• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Dediğim ilaçlar nezleye iyi geliyor kesiyor direkt ama gebeliği etkiler mi bile bilemiyorum işte
Aksam 5e dogru cok kötü oldum ateşimde 39 olmuştu gittik hastanede test aldım yaptım negatif çıkınca o dedgin serumdan taktılar birde antibiyotik li ağrı kesicili bir serum daha Taktılar
canım test yapmadınmı sen daha 🤔
Cnm cok kötü hasta oldum 39 atesle hastaneye gittim 2 serum yedim serumdan önce test yaptım hastanede negatif cıktı aksam 10 gibi eve geldigimde leke gelmiş sökülcem büyük ihtimalle iyikide hamile deglmişim cok kötüyüm ya
Kızlar size bir şey sıracağjm dün akşamdan beri damla damla kahverengi akıntım var ben dün gece kanepe falan kaldırdım nasıl olsa testlerim negatif diye bugğn de sabahtan beri sağ yumurtalıktan bacağıma sızı atıyor😢 eva0108 eva0108 babylovee babylovee Evanora Evanora eylulesma eylulesma
Cnm benmde lekem geldi bugun testim negatif adet olcaz büyük ihtimalle adet günün geldigi için daha hassas oluyoruz yinede ağır kaldırma derim
Sen artık bir test yap zaten hamilelik belirtilerini reglden ayırabilen varsa helal olsun
Yaptım hastanede negatif çıktı var bana göre his kendi adıma konuşayım yani oğlumun varligını okdar hissetmiştim ki
Geçmiş olsun kuzum acile git gebelik suphmde var ama cok rahatszm de en azindan test ypar yoksa ona gore ilaç yazar gecen ay o sirtn orta kismina nasil batiyrdu bcak gbi ne cektim o agriya insan katlanamiyor ne oturabliysn ne ayakta klabliysn felakt bsy Allah şifa versin canim🌸
Oyy cnm öldüm bittim bugün ben böyle hasta olduğumu görmedim bir covid oldugumda böyle olmuştum birde şimdi bogazlatım şiş bembeyaz kemiklerim kırık gbi ağrıyor belim kuyruk sokumunun oldugu yer ordaki kemik çatlıyordu sanki yok böyle bir agrı sabah uyandığımda 38 deteceydi atesim 3 gbi 39 oldu daha kötü oldum göğsüm daralıyor cigerleri. Balgm doku sanki hırıl hırıl serum yedim 2 tane hastanede testim negatif cıktı bu arada ondan sonra yapıldı işlemler aksam 10 gibide kahve leke gelmiş azıcık regl sökülecek sanırım ilaçlardan dolayı sanırım
Sanmıyorum canım ya önümüzdeki aya odaklandım artık
Bende aynı sekilde cnm hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Kizlar dün ateşim 36.8 di bugun 36.7 düşmüş
Catlamadan sonra yarin 14.gun gecen ayki döngüme göre
5 gün var yarinda duserse gebelik yokmu demek
Evanora Evanora

eva0108 eva0108 8 ates olcumunden anlayan kzlar yorumlyblrmisinz🤗🌸💜💜
16.güne kdar düşmezse gebelik var diyebiliriz cnm adete yakın düşüş yerleşme aşamadında olabliyor ama geri yükselmesi lazım gebelik var olması için progesteron düşerse ateşte düşer yüksek devam ederse ateşte yüksek gider
eva0108 eva0108 ne olurrrr test yap artıkkk ben çatlıycam meraktan hahahhaha
Yaptım hastanede negatif çıktı
Kizlar yaa bu ortalıkta gezinen infuleanza mi ne karin ağrısı ise iste annem bu hastaliga yakalandi galiba, 10 güne yaklasti nefes alamiyor dogru düzgün.

Sizlerden farkli bir konuda yardim istiyorum nefes darlığına ne iyi gelir tavsiyeniz var mi ? Nebuluzatör mü adı oyle bir cihaz varya hava veriyor falan. Ondan alayim diyorum kullanip memnun kaldiginiz bir ürün var mi ?
Nefes darligina napilabilir Allah askina fikir verin hastaneden geldik yeni yine hic bisey yapmadılar... yorum dahi yapamıyorum hastanelerin bu acınası haline...
Evet banada söyledi doktor cnm cok kötü yayılmış salgın bayada gec sürüyormuş iyilesmek ya benimde nefes darlıgım var hırıltım var ben oğluma kullandığım cihazdan kullanıyorum ventolin buharla cok iyi geliyor her evde olması gerekiyor bence alın bulundurun
Annem ve babamda aynı şekilde öksürüyor artık helak oldular domuz gribi salgını varmis sanırım ama büyüklerde sanırım daha ağır geçiyor biz kuşburnu ile ıhlamur yapıp içiyoruz udi hindi kullanıyoruz inşallah yardımcı olur
Ben bal zencefil limon karısımı yapıyorum oda iyi geliyor cnm karabiber tereyağ pekmez karısımıds iyi geliyor öksürük için
Merhabalar SAT 03.01.2025 BAT 31.01.2025 adetime 2 gün var ama 10 gün kala sol kasığımda şiddetli ağrı halsizlik ve ara sıra uyku ihtiyacı yaşadım eminim ki psikolojik yaşadım bunları :/ Fakat kasık ağrılarım arada belden aynı regl ağrısı gibi devam etmekte. Hani bilmiyorum psikolojik midir ümit midir sanki olumlu bir sonuç alacakmış duygusuna kapılıyorum. Bu arada regl 1. günü hariç hiç kasık ağrısı sancısı yaşayan birisi değilimdir.
Ama ben size çok farklı bir konuda danışmak istediğim bir şey var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Reglime 10 gün kala tecrübesizliğin verdiği heyecan ile Artımed testi aldım 2 pozitif çıktı sonra beta kan testi verdim sonuç 2.30 çıktı sonra 4 gün kala aynı tribe girip verdim yine 2.30 çıktı. Şu anda reglime 3 gün var sizce bir umudum olmalı mı yoksa boşuna heveslenme mi dersiniz? Yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
inşallah herkesin gönlüne göre versin Allah bu arada.
Artı Med asla asla güvenmeyin biliyorum insan umutlanıyor ama berbst bir test bendede 2 gün önce silik pozitif cıkarttı hem kaset hem etken olanı adet olana kadar bekleyin derim
Evanora Evanora eva0108 eva0108 kizlar hic belirti aradığımdan degilde solumda bir agri var bide karnimda sanki doluluk hissi var daha erken onu da biliyorum ama ay ne bileyim iste oyle bi icimden geldi yazdim 😄
Aynen kuzum cok erken ☺️şimdiden takılma inan belirti olmuyor ben buay regl belirtimi bile 8gün kalasıya yasadım göğüslerimi söylemiyorum bile nasıl acıyordu sızılıyprdu resmen ondan en cok süphelendim oğlumda cok sızlamıştı çünkü en cok belirti bu bnce ama olmadı bu ayda iyikide olmamış dedigim bir ay oldu buaydan sonra eski rutinime göre deneyip bırakcam artık heleki test filan tövbe ettim😂 inşallah senden güzel haber alırız canm benim😘😘

eva0108 eva0108 ay kuzu gecmis olsun yaa dün sesin cikmayinca ben regl oldun galiba diye düşündüm. Bu hastalik cok beter bir hastalik malesef annem 10 günü geçecek hala nefes darligi ve öksürük cekiyor. Cok dikkat et 😔 o nebulzator nefesi rahatlatiyor mu canim epey ? Ona gore alcam anneme. Ise yaramazsa birde diye düşünüyorum.
Reglinin baslayacak olmasina da üzüldüm 😐 tabiki tedavin icin rahatlikla ilac kullanmis olman iyi olmus ama ben bu ay senden guzel haber gelir diye bekliyordum. Canın sagolsun canim napalim saglik olsun. Simdi nasilsin biraz daha iyi misin agrin cok mu

Annem ve babamda aynı şekilde öksürüyor artık helak oldular domuz gribi salgını varmis sanırım ama büyüklerde sanırım daha ağır geçiyor biz kuşburnu ile ıhlamur yapıp içiyoruz udi hindi kullanıyoruz inşallah yardımcı olur
Canim gecmis olsun 😐 bizlerin de korunmasi lazim bu hastaliktan ama nasil koruncaz bilmiyoruz ki. Disari cikarken toplu tasima vs kullanirken ozellikle maske kullaniyorum ben. Olabildigince de cikmamaya çalışıyorum. Havanin ozellikle pis ve sisli oldugu gunler disarda nefes almamaya özel gosteriyorum cam dahi acmamak gerekiyormuş.
Dedigin gibi yetiskinlerde daha gec iyilesme oluyormus hep. Öksürük ve nefes darligi cok kötü durumda 😐 hastanelerin acilleri de dolu normal gogus hastaliklari pol.de dolu herkes hasta. C.vid gbi beter birsey.

Kızlar reglim dün bitti bugün 8.gunum dongum 28 yani yumurtlama hep 13 14.gun de oluyor ben bugünden başlıyorum 5 gün deneyeceğim valla dua edin bir tane sağlıklı kızım olsun teyzeleri 5 yasinda oğlum var ellerinizden öper;)))) çok heyecanlı ya ilkmis gibi heyecanlandim

kızlar ya bi şey sorucam, cuma günü korunmasız ilişkiye girdik bi kaç saat sonra çok hafif bi leke geldi ama zaten reglim haftasonu başlıcaktı. O lekeden sonra 5 gündür bazen kahverengi şeklince çok çok az leke geliyor. dün öğleden sonra biraz geldi o kadar. Doktora da işimden dolayı 2 hafta sonra gidicem. neden tam sökülemediiiim başına böyle bişi gelen var mı

Aksam 5e dogru cok kötü oldum ateşimde 39 olmuştu gittik hastanede test aldım yaptım negatif çıkınca o dedgin serumdan taktılar birde antibiyotik li ağrı kesicili bir serum daha Taktılar

Cnm cok kötü hasta oldum 39 atesle hastaneye gittim 2 serum yedim serumdan önce test yaptım hastanede negatif cıktı aksam 10 gibi eve geldigimde leke gelmiş sökülcem büyük ihtimalle iyikide hamile deglmişim cok kötüyüm ya

Cnm benmde lekem geldi bugun testim negatif adet olcaz büyük ihtimalle adet günün geldigi için daha hassas oluyoruz yinede ağır kaldırma derim

Yaptım hastanede negatif çıktı var bana göre his kendi adıma konuşayım yani oğlumun varligını okdar hissetmiştim ki

Oyy cnm öldüm bittim bugün ben böyle hasta olduğumu görmedim bir covid oldugumda böyle olmuştum birde şimdi bogazlatım şiş bembeyaz kemiklerim kırık gbi ağrıyor belim kuyruk sokumunun oldugu yer ordaki kemik çatlıyordu sanki yok böyle bir agrı sabah uyandığımda 38 deteceydi atesim 3 gbi 39 oldu daha kötü oldum göğsüm daralıyor cigerleri. Balgm doku sanki hırıl hırıl serum yedim 2 tane hastanede testim negatif cıktı bu arada ondan sonra yapıldı işlemler aksam 10 gibide kahve leke gelmiş azıcık regl sökülecek sanırım ilaçlardan dolayı sanırım

16.güne kdar düşmezse gebelik var diyebiliriz cnm adete yakın düşüş yerleşme aşamadında olabliyor ama geri yükselmesi lazım gebelik var olması için progesteron düşerse ateşte düşer yüksek devam ederse ateşte yüksek gider

Evet banada söyledi doktor cnm cok kötü yayılmış salgın bayada gec sürüyormuş iyilesmek ya benimde nefes darlıgım var hırıltım var ben oğluma kullandığım cihazdan kullanıyorum ventolin buharla cok iyi geliyor her evde olması gerekiyor bence alın bulundurun

Ben bal zencefil limon karısımı yapıyorum oda iyi geliyor cnm karabiber tereyağ pekmez karısımıds iyi geliyor öksürük için

Artı Med asla asla güvenmeyin biliyorum insan umutlanıyor ama berbst bir test bendede 2 gün önce silik pozitif cıkarttı hem kaset hem etken olanı adet olana kadar bekleyin derim

Aynen kuzum cok erken ☺️şimdiden takılma inan belirti olmuyor ben buay regl belirtimi bile 8gün kalasıya yasadım göğüslerimi söylemiyorum bile nasıl acıyordu sızılıyprdu resmen ondan en cok süphelendim oğlumda cok sızlamıştı çünkü en cok belirti bu bnce ama olmadı bu ayda iyikide olmamış dedigim bir ay oldu buaydan sonra eski rutinime göre deneyip bırakcam artık heleki test filan tövbe ettim😂 inşallah senden güzel haber alırız canm benim😘😘
Çok geçmiş olsun canım benim bir iki
Damla kahverengi akımtından sonra bir şey gelmedi ama bekliyorum normalde adet olmadan göğüs ucum ağırmaz dünden beri göğüsüm ağırıyor

Kızlar pazar günü çatladım galiba klomen erken çatlama yapar mı? Pazar günü ateşim var gibiydi kasıklarımda patlayacak gibi ağrı vardı ve akıntı çok yoğundu. Sabaha karşı değerlendirdik sabah ısı düşüşü yaşadım sanki akıntı da kesildi ama kasıklarımda hâlâ yoğunluk şişkinlik var. 30 31 Ocak gibi çatlama olması lazım sat 16 Ocak benim bat 14 Şubat. Sizce çatlama olmuş mudur? Evanora Evanora babylovee babylovee
Ben klomen bilmiyorum canım ama belirtilerin yumurtlama gibi. Onemlı olan ısı artışı. Lh pikken ısı düşer. Artınca catlamıs dmek. Isınma artma var mı

Evanora Evanora eva0108 eva0108 kizlar hic belirti aradığımdan degilde solumda bir agri var bide karnimda sanki doluluk hissi var daha erken onu da biliyorum ama ay ne bileyim iste oyle bi icimden geldi yazdim 😄
Aslında bu yoktu öyle bir içimden geldi🤪🥰 canım bunlar hep olabilen şeyler gebeliğe yormamanı tavsiye ederim. Yoksa zaman gecmıyorrr🙈

Kızlar reglim dün bitti bugün 8.gunum dongum 28 yani yumurtlama hep 13 14.gun de oluyor ben bugünden başlıyorum 5 gün deneyeceğim valla dua edin bir tane sağlıklı kızım olsun teyzeleri 5 yasinda oğlum var ellerinizden öper;)))) çok heyecanlı ya ilkmis gibi heyecanlandim
Mesajı okuyunca kendimi gördüm benim de 5 yaşında oğlum, 2. Çocuk istiyoruz kız güzdl olur farklı olur erkek olursa da severiz miss gibi alıştık deriz 😁 benim bat a 5 gün var, adet olacakmışım gibi bir yığın belirti de var bakalım nasip kısmet 🤭

Mesajı okuyunca kendimi gördüm benim de 5 yaşında oğlum, 2. Çocuk istiyoruz kız güzdl olur farklı olur erkek olursa da severiz miss gibi alıştık deriz 😁 benim bat a 5 gün var, adet olacakmışım gibi bir yığın belirti de var bakalım nasip kısmet 🤭
Benimde 4gun var test yptinzmi🤗

Gecmis olsun kuzum Millet dökülüyor hep annem babamda hasta covid bitti diyorlr ama bu da covid gibi bnce bnde gecen gun neler cektim cigerimde enfeksiyon cikti halada yururken nefesim daraliyor Rabbim şifa versin bol bol dinlen bitki çaylari iç bide öksurugun varsa ayva yapraginin cayini önerrim bnjm oksuruge iyi gelmişti

Kızlar günaydın herkese bu sabah testi tekrarladım ancak bembeyaz kuruma çizgisi bile çıkmadı dünkü testim sanırım yalancı pozitifti malesef. Bir sonraki testimi regli olmazsam tekrarlayacağım ☺️ umarım herkes güzel sonuçlar alır benim gibi test yapmak için acele etmeyiin 😬 zaten varsa cıkacaktır ergeç

Back