• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gece uykuları hiç düzenli olmamıştı hala da degil..gece uyanıp yanıma gelmek istiyor almazsam cok aglıyor nerden alıştı bilmiyorum çünkü yanımda uyutmazdım alışmasın diye..yanımda yatarsa aglamıyor gece uyansa bile bana bakıyor tekrar yatıp kendi uykuya dalıyor...uyku sorunuyla biraz daha ugrasacagız galiba.

Sabırlar gittikçe zorlanmaya başlıyor sanırım..herseye aglayan bir cocuk oldu istediği seye olumsuz yanıt almasıyla aglamaya baslıyor...bazen ona kızıyorum tabiki o zaman daha cok aglıyor istediğini yaptırmak için bagırarak aglıyor ve gözüme bakarak yapıyor bunu...uykusuzluk yorgunluk derken bu zorlayıcı tavırlarıyla baya yoruyor beni...ne zormuş büyümek büyütmek..gerçi biz böyle değilmişiz küçükken.

Bizde ikeanın tahta masa sandalyesini aldık memnunum..pek cıkmıyor bizimki üstüne şimdilik oturup kitaplarına bakıyor bişeyler yiyor yada sürekli saga sola taşıyor

.
PE186815.jpg

Sabırlar gittikçe zorlanmaya başlıyor sanırım..herseye aglayan bir cocuk oldu istediği seye olumsuz yanıt almasıyla aglamaya baslıyor...bazen ona kızıyorum tabiki o zaman daha cok aglıyor istediğini yaptırmak için bagırarak aglıyor ve gözüme bakarak yapıyor bunu...uykusuzluk yorgunluk derken bu zorlayıcı tavırlarıyla baya yoruyor beni...ne zormuş büyümek büyütmek..gerçi biz böyle değilmişiz küçükken.

biz de benzer durumdayız inan... elbet büyüyecek bizimkiler de 1-2 seneye herşey çok daha güzel olucak inşallah anne-kız gezmeler...

Bizde ikeanın tahta masa sandalyesini aldık memnunum..pek cıkmıyor bizimki üstüne şimdilik oturup kitaplarına bakıyor bişeyler yiyor yada sürekli saga sola taşıyor

güle güle kullansın canım,ben de bakmıştım buna çok şirindi 2 sandalyeli oluşu falan da mantıklıydı ama odasına daha uyar diye pembeyi aldık... bizimki uzun zamandır sürekli masalara sehpalara çıktığı için buna da aynı muameleyi yapıyo,bi de odasındaykeb nereye koysam tehlike saçıyo oda zaten küçük camın önüne koysam cam kulbuna ulaşıyo, gardrobun önündeyken gardrobun kulbuna ulaşıyo kapağı açıp ulaşmaması gereken herşeye ulaşabiliyo,karyolaya yakın olsa karyolaya uzanıp düşecek diye korkuyorum,odanın ortasına bırakıyorum çoğu zaman anca üzerine çıkıp tepiniyo şımarıyo,ya da salona alıyorum gözümün önünde dursun diye,ben mutfaktayken de hole...

sağol canım bekliyorum indirim haberlerini...
ya ben onların keyfine bayılırım, derin de buı aralar suluğu bırakıyo gibi, evdeyken hep bardakla içmek istiyodu ne zaman su içtiğimi görse susamış olsa da olmasa da bardaktan içmek için istiyodu,2 gündür level atladık benim tutmamı kesinlikle istemiyo kendisi içiyo,bazen birazcık dökse de izin veriyorum üstünü değiştiriyorum... bi de sütünü kaşıkla içmeyi bırakıp bardağa geçebilsek...
masadan da sandalyeden de memnunum canım çok hafiler gün içinde odadan odaya gezdiriyoruz,üzerini boya kalemiyle çizince ıslak mendille kolayca çıkıyo,ama sevdi ara ara kullanıyo gün içinde ve boya kitabı boya kalemi elinde geziyo,sandalyeye bazen oturuyo bazen ayakta yapıyo çizimlerini ama tabii ki sık sık masanın üstüne çıkıp şımarıyo da... yani sandalyeye değil de masaya çıkıyo...
bence al şimdiden canım karşılıklı oturur güzel vakit geçirir seninkiler,ama tabi üstüne de çıkacaklar buna emin ol :)
biz bir yaşlarından beri bardaktan içiyoruz, ilk başta bira döküyorlar ama çabuk öğreniyorlar
su, meyve sularını ve sütlerini hep bardaktan içiyorlar
su hariç diğerlerinde pipet kullanmak çok hoşlarına gidiyor

papatyacım masamızda haller böyle...
bayadır resim paylaşmamıştık zaten...
maşallah yavruma, çok çok güzell olmuş
ben hiç düzgün foto yakalayamıyorum, hep hareket halindeler ya

Herkese mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir yıl diliyorum

sana da mutlu, sağlıklı yıllar canım

Herkese,evlatlarıyla,tüm sevdikleriyle beraber,sağlık huzur dolu yıllar dilerim...

sana da canım sağlıklı mutlu yıllar

saklambaç oynamaya başladık kızlar
anne say diyorlar, sayıyorum bir yandan
çok komikler ama
duvarın köşesine güya saklanıyorlar
saklandınız mı diyorum,
saklandık diyorlar
acaba neredeler, bulamıyorum deyince
burdayım diye ortaya fırlıyorlar ve nasıl mutlu oluyorlar anlatamam

biz de benzer durumdayız inan... elbet büyüyecek bizimkiler de 1-2 seneye herşey çok daha güzel olucak inşallah anne-kız gezmeler...

güle güle kullansın canım,ben de bakmıştım buna çok şirindi 2 sandalyeli oluşu falan da mantıklıydı ama odasına daha uyar diye pembeyi aldık... bizimki uzun zamandır sürekli masalara sehpalara çıktığı için buna da aynı muameleyi yapıyo,bi de odasındaykeb nereye koysam tehlike saçıyo oda zaten küçük camın önüne koysam cam kulbuna ulaşıyo, gardrobun önündeyken gardrobun kulbuna ulaşıyo kapağı açıp ulaşmaması gereken herşeye ulaşabiliyo,karyolaya yakın olsa karyolaya uzanıp düşecek diye korkuyorum,odanın ortasına bırakıyorum çoğu zaman anca üzerine çıkıp tepiniyo şımarıyo,ya da salona alıyorum gözümün önünde dursun diye,ben mutfaktayken de hole...
Gercekten zor yapma denilen herseyi yapıyorlar ayaklı mayın gibi tehlike ile geziyorlar sürekli..

yenikullanıcı canım zara indirimi uğun başlamış
o kadar kalabalıktı ki hiçbir şey seçemedim desem inanır mısın?
erken bir saatte tekrar gideceğim

sağol canım yarın gitmeye çalışayım ama yarın da c.tesi felaket kalabalık olur bakalım...
panço da başlamış msj geldi bana...

dün gündüz pançodan indirim msjı gelince internet mağazasındanb gözüme takılan şaylerin linklerini açmıştım derin rahat baktırmıyo akşam bakarım diye, akşam hepsi ama hepsi hem de tüm bedenleriyle bitmiş...
bu bi alışveriş çılgınlığı mı indirim çılgınlığı mı :)
sabah oyun grubundaydık şimdi yemek uyku derken anca akşam gideriz avmye,ve sanırım seçilcek herşey yine,1 günde inanılır gibi değil...

canım salı ve perşembe ürün geliyormuş zaraya
imkanın olursa o günler sabah gidebilirsin
dün eminim ürün vardı ama tüm tezgahların üstü pazar yeri gibi olmuştu
aradığını bulmam neredeyse imkansızdı, insan çok fazlaydı, nefes alınmıyordu, ben resmen şok oldum dün
bir tane bile kot pantolon bulamadım mesela

canım salı ve perşembe ürün geliyormuş zaraya
imkanın olursa o günler sabah gidebilirsin
dün eminim ürün vardı ama tüm tezgahların üstü pazar yeri gibi olmuştu
aradığını bulmam neredeyse imkansızdı, insan çok fazlaydı, nefes alınmıyordu, ben resmen şok oldum dün
bir tane bile kot pantolon bulamadım mesela
bugün haftasonu olunca daha da kötüydü canım hiç doğru düzgün bişey yoktu internetten bakıp beğendiğim şeyler yoktu,olanlar da fiyatlarına göre çok da kaliteli durmuyodu aynen dediğin gibi herşey pazar yeri gibi üstüste,pançodan bedenimize göre bulabildiğim bikaç bişey aldım...

Back