hangi markayı aldın canım...
kızlar kitap konuştuk ya,unnadoda yarına kadar kargo bedava,ya-pa nın kitaplarından aldım, yırtsa da öncesinde en az birer kere okumuş olurum... bir de bunu aldım
http://www.unnado.com/decokids/dm-5717-boy-olcer-agacim-sticker-50x70-cm/detay/ODQwODY2[/QUOTE]
canım hikayeyi okuduğun için sıkılıyor olabilir mi derin
ben oradaki resimlerden onların anlayabileceği hikayeler uyduruyorum
burada bir anne keçi varmış
bir,iki, üç tane yavrusu varmış, bu keçinin iki tane kulağı varmış, sen göster bakalım kulaklarını
sonra yanlarına arkadaşları kuzu gelmiş,
onun da yumuşacık bembeyaz tüyleri varmış........
aslında en kolya içilenlerden birisiymiş ocean öyle diyolar,ama sonuçta balık yağı...
ocean
aslında portakal kokuyor ama
derinden bir balık kokusu geliyor canım, döke saça içtikleri için de hem kendileri hem üstleri kokuyor sonra
eşim geçen gün
bugün iki alabalıkla yattım dedi .)
Slm kızlar balık yağı ben de vermiyorum hergün ceviz yiyor ama kararsızım bi doktora sormuştum balığın kendisini ver demişti balık çok yemiyoruz ailecek sırf çınar için haftada bir almaya çalışıyorum ama bazen yemiyoruz napsam bilemedim
o enerji patlaması bizde de mevcut özellikle akşam babası geldikten sonra ne yapacağını şaşırıyor babası da yorgun geldiğinden sinirleri benim kadar dayanıklı olamıyor.bu akşam sofradayız ( sandalye tutkusundan masada yemek yemeyi bıraktık) babasının arkasından dolandı kulaklarını bir tuttu tırnaklarını batırarak..babası da onu zorla ayırdıktan sonra kendinden poposuna vurmak istedi ama hamza hareket halinde olduğundan bacağına geldi sanırım canı acıdı ki herhalde ağladıaylardır berbat olan gece uykumuz bikaç gündür düzeldi gibi,ama bikaç gündür yemek durumumuz felaket durumda,hiçbişey yemek istemiyo sevdiği şeyleri bile,çorba yemek zaten pek sevmezdi ama diğerleri iyiydi ne kahvaltı ne yoğurt ne meyve ne çorba hiçbişey yemek istemiyo,zorla döke saça ne yedirebiliyosam,o da kaseyi tamamlamadan yine,ve bi öğün azaltıp öğün aralarını açarak... sadece aralarda çubuk kraker ve kuruyemiş istiyo,bugün vermedim yine de yemek istemiyo... çok zor bunaltıcı yorucu,Allah yemeyen bebeği olanlara sabır kolaylık bebeklere de iştah versin... bir de bu aralar bi enerji patlaması var ki ne yapacağını şaşırıyo başına bişey gelmeden günü kapatalım diye dua ediyorum hep bi muzurluk peşinde sanki oğlan çocuğu gibi,ve bi mızmız hal herşeyi isteme ağlama... ve beni de hiç yalnız bırakmıyo hiçbi işe yetişemiyorum... gerçekten yoruldum... Allah iyilik versin kızıma,bana da güç ... ama farklı bi durum var gibi büyüme atağı dedikleri bu mu ki...
canım ben de almanızı tavsiye ederim facedeki grupta bir arkadaş var 3 aylıktan beri veriyormuş.Slm kızlar balık yağı ben de vermiyorum hergün ceviz yiyor ama kararsızım bi doktora sormuştum balığın kendisini ver demişti balık çok yemiyoruz ailecek sırf çınar için haftada bir almaya çalışıyorum ama bazen yemiyoruz napsam bilemedim
Cevaplarınız için teşekkürler kızlar en kısa zamanda alacam bi tane bikaç eczaneye sorim ortak söyledikleri markayı alırımcanım ben de almanızı tavsiye ederim facedeki grupta bir arkadaş var 3 aylıktan beri veriyormuş.
aylardır berbat olan gece uykumuz bikaç gündür düzeldi gibi,ama bikaç gündür yemek durumumuz felaket durumda,hiçbişey yemek istemiyo sevdiği şeyleri bile,çorba yemek zaten pek sevmezdi ama diğerleri iyiydi ne kahvaltı ne yoğurt ne meyve ne çorba hiçbişey yemek istemiyo,zorla döke saça ne yedirebiliyosam,o da kaseyi tamamlamadan yine,ve bi öğün azaltıp öğün aralarını açarak... sadece aralarda çubuk kraker ve kuruyemiş istiyo,bugün vermedim yine de yemek istemiyo... çok zor bunaltıcı yorucu,Allah yemeyen bebeği olanlara sabır kolaylık bebeklere de iştah versin... bir de bu aralar bi enerji patlaması var ki ne yapacağını şaşırıyo başına bişey gelmeden günü kapatalım diye dua ediyorum hep bi muzurluk peşinde sanki oğlan çocuğu gibi,ve bi mızmız hal herşeyi isteme ağlama... ve beni de hiç yalnız bırakmıyo hiçbi işe yetişemiyorum... gerçekten yoruldum... Allah iyilik versin kızıma,bana da güç ... ama farklı bi durum var gibi büyüme atağı dedikleri bu mu ki...
Papatyacım ben de en son ocean portakallı aldım ama dediğin gibi dökülsün bir yere kokusu çok fena,kıyafetlerinden de çıkmıyor kokusu rengi...ben çareyi eşime tutturup içirmekle buldum
Bir haftadır oğlum ben okula gidince evde çok huzursuzluk yapıyormuş sürekli anne diyormuş önceden öyle değildi anne diye sızlanınca babaannesi anne okula gitti diyince susarmış ama bir haftadır zaptedemiyor kadıncağız neden böyle oldu ki inşallah geçici bi durumdur
Dün akşam Hamza da kuzenleriyleydi kendinden 6 ay küçük olan kuzeniyle pek ilgilenmiyor hep 4,5 yaşındaki kuzenini taklit ediyor.hatta küçük olanının bir-iki kez boğazını sıkmaya iteklemeye saçını çekmeye çalıştıdün oyun alanındaydık, yavrularım öyle sevgi dolu ki, herkesi sevmek öpmek istiyorlar
bunun yanında ne hırçın çocuklar var, bir tane çocuk vardı, hem zeynebi hem ereni itekledi, benimkiler yanıma koştu hemen, annesi de görüyor dur demiyor çocuğuna, aaaaaaa hayır, böyle olmaz falan dedim, annesi duyuyor da yerinden kalkma zahmetinde bulunmuyor, ne gıcık oldum,
biz mi yanlış yapıyoruz bilemedim ki?
Allah sabrımızı kuvvetimizi bol bol versin canım
çok zor ama ne aşamalardan geçip geldik
bunlar da geçecek,
tuvalet eğitimini konuşacağız, kreş konuşacağız ...daha
ben hiç içiremiyorum, tükürüveriyorlar
düzenli olarak bir su bardağına yakın portakal suyu içiyorlar
posalı posalı içiriyorum
kızlar artık çocuklarımız trambolinde çok güzel zıplayabiliyorlar, hem de acayip keyif alıyorlar
dün oyun alanındaydık, yavrularım öyle sevgi dolu ki, herkesi sevmek öpmek istiyorlar
bunun yanında ne hırçın çocuklar var, bir tane çocuk vardı, hem zeynebi hem ereni itekledi, benimkiler yanıma koştu hemen, annesi de görüyor dur demiyor çocuğuna, aaaaaaa hayır, böyle olmaz falan dedim, annesi duyuyor da yerinden kalkma zahmetinde bulunmuyor, ne gıcık oldum,
biz mi yanlış yapıyoruz bilemedim ki?
papatyacım zaranın indrimi yılbaşından sonraki ilk perşembe başlıycak demiştin galiba,yani 1 ocakta mı başlıyo sonraki hafta mı...
ben de kaçırmak istemiyorum, zaranın hemen ilk günler seçiliyo ürünleri...
canım benim evim bir avm ye çok yakın,
dediğin benim de aklıma geldi, takip ediyorum sürekli,
öğrenir öğrenmez size haber veririm canım
canım benimkilerin portakal suları keyif için
kahvaltı sonrası camın önüne sandalyelerini çekiyorlar
anne portakal suyu ver diyorlar
gün içinde başka meyve de yiyorlar tabi
bu arada canım ikeadan aldığın sandalyeden memnun musun?
tepesine çıkıyor mu? almak için tereddüttüm var bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?