• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Annem ve babamda aynı şekilde öksürüyor artık helak oldular domuz gribi salgını varmis sanırım ama büyüklerde sanırım daha ağır geçiyor biz kuşburnu ile ıhlamur yapıp içiyoruz udi hindi kullanıyoruz inşallah yardımcı olur

Merhabalar SAT 03.01.2025 BAT 31.01.2025 adetime 2 gün var ama 10 gün kala sol kasığımda şiddetli ağrı halsizlik ve ara sıra uyku ihtiyacı yaşadım eminim ki psikolojik yaşadım bunları :/ Fakat kasık ağrılarım arada belden aynı regl ağrısı gibi devam etmekte. Hani bilmiyorum psikolojik midir ümit midir sanki olumlu bir sonuç alacakmış duygusuna kapılıyorum. Bu arada regl 1. günü hariç hiç kasık ağrısı sancısı yaşayan birisi değilimdir.
Ama ben size çok farklı bir konuda danışmak istediğim bir şey var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Reglime 10 gün kala tecrübesizliğin verdiği heyecan ile Artımed testi aldım 2 pozitif çıktı sonra beta kan testi verdim sonuç 2.30 çıktı sonra 4 gün kala aynı tribe girip verdim yine 2.30 çıktı. Şu anda reglime 3 gün var sizce bir umudum olmalı mı yoksa boşuna heveslenme mi dersiniz? Yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
inşallah herkesin gönlüne göre versin Allah bu arada.

Merhabalar SAT 03.01.2025 BAT 31.01.2025 adetime 2 gün var ama 10 gün kala sol kasığımda şiddetli ağrı halsizlik ve ara sıra uyku ihtiyacı yaşadım eminim ki psikolojik yaşadım bunları :/ Fakat kasık ağrılarım arada belden aynı regl ağrısı gibi devam etmekte. Hani bilmiyorum psikolojik midir ümit midir sanki olumlu bir sonuç alacakmış duygusuna kapılıyorum. Bu arada regl 1. günü hariç hiç kasık ağrısı sancısı yaşayan birisi değilimdir.
Ama ben size çok farklı bir konuda danışmak istediğim bir şey var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Reglime 10 gün kala tecrübesizliğin verdiği heyecan ile Artımed testi aldım 2 pozitif çıktı sonra beta kan testi verdim sonuç 2.30 çıktı sonra 4 gün kala aynı tribe girip verdim yine 2.30 çıktı. Şu anda reglime 3 gün var sizce bir umudum olmalı mı yoksa boşuna heveslenme mi dersiniz? Yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
inşallah herkesin gönlüne göre versin Allah bu arada.
Değeriniz gebelik yok diyor ama geç döllenme fln olabilir 10 gün önce 2.30 4 gün kala 2.30 çıkmış bu değerle hamile değilsin ama daha regle var aetimed testi k
Yalancı pozitif çıkartabiliyor deniyor başka test varsa elinde regl günü veya sonrası yapabilirsin doğru sonuç için regl sonrasink beklemek lazım ama bekleyemiyorz yarın başka bı test yap istersen

Yalancı pozitif çıkartabiliyor deniyor başka test varsa elinde regl günü veya sonrası yapabilirsin doğru sonuç için regl sonrasink beklemek lazım ama bekleyemiyorz yarın başka bı test yap istersen
Çok teşekkür ederim malesef bekleyemedim artımedi çok duydum onu da bilinçsiz alıp sonradan öğrendim neyse inşallah güzel haberlerle döneriz

Kızlar Bu arada çok pişman olduğum bir şey var daha önce internette okudum mesela gebelik testi olsun ovulasyon testi olsun içini açıp o testi ortadan ikiye kuvvetli bir makasla kesince iki tane test elde etmiş oluyorsun Ben de 4 tane ovulasyon testi olabilirdi ortadan kesseydim ama ikisini de o şekilde kullandım pişman oldum aklınızda olsun. Mesela artımedin ovulasyon testi gayet geniş aynı şekilde erken gebelik testleri de öyle ortadan ikiye keserseniz makasla dikkatlice 2 tane gebelik testi veya ovulasyon testiniz olur
Ay ne kadar mantıklı kız aklınla bin yaşa o kadar test boşa gitti desene yeni yapanlara şahane fikir

Kızlar pazar günü çatladım galiba klomen erken çatlama yapar mı? Pazar günü ateşim var gibiydi kasıklarımda patlayacak gibi ağrı vardı ve akıntı çok yoğundu. Sabaha karşı değerlendirdik sabah ısı düşüşü yaşadım sanki akıntı da kesildi ama kasıklarımda hâlâ yoğunluk şişkinlik var. 30 31 Ocak gibi çatlama olması lazım sat 16 Ocak benim bat 14 Şubat. Sizce çatlama olmuş mudur? Evanora Evanora babylovee babylovee

Ben kendim denemedim kuzum ama birinin deneyimini hatırladım gebelk testi yaparken deneyecegm laboquıck le bu ay🥰
Arkadaşım ben daha önce laboquick'i uzunlamasına ikiye böldüm test o kadar ince ki kesmesi çok zor oluyor sonuç da pek anlaşılmıyor o şekilde yani test boşa gitti gibi oldu ama istersen sen de dene tabi belki sende öyle olmaz
Artimed denemedim o daha kalınsa daha başarılı olabilir tabi 😁

Arkadaşım ben daha önce laboquick'i uzunlamasına ikiye böldüm test o kadar ince ki kesmesi çok zor oluyor sonuç da pek anlaşılmıyor o şekilde yani test boşa gitti gibi oldu ama istersen sen de dene tabi belki sende öyle olmaz
Artimed denemedim o daha kalınsa daha başarılı olabilir tabi 😁
Oyy yazarken aklıma gelmişti. Awox kalın awox da var erken gebelik testim . Ya gebelik testleri için değil de ovulasyon testleri için kullanılabilir Ben sadece geçen ay için ovülasyon an test aldım bu ay elimde kaldı diye kullanmak istedim. Bir daha almayı düşünmüyorum Ama eğer alırsam ovulasyon testini kesinlikle bölerim artımedi. Şimdi de sırf merakından bölmek istiyorum awox denerim o zaman. Ee çöpe mi gitti peki 😐🙈

Kızlar pazar günü çatladım galiba klomen erken çatlama yapar mı? Pazar günü ateşim var gibiydi kasıklarımda patlayacak gibi ağrı vardı ve akıntı çok yoğundu. Sabaha karşı değerlendirdik sabah ısı düşüşü yaşadım sanki akıntı da kesildi ama kasıklarımda hâlâ yoğunluk şişkinlik var. 30 31 Ocak gibi çatlama olması lazım sat 16 Ocak benim bat 14 Şubat. Sizce çatlama olmuş mudur? Evanora Evanora babylovee babylovee
Canim akıntı takibi ile anlayabiliyorsan aslinda kendin teshisi koymussun gibi catlaman olmus olabilir.
Klomen yumurta gelisimini destekledigi icin erken olgunlasip catlama erkene gelebilir. Zaten bu ilaclari kullaninca regl tarihleri genelde degisir. Her ilacin etkisi farkli oluyor. Sen yine bir gun daha degerlendir.
Edinebiliyorsan yumurtlama testi alsan aslinda. Bide canim dr kontrolunde miydin klomeni kullanirken

Evanora Evanora eva0108 eva0108 kizlar hic belirti aradığımdan degilde solumda bir agri var bide karnimda sanki doluluk hissi var daha erken onu da biliyorum ama ay ne bileyim iste oyle bi icimden geldi yazdim 😄

Selam kızlar bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım, var mı yaptıran bu ay aranızda :)
Sat 18 Ocak - bat 16 Şubat 💕

Back