• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
neler yapıyorsunuz kızlar? nerelerdesiniz?
buralardayım ben canım ara ara,sıkılıyorum ben de çok,hava soğukdışarı çıkamıyoruz biyere gidemiyoruz,derin sıkılıyo,ben sürekli onuninadıyla istekleriyle uğraşırken bunalıyorum yoruluyorum... şapka bere takmayan kızım dışarda sınırlı bi süre yeni yeni yeni yeni takamya alışmıken bugün yeni sipariş gelenkargodaki yeni bereyi1 saat kafasından çıkarmadı,yine yenigelen çanta da sırtında ve ayaklar yalınayak.... öyle oturup yemek yedik gezdik oynadık taaa ki banya yapana kadar... bu soğukta çorap giydiremiyorum çıkarıyo ve kesinlikle giydiremiyorum giydiricem diye uğraşırkewn kendini oraya buraya kıvrıla kıvrıla savuruyo daha kötü bişey olucak bi tarafına diye bırakıyorum ki giydirsem de yine çıkarıyo... bardaktaki suyu pat diye döküyo bile isteye,sürekli üstünü biyerleri ıslıyo,hep peşindeyim ama akşama kadar yaptığım hiçbişey görünmüyo,yoruluyorum onunla da güzel vakit geçiremiyorum...

doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz yalnız,sadece haftasonu eşimle sadece bikaç saatliğine çıkınca biraz Derini eğlendir biraz kendimize bişey bak biraz derine yemekti derken hiçbişeye vakit kalmıyo,mecbur internetten alışveriş yapıyorum,bikaç şey almıştımderine eşim pek beğenmedi moralimi bozdu gelince benim de çok içime sinmedi,sanki çok koyu kasvetli gibi geldi hepsi,zaten kara saç kara boncuk gözlü bi kızım var bilemedim,nasıl kızlar sizce bunlar... işin kötüsü kabanı derin de hiç sevmedi giymek istemiyo bağıra çağıra zor denedim...
http://www.bebekhouse.com/?urun-3875-mayoral-kiz-kase-palto-fume
http://www.bebekhouse.com/?urun-8267-mayoral-kiz-triko-atki-bere-takim-ekru

buralardayım ben canım ara ara,sıkılıyorum ben de çok,hava soğukdışarı çıkamıyoruz biyere gidemiyoruz,derin sıkılıyo,ben sürekli onuninadıyla istekleriyle uğraşırken bunalıyorum yoruluyorum... şapka bere takmayan kızım dışarda sınırlı bi süre yeni yeni yeni yeni takamya alışmıken bugün yeni sipariş gelenkargodaki yeni bereyi1 saat kafasından çıkarmadı,yine yenigelen çanta da sırtında ve ayaklar yalınayak.... öyle oturup yemek yedik gezdik oynadık taaa ki banya yapana kadar... bu soğukta çorap giydiremiyorum çıkarıyo ve kesinlikle giydiremiyorum giydiricem diye uğraşırkewn kendini oraya buraya kıvrıla kıvrıla savuruyo daha kötü bişey olucak bi tarafına diye bırakıyorum ki giydirsem de yine çıkarıyo... bardaktaki suyu pat diye döküyo bile isteye,sürekli üstünü biyerleri ıslıyo,hep peşindeyim ama akşama kadar yaptığım hiçbişey görünmüyo,yoruluyorum onunla da güzel vakit geçiremiyorum...
Canım Allah kolaylık versin sana. İşin gerçekten hiç kolay değil. Şöyle ki çalışma hayatına alışmış birisin, şimdi tek başına evde çocuk bakıyorsun. Yılbaşında dört gün evdeydik ya inan bunaldım. Hayır evde oturmayı severim aslında ama kızım da evde bunaldığından sürekli bana sarıyor. Hep oyun oynadık, hep. Ya da anlattığın gibi yaramazlıklarıyla uğraştım. Sürekli su istiyor sonra üstünü ıslatıyor falan filan. İstanbul’da maalesef çocuklu hiçbir tanıdığımız yok. Arkadaşlarımızın çoğu, benim kardeşlerim vs. hala bekar. Tek çocuk benim kızım. Ve ben bu duruma gerçekten üzülüyorum. İzmir’e taşınmak istiyoruz ama tayınımız bir türlü onaylanmadı. Orda eşimin ailesi ve kızımın bir sürü kuzeni var. Daha sosyal, bana göre daha doğal bir ortamda büyüyecek inşallah. Bakalım hala beklemedeyiz.

yenikullanıcı
Geçenlerde bir arkadaşım anlattı. Bir arkadaşının 4 yaşındaki oğlu katı gıda yiyemiyormuş ve uykusu da çok kötüymüş. Gece sık sık uyanırmış, uyuyamazmış. Çocuk doktoru bu iki probleme karşı kayıtsızmış, “olur, geçer” vs. diyip duruyormuş. Sonra bir sebepten kulak burun boğaz doktoruna götürmüşler. Doktor bu çocuk katı gıda yiyemez, gece uyku problemleri olur çünkü geniz eti çok çok büyük demiş. Ameliyatla küçülteceklermiş. Çocuğun tüm problemlerinin geniz etinden kaynaklandığını söylemiş. Şimdi ameliyat olacak, bakalım inşallah düzelir. Ben bunu duyunca aklıma hemen Derin geldi canım. İstersen bir göster kulak burun boğaz doktoruna. Çocuk doktorları pek anlamıyormuş bu tarz şeyleri falan filan diye anlatıyordu arkadaşım.

doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz yalnız,sadece haftasonu eşimle sadece bikaç saatliğine çıkınca biraz Derini eğlendir biraz kendimize bişey bak biraz derine yemekti derken hiçbişeye vakit kalmıyo,mecbur internetten alışveriş yapıyorum,bikaç şey almıştımderine eşim pek beğenmedi moralimi bozdu gelince benim de çok içime sinmedi,sanki çok koyu kasvetli gibi geldi hepsi,zaten kara saç kara boncuk gözlü bi kızım var bilemedim,nasıl kızlar sizce bunlar... işin kötüsü kabanı derin de hiç sevmedi giymek istemiyo bağıra çağıra zor denedim...
Ben çok az alışveriş yapıyorum kızıma. Sürekli evde ya hep eşofman, body falan giyiyor. Dışarıya giydikleri de hep hediye zaten…:KK5: arada bir LCW nin internet mağazasından penye falan alıyorum. Bunun dışında alışverişle hiç aram yok…

Senin aldıklarına gelince şapka ve atkı çok güzel. Ama kaban için bizimkiler biraz küçük galiba. Benim kızımın da böyle kaşe bir kabanı var ama giydirdim pek yakıştıramadım. Dolapta bekliyor. Ben hala geçen seneki pofuduk montunu giydiriyorum. Kaşe kaban biraz daha büyük kız çocuklarına yakışıyor sanki.

Canım Allah kolaylık versin sana. İşin gerçekten hiç kolay değil. Şöyle ki çalışma hayatına alışmış birisin, şimdi tek başına evde çocuk bakıyorsun. Yılbaşında dört gün evdeydik ya inan bunaldım. Hayır evde oturmayı severim aslında ama kızım da evde bunaldığından sürekli bana sarıyor. Hep oyun oynadık, hep. Ya da anlattığın gibi yaramazlıklarıyla uğraştım. Sürekli su istiyor sonra üstünü ıslatıyor falan filan. İstanbul’da maalesef çocuklu hiçbir tanıdığımız yok. Arkadaşlarımızın çoğu, benim kardeşlerim vs. hala bekar. Tek çocuk benim kızım. Ve ben bu duruma gerçekten üzülüyorum. İzmir’e taşınmak istiyoruz ama tayınımız bir türlü onaylanmadı. Orda eşimin ailesi ve kızımın bir sürü kuzeni var. Daha sosyal, bana göre daha doğal bir ortamda büyüyecek inşallah. Bakalım hala beklemedeyiz.

gerçekten zorlanıyo insan canım,yani memnunum hep yanında olmaktan kendim bakmaktan ama hergün her gece hep beraberiz ve o da memnuniyetsiz ve huysuz olunca ben de yoruluyo bunalıyorum ve gitgide bana daha çok bağlanıyo,gece sık sık uyanıyo ve illa kiben uyutucam babasına o kadar düşkün olmasına rağmen babası gece aldığında avaz avaz ağlıyo illa ki bana gelicek,geçen akşam o uyuyunca duşa girmiştim uyanmış ben çıkana kadar babasının kucağında benim yanımda beklediler apar topar çıktım ağlıyo durmuyo,geçen hafta avmde babasına bırakıp ben ayrı dolaştım rahatça bişeyler bakayım diye,1 saat olmadı tel.açtılar nerdesindiye,arkada sesi geliyo anneee diye ağlıyo beni aramış... o derece yani... ver ver deme huyu başladı herşeye ver deyip duruyo sabah uyanır uyanmaz başlıyo yatana kadar,hatta geçen gece uykuda bile sayıklıyodu :) elime ne alsam istiyo,bazen ne istediğini bilmeden ver ver diyo ne istiyosun diyorum eline memnun olacağı bişey verene kadar devam ediyo...

yenikullanıcı
Geçenlerde bir arkadaşım anlattı. Bir arkadaşının 4 yaşındaki oğlu katı gıda yiyemiyormuş ve uykusu da çok kötüymüş. Gece sık sık uyanırmış, uyuyamazmış. Çocuk doktoru bu iki probleme karşı kayıtsızmış, “olur, geçer” vs. diyip duruyormuş. Sonra bir sebepten kulak burun boğaz doktoruna götürmüşler. Doktor bu çocuk katı gıda yiyemez, gece uyku problemleri olur çünkü geniz eti çok çok büyük demiş. Ameliyatla küçülteceklermiş. Çocuğun tüm problemlerinin geniz etinden kaynaklandığını söylemiş. Şimdi ameliyat olacak, bakalım inşallah düzelir. Ben bunu duyunca aklıma hemen Derin geldi canım. İstersen bir göster kulak burun boğaz doktoruna. Çocuk doktorları pek anlamıyormuş bu tarz şeyleri falan filan diye anlatıyordu arkadaşım.

yaa bu hep söyleniyo aslında bana ama ne bileyim,ameliyat falan kondurmuyorum sanırım, bi ara kontrol ettirmek lazım aslında ama nasıl anlaşılıyomuş acaba,kbb da normal muayenede mi anlaşılıyo ki,biz cam kırığı yediğinde kbbye muayene olmuştuk onlar daha ilerisini görür tahriş var mı diye demişti çocuk doktoru kameralı bişeyle ekranda bakıyolar hatta,ama onlar bişey demediler o akşam...

Ben çok az alışveriş yapıyorum kızıma. Sürekli evde ya hep eşofman, body falan giyiyor. Dışarıya giydikleri de hep hediye zaten…:KK5: arada bir LCW nin internet mağazasından penye falan alıyorum. Bunun dışında alışverişle hiç aram yok…

Senin aldıklarına gelince şapka ve atkı çok güzel. Ama kaban için bizimkiler biraz küçük galiba. Benim kızımın da böyle kaşe bir kabanı var ama giydirdim pek yakıştıramadım. Dolapta bekliyor. Ben hala geçen seneki pofuduk montunu giydiriyorum. Kaşe kaban biraz daha büyük kız çocuklarına yakışıyor sanki.
canım biz de genelde hep evdeyiz ve hep pijama eşofmanlayız,ama malum biliyosun günde bikaç tane değiştiriyıoruz ıslat batır derken,onları da mothercareden chiccodan indirimlerden aldım hep ve inan lc waikiki fiyatlarına azıcık bile daha fazla değil,memnunum... hediye yönünden şanslısınız bizde pek olmuyo :) işte dışarısı için de almak gerekiyo yine indirimlerden beğendiğim markalardan alıyorum,ama hep her bedeninde az sayıda kıyafeti olmuştur,maşallah diyeyim Derin çok çabuk beden atıyo ve dolayısıyla daha çabuk küçüldüklerinden daha sık almam gerekti hep... bu kabanı da zaten 3 yaş ve tam oluyo üzerine seneye olmaz yani,o yüzden üzerinde beden açısından iyi duruyo da böyle kara kara kasvetli koyu geldi ne bileyim... öbür montu da öyle renkli bişey değil çünkü,camel gibi bişey...

Eklentiler

• SDC19532.JPG
    SDC19532.JPG
    400,2 KB · Görüntüleme: 155
canım avm ye çok sık gidiyoruz biz de ama bazen bir tane bile mağazaya girmeden geliyoruz
oyun alanından oyun alanına koşturuyoruz, hiçbir şey anlamıyorum ben de yorgunluğu da cabası tabi
atkı bereyi ben de çok beğendim ama kaşeyi Zeynep'e şimdilik düşünmüyorum, çünkü Zeynep hem taşıyamaz, hem de pofuduk montlar gibi sıcak tutmaz diye düşünüyorum
markalı şeylerin fiyatına geline
ucuz diye algılanan lcw ya da bilinmedik markaların ürünlerinden bile uygun fiyata alabiliyoruz
ben chicco dan eşofman takımlarını 33 liraya, pijama takımlarını 20 liraya, zaradan 10 liraya tişört ler alıyorum
ama tabi ki indirimden

derin'e de maşallah canım
benimkilerden sanki 1 yaş büyük gibi duruyor
biz şu anda 86cm lik kıyafetlerini giyiyoruz, hala miniğiz yani

Bizde aynı bütün gün koşturmaca herseye saldırıyor soruyor istiyor memnun olmazsa aglıyor gece uyanıp yanıma gelmek icin aglıyor cok bunalıyor insan tek başına...bakacak kimse yok ama calışsam iyi olur diye düşünüyorum hep tabi kreş ve bakıcı istemiyorum o yüzden calısamam.

bugün tek kelimeyle sapıttılar
oğlum sadece 5 dk uyudu ve akşam 9.30 a kadar hiç de perişan olmadı
kızımı da uykuya akşam 4.30 da yatırabildim, 50 dk uyudu, gece uykusuna ise şimdi yattı ve ben mahvoldum, bir ara da kızdım onlara, sonra da çok pişman oldum ama
o kadar yorgunum ki anlatamam
ikisi de beni annem uyutsun diye tutturdu ve gariptir ki hangisi gelse kucağıma diğerini istemiyor
ikisi de anne benim diyor

neler yapıyorsunuz kızlar? nerelerdesiniz?
Laptop arızalıydı canım giremedim kaç gündür ama sizleri de çok merak ettim.
Güle güle kullansın canım Derin'im ben çok beğendim.

Uyutma ve gece mızmızlandığında tekrar uyuması için bizde de tek çare benim :( emerek uyuyor hala ve her mızırdamada da meme istiyor...yaramazlıklar bizde de cabası..özellikle eve biri gelsin babası işten gelsin uyuyan dev uyanıyor :)
bu da bizden son resim : Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yendiği akşamdan....
W60mAY.jpg

canım avm ye çok sık gidiyoruz biz de ama bazen bir tane bile mağazaya girmeden geliyoruz
oyun alanından oyun alanına koşturuyoruz, hiçbir şey anlamıyorum ben de yorgunluğu da cabası tabi
atkı bereyi ben de çok beğendim ama kaşeyi Zeynep'e şimdilik düşünmüyorum, çünkü Zeynep hem taşıyamaz, hem de pofuduk montlar gibi sıcak tutmaz diye düşünüyorum
markalı şeylerin fiyatına geline
ucuz diye algılanan lcw ya da bilinmedik markaların ürünlerinden bile uygun fiyata alabiliyoruz
ben chicco dan eşofman takımlarını 33 liraya, pijama takımlarını 20 liraya, zaradan 10 liraya tişört ler alıyorum
ama tabi ki indirimden

aynen canım ben de aynı fiyatlara aldım hep,şu an pançonun fiyatları çok makul ama internet sitesinde bişey kalmadı mağazalardan bak uyan beden varsa,ben pançonun kalitesini de çok beğeniyorum,bikaçşey aldım bikaç şeyi de başka şb.den getiriyolar sağolsunlar :)

derin'e de maşallah canım
benimkilerden sanki 1 yaş büyük gibi duruyor
biz şu anda 86cm lik kıyafetlerini giyiyoruz, hala miniğiz yani

genetik bi durum canım babadan kaynaklanıyo benle ilgisi yok :) ama ilerde iri kıyım bi kız olursa da maşallah der miyiz bilmem :) 98 bize tam oluyo ama hemen şimdi giydirmelik o yüzden bayadır 104 alıyorum hiç fena durmuyo...
seninkilerin yaptıklarını konuştuklarını okudukça ben de diyorum derinden 1 yaş büyük gibiler diye,ama her seferinde maşallah diyorum inan...

Bizde aynı bütün gün koşturmaca herseye saldırıyor soruyor istiyor memnun olmazsa aglıyor gece uyanıp yanıma gelmek icin aglıyor cok bunalıyor insan tek başına...bakacak kimse yok ama calışsam iyi olur diye düşünüyorum hep tabi kreş ve bakıcı istemiyorum o yüzden calısamam.

ben de kendim bakmak istiyorum hala aynı fikirdeyim ama yorucu olduğu bi gerçek,yani iş de yorucu ama insanın ortamını değiştireceği anlar oluyo sonuçta...

bugün tek kelimeyle sapıttılar
oğlum sadece 5 dk uyudu ve akşam 9.30 a kadar hiç de perişan olmadı
kızımı da uykuya akşam 4.30 da yatırabildim, 50 dk uyudu, gece uykusuna ise şimdi yattı ve ben mahvoldum, bir ara da kızdım onlara, sonra da çok pişman oldum ama
o kadar yorgunum ki anlatamam
ikisi de beni annem uyutsun diye tutturdu ve gariptir ki hangisi gelse kucağıma diğerini istemiyor
ikisi de anne benim diyor

ben de azıcık bağırsam çok üzülüyorum ama son zamanlarda yapıyorum sanki...

Ankara'da yarın okullar tatil, yaşasınnnnnn

senin adına da zeyneple ernin adına da sevindim,istanbulda da tatil ama bizi pek ilgilendirmiyo bize hergün tatil :) nihayet kar bu gece bize de geldi...

Laptop arızalıydı canım giremedim kaç gündür ama sizleri de çok merak ettim.

Güle güle kullansın canım Derin'im ben çok beğendim.

atkı bereyi ben de beğendim canım onu bugün kullandık bile ama kabanı geri gönderdim,bi sormak için aradım hani başka bişeyle değiştiririm belki diye hemen gönderebileceğimi söylediler pek bi sevindim...

Uyutma ve gece mızmızlandığında tekrar uyuması için bizde de tek çare benim :KK43: emerek uyuyor hala ve her mızırdamada da meme istiyor...yaramazlıklar bizde de cabası..özellikle eve biri gelsin babası işten gelsin uyuyan dev uyanıyor :)
bu da bizden son resim : Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yendiği akşamdan....
W60mAY.jpg

bi fenerbahçeli olarak çok beğendim...

papatyacım balık yağını verebiliyo musun,bugün ben de aldım,ya carlson ya da möllers alıcaktım,içinde d vitamini de var diye möllersi aldım,bugün menüde balık vardı vermedim yarın başlıycam... üzerinde kullanım şekli olarak 4 yaş üzeri çocuklar için günde 1 tatlı kaşığı yazıyo sen ne kadar veriyosun... bugün balık yedi vermedim yarın başlıycam balık yediği günler vermem sanırım... d vitamini ayrı alıcaktım eczacı kemik gelişiminde sorun yoksa ölçüm yapılmadan kullanmamı önermedi,almadım o yüzden möllersi seçtim onun içindeki kadarını alır bari diye...

çocuk çocuktan öğreniyo herşeyi,yeğenimle pek görüşemiyolar 5 yaşında falan,bugün tatil olunca görüştüler parmak boyalarımızı götürdüm derin hiç elini sürmüyo çünkü kirlenmeyi sevmiyo,onunla birlikte bi de arkadaşı vardı 3 kız ne güzel parmak boya yaptılar eğlendi,yakınımızda arkadaşları olsa çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum....

Bende fazla alısveriş yapmıyorum kendim içinde hiç sevmem alışverişi hiç sevemedim..bi gariplik var bende derdim malum kadınlar cok sever..kızım içinde ihtiyac olan bikac bişey alıyorum genelde internetten ama sizin kadar cok site bilmiyorum indirimde gercekten karlı oluyor ama..hemen sıkılıyorum bakarken :-(

Daha önce de yazmıstım kızımın alın tüyleri dökülmedi sanırım öyle kalacak..ara sıra gözüme batıyor nedense :-)

Bende fazla alısveriş yapmıyorum kendim içinde hiç sevmem alışverişi hiç sevemedim..bi gariplik var bende derdim malum kadınlar cok sever..kızım içinde ihtiyac olan bikac bişey alıyorum genelde internetten ama sizin kadar cok site bilmiyorum indirimde gercekten karlı oluyor ama..hemen sıkılıyorum bakarken :-(

alsam da almasam da dolaşmayı severim ben de tam tersine,indirimleri takip etmeyi de seviyorum beğendiğim iyi bişeyi uyguna almak iyi oluyo...

Daha önce de yazmıstım kızımın alın tüyleri dökülmedi sanırım öyle kalacak..ara sıra gözüme batıyor nedense :-)

dökülüyo canım merak etme,görüceksin dökülecek büyüydükçe...

Back