Herkese Merhaba,
Allah kısmet ederse bende ilk bebeğimi Ocak ayında dünyaya getireceğim.Benimle aynı süreçleri yaşayan sizlerle burada paylaşımda bulunmak güzel.Ben şu an Amerikadayım,bu süreci memleketten uzakta tek başıma geçireceğim.İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.Herkese sevgiler
merhaba canım hoşgeldın hayırlı olsun :)
ben haftalardır bişey yemediğim için karnımın tahta gibi olması gerekirdi, zaten dümdüzdür karnım normalde
ancak şimdi yan yatınca şişkinlik çıkıyo ama sert değil yumuşak:)
çok mutlu oluyorum onu görünce
ehehe ben de çok az yıyebılıyorum ya bı de acıkıyorum hemen mesela midem bualnıo öğürmeye baslıorm sadece
midesuyu gelıo yemek yok hemen eriyomu yemekler noluo ben anlamadım yemekten 1-2 saat sorna bomboş oluo mıdem
bebişkom çok acıkıyosa demekki
dün akşam aklıma geldi önckeı hamılelıgım sımdı elımı koyyorum bebıs uslu uslu duruo
amann büyyünce öle mı oluo hep bi hareket bı oynama
ayshecim sen baya sancı çekmişsin çok şükür benim o kadar sürmemişti . inşallah bu sefer hayırlısıyla alalım kucaklarımıza
bu arada göbeği çıkanlara maşallah benim iç karnım baya bi geniş 5 aylıkken bile hiç karnım yoktu :) şimdide çıkmaz sanırım
evet canım uzun sürdü çünkü damardan vermedıler sunı snacıyı alttan ılac koydular bölece yataga baglı kalmadım
benım beş aylıkken karnım vardı ama koccaman değildi ufak yollu
ama serttı bi de kızlarda yaygın oluo erkeklerde dik sivri oluo
onun ıcın erkek akrnı daha cabuk cıkıo :)
benim de iki gün bulantım kesilmişti ama bu sabah yine başladı
idrar yollarında bir iltihab olduğunu nasıl farkediyosunuz, ben baktırmadım hiç
benim bu kadar şiddetli bulantı yaşamamın sebebi bu olabilir mi acaba
canım idrar yolu ıltıhabını ben hamıle kalamdan reglıme 10 gun kala leke gelıodu ve kasıgımda batamalr oluodu dr a gittim dr
rahıdme sorun yok idrar yolu ıltıhabıudır dedı ilaç verdı hemen egctı ama iltihapiçin idrar tetsıde yapılıyo hemde heemn cıkıo sonuc
gebelıkte idrar yolu ıltıhabı çok ama çok önemlı gereksız kasılmalar yapıp düşükelre sebep oluyoo birde dün yazmıstın galıba adet
agrısına benzer agrım oluo die aynı öle agrıalrda yapıyo aksılmaya sbeep oldugu ıcın sağlık ocagıdna bile yapıoalr idrar testını
bence bi koşu yaptır tedavısde basıt bi tane antıbıyotuık ıcıosn toz o kadar :) inşallah yoktur canım
birde canım bebeği görünce ultrasonda ayrıntılı check up a alıyoalr sana tüm testlerın yapılmadımı hıv den tut toksoplazmaya
ve diğer enfeksıyonalara kadar hespını belrıleyıcı testler kan değerleri testleri kan şekeri idrar şekeri yanı tam idrar tetsi tam kan tahlılı
hepsi ama hepsi yapılıyor ben cıkan testlerımı bı ekleyım istersenız bakın