Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlumda aşırı derecede elektronik eşyaların düğmeleri ve tuşlarıyla oynama merağı var...ne zaman ayaklanmalara başladı hala geçmedi bu merağı..babamız bazen bu huyu yüzünde çok kızıyor ona o da inadına sırıtarak hem de yapmaya devam ediyor..evde şekil şemal kalmadı biz ona henüz ayrı oda yapmadığımızdan oyuncaklar filan herşey heryerde geziyor...gündüz uykusuna dayanamayan çocuk akşam uyumamak için çok direniyor..bir de sanırım kök diş çıkaracak geceleri de berbatız..bir de biz bu ay bir kere korunmadıkbakalım yakında anya konya belli olucak hunililer kervanına katılabilrim her an..
(çok bir de demişim affola
Yokmu hiç sitede oturan bu konuda acil fikirlere ihtiyacım vardı:-( merkezi sistemde ısınmak cok masraflımı oluyor ki
evet cnm facede de yazıyorum:)skrn82,senle facede de yazışıyomuşuz yeni farkettim, aynı yazıyı orda da yazınca :)
ay sağ ol canım, buralardayım ama girip bakıyorum, kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyorPapatya nerelerdesin kaç gündür çok merak ettim seni ?
Canım omega 3 tek balıkta bulumuyor ki. http://ahmetdursun374.blogcu.com/omega-3-icin-balik-sart-mi/7236674kızlar benimkiler balık yemiyor
bunu daha önce de yazmıştım ve balık yağına önyargımı da belirtmiştim
doktorumuz yemiyorlarsa kesinlikle kullanmalısın dedi
bir tane yazdı, eczaneden aldım ama kullanmamıştım
arkadaşımın kardeşi doktor, bir de ona sorayım dedim, kız da balık yağı üzerine çalışıyorum ben dedi
sadece çocuklar değil yetişinler de kullanmalı hatta Japonya da ilk altı ay anne sütü ile birlikte veriliyor dedi
solgar 950 değerleri en iyi olanı, kesinlikle kullan dedi
arkadaşımın bebeğinin doktoru da gata', o da vermelisin ben kullanıyorum çocuklarıma deddi
derken 4 doktora sordum dolaylı yollardan ve hepsi de kullanmamı söyledi
ve benim hala kafam net ve rahat değil
içinizde kullanan var mı kızlar?
Canım omega 3 tek balıkta bulumuyor ki. http://ahmetdursun374.blogcu.com/omega-3-icin-balik-sart-mi/7236674
Benimki de balık sevmiyor, zeytinyağında var diye biliyordum, her gün tüketir çünkü ama onda da azmış. Cevizde varmış bolca. Her gün yedirmeye çalışayım ben de. Balık yağı kullanmıyorum, kullanmalı mıyım ki :/
maşallah canım...kitap okumak artık bizim için rutin bir işleme döndü
uyku öncesi istemiyorlar ama gün içinde istiyorlar
artık kitaplarının da bir yeri var, istedikleri zaman
kitabını alıp geliyorlar, anne kipat oku diye
ve ne anlatsam öğreniyorlar, maşallah ya, zihinleri bom boş ne versem kapıyorlar
canım şu an 20 küsur kitapları varPapatyacım tek tek alıntı yapmayayım dedim maşallah kuzularına ben kuruyemişi hala tek tek önüne koyamıyorum korkuyorum genzine kaçıcak diye..senin dediğin gibi bazen ödüllerle birşeyler yaptırayım diyorum ama daha onu anlamıyoruz biz :) kitap hiç okumadım yanında hoş gerçi kendim de okumuyorum bayağıdır aslında istiyorum ona göre birşeyler alayım diye ama nereden başlasam bilemiyorum...
hangi markayı aldın canım...balık yağını içiremiyorum
offffffffff
leş gibi kokuyor ya