Aksam 5e dogru cok kötü oldum ateşimde 39 olmuştu gittik hastanede test aldım yaptım negatif çıkınca o dedgin serumdan taktılar birde antibiyotik li ağrı kesicili bir serum daha Taktılar
Cnm cok kötü hasta oldum 39 atesle hastaneye gittim 2 serum yedim serumdan önce test yaptım hastanede negatif cıktı aksam 10 gibi eve geldigimde leke gelmiş sökülcem büyük ihtimalle iyikide hamile deglmişim cok kötüyüm ya
Cnm benmde lekem geldi bugun testim negatif adet olcaz büyük ihtimalle adet günün geldigi için daha hassas oluyoruz yinede ağır kaldırma derim
Yaptım hastanede negatif çıktı var bana göre his kendi adıma konuşayım yani oğlumun varligını okdar hissetmiştim ki
Oyy cnm öldüm bittim bugün ben böyle hasta olduğumu görmedim bir covid oldugumda böyle olmuştum birde şimdi bogazlatım şiş bembeyaz kemiklerim kırık gbi ağrıyor belim kuyruk sokumunun oldugu yer ordaki kemik çatlıyordu sanki yok böyle bir agrı sabah uyandığımda 38 deteceydi atesim 3 gbi 39 oldu daha kötü oldum göğsüm daralıyor cigerleri. Balgm doku sanki hırıl hırıl serum yedim 2 tane hastanede testim negatif cıktı bu arada ondan sonra yapıldı işlemler aksam 10 gibide kahve leke gelmiş azıcık regl sökülecek sanırım ilaçlardan dolayı sanırım
Bende aynı sekilde cnm hayırlısı olsun inşallah
16.güne kdar düşmezse gebelik var diyebiliriz cnm adete yakın düşüş yerleşme aşamadında olabliyor ama geri yükselmesi lazım gebelik var olması için progesteron düşerse ateşte düşer yüksek devam ederse ateşte yüksek gider
Yaptım hastanede negatif çıktı
Evet banada söyledi doktor cnm cok kötü yayılmış salgın bayada gec sürüyormuş iyilesmek ya benimde nefes darlıgım var hırıltım var ben oğluma kullandığım cihazdan kullanıyorum ventolin buharla cok iyi geliyor her evde olması gerekiyor bence alın bulundurun
Ben bal zencefil limon karısımı yapıyorum oda iyi geliyor cnm karabiber tereyağ pekmez karısımıds iyi geliyor öksürük için
Artı Med asla asla güvenmeyin biliyorum insan umutlanıyor ama berbst bir test bendede 2 gün önce silik pozitif cıkarttı hem kaset hem etken olanı adet olana kadar bekleyin derim
Aynen kuzum cok erken
şimdiden takılma inan belirti olmuyor ben buay regl belirtimi bile 8gün kalasıya yasadım göğüslerimi söylemiyorum bile nasıl acıyordu sızılıyprdu resmen ondan en cok süphelendim oğlumda cok sızlamıştı çünkü en cok belirti bu bnce ama olmadı bu ayda iyikide olmamış dedigim bir ay oldu buaydan sonra eski rutinime göre deneyip bırakcam artık heleki test filan tövbe ettim
inşallah senden güzel haber alırız canm benim