kullanacagın gene bu iğne baska bişey yok he
ne olur belkı dozu değişir o kadar....bir de hematolog bana senın sık sık dopplera girmen lazım demsıtı
pıhtılaşma yasadıgım ıcın...busenın ıcınde gecerli snaıyorum canım :) gene ılk haftaalr sorun değilde
hafta ilerleyıp bebek büyyüp bziim hareketlerımzı kısıtlandıkça pıhtılasma artabılıyo
ewt ya inş. aralıkta doğmazlar:)
ikili testi nerde yaptıracaksın
ewt bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
ya bilgim yok aslında ikili test yaptırmakta da pek emin değilim
yaa daha başlamadım kullanmaya dün akşam verdi doktor sadece kafamı karıştıran ya kan pıhtılaşması yoksaaa ve bu iğne benim kanımı çok sulandırıp bebeğimi kaybetmeme neden olursa diye çok korkuyorum
canım kullan yaa nıye kullanmıosna aaaa
doktorun kullan demıs bebegıne zarar vermez...korkma mutlaka kullan yapma lütfen...
ben akşamalrı vurunuyroum iğnemı yatamdan önce..
Arkadaşlar size iyi sohbetler suanda kızım paçalarima sarıldı park park diye sayıklıyor artık şu halsiz halimle gönlünü yapicaz cadının.hoşcakalın.
evet canım diyebilirsin:))4.sınıfı bitiren ortancamız.büyük kızım 8.sınıfı bitiriyo.oğlum 3.5 yaşında.valla bende çok yoruluyorum ama üçünüde isteyerek doğurdum.buda sürpriz yaptı sıpa.aslında 4 çocuk çok güzel deyip duruyodum.allah ta verdi işte.hayırlısı artık..
ne güzel bulantıların azalmış,umarım tamamen biter
maşallah en ufak kızın 4.sınıfı mı bitirecekk?
allahım bizede nasip etsin inş.
doğum günü kutlu olsun kızının....
süper anne diyebilir miyim sana:)))
ben tek oğlumla uğraşırken yoruluyorum :d
Arkadaşlar size iyi sohbetler suanda kızım paçalarima sarıldı park park diye sayıklıyor artık şu halsiz halimle gönlünü yapicaz cadının.hoşcakalın.
yaa kanı sulandırıyo ya yaaa çok sulanırsa ozamanda düşük oluyomuş oyuzden korkuyorum doktora kaç kez sordum aslında kan pıhtılaşması varsa önlicek yoksada boşuna kullanmış olucaksın ama bi zararı yok dedi ama korkuyorum işte yaaaa
Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Sizin de karınlarınız çıktı mı?
Ya benim sanki birden çıktı. :S
Daha 2 aylıkken böyle hemen çıkarsa 9 aylıkken nasıl olur ki.
Ben de mi erken olmuş. Sizin de çıktımı göbiş?
şok oldum :)))ben kilo aldım ama aç kalmamam gerekiyor,tansiyonum çıkıp,midem bulanıyor, o yüzden sürekli elimde ağzımda bi şeyler,olips,çubuk kraker yemezsem fenalaşıyorum..ama kilo aldım ama aç kalmadığım için sanıyordum :)yoksa bende mi :))Ne diyosun ben 1 haftadır hamile pantolunu giyiyorum:) Zaten mide bağırsak sorunum olduğu için zaten 3-4 aylık hamile gibiydim. Bebişim sıkışmasın diye baktım sıkıyo gidip hemen aldım:) Çok rahat valla:)
canım bebegın kaç haftalık olmus artık öle bi sebepten düşmez bence....
dün pıhtılaşma topiğinede yazmsıtım
clexane kanı sulandırmıo yanı akısını kolaylaştırıo asıl cıvıtan aspirin
bi de yanı pıhtılşama tanısı kondugu halde clexane kullanan ama yıne de bebegı dusen var kı
benım 5+4 bebegım clexane kullanırken dustu
ama bu seferkı dusmedı burada sucu celxana atamam
o gelsıemıycekmıs demekkı olmadı....kısmet yanı....canım bence doktoruna guven kullan....
yoksa kallp durması ile kaybetme sorununu tekrar tekrar yasyabılrısın Allah korusun.....
veya dokorum bana ıkıncı gebelıgımde öncekının kalbi durduugu ıkıncınınde kanama sorunu yasadıgım ıcın
coraspin vermsıtı gunde yarım içiodm
herkeze merhaba ;
benimde 9 haftanın içindeyim ;tm 1 hafta sonra dr gideceğim ,20 gün önce ilk dr gittiğimde dr banaak . 2 tane test verdi,bunları yaptırırsın ,bir dahaki aya getirirsin dedi ,onların ne olduğunu bilmiyorum,folik asit haricinde hiç ilaç kullanmadım ve hiç test yapılmadı .şimdi gittiğimde bebek 11 haftalık olmak üzere olucak ve ikili test vericek ,ben avcılarda oturuyorum burdaki devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ,dr anlaşmalı bi yeri varmış ama;neden para vereyim ki,avcılar devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum,bu testler nasıl oluyor hiç bilmiyorum .))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?