- 12 Ocak 2025
- 84
- 22
- 3
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadim Eva nedirSen eva mısın ?
Değeriniz gebelik yok diyor ama geç döllenme fln olabilir 10 gün önce 2.30 4 gün kala 2.30 çıkmış bu değerle hamile değilsin ama daha regle var aetimed testi kMerhabalar SAT 03.01.2025 BAT 31.01.2025 adetime 2 gün var ama 10 gün kala sol kasığımda şiddetli ağrı halsizlik ve ara sıra uyku ihtiyacı yaşadım eminim ki psikolojik yaşadım bunları :/ Fakat kasık ağrılarım arada belden aynı regl ağrısı gibi devam etmekte. Hani bilmiyorum psikolojik midir ümit midir sanki olumlu bir sonuç alacakmış duygusuna kapılıyorum. Bu arada regl 1. günü hariç hiç kasık ağrısı sancısı yaşayan birisi değilimdir.
Ama ben size çok farklı bir konuda danışmak istediğim bir şey var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Reglime 10 gün kala tecrübesizliğin verdiği heyecan ile Artımed testi aldım 2 pozitif çıktı sonra beta kan testi verdim sonuç 2.30 çıktı sonra 4 gün kala aynı tribe girip verdim yine 2.30 çıktı. Şu anda reglime 3 gün var sizce bir umudum olmalı mı yoksa boşuna heveslenme mi dersiniz? Yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
inşallah herkesin gönlüne göre versin Allah bu arada.
Başka birisi kan verucem demişti sanırsam sonrasında msjlar karıştı galibaAnlamadim Eva nedir
Olabilir evetBaşka birisi kan verucem demişti sanırsam sonrasında msjlar karıştı galiba
Çok teşekkür ederim malesef bekleyemedim artımedi çok duydum onu da bilinçsiz alıp sonradan öğrendim neyse inşallah güzel haberlerle dönerizYalancı pozitif çıkartabiliyor deniyor başka test varsa elinde regl günü veya sonrası yapabilirsin doğru sonuç için regl sonrasink beklemek lazım ama bekleyemiyorz yarın başka bı test yap istersen
Ay ne kadar mantıklı kız aklınla bin yaşa o kadar test boşa gitti desene yeni yapanlara şahane fikirKızlar Bu arada çok pişman olduğum bir şey var daha önce internette okudum mesela gebelik testi olsun ovulasyon testi olsun içini açıp o testi ortadan ikiye kuvvetli bir makasla kesince iki tane test elde etmiş oluyorsun Ben de 4 tane ovulasyon testi olabilirdi ortadan kesseydim ama ikisini de o şekilde kullandım pişman oldum aklınızda olsun. Mesela artımedin ovulasyon testi gayet geniş aynı şekilde erken gebelik testleri de öyle ortadan ikiye keserseniz makasla dikkatlice 2 tane gebelik testi veya ovulasyon testiniz olur
benimde ilk defa gecen aylarda yumurtlama kanamasi geldi basima canim kahverengi leke gelmisti iki günAyy sanırım yumurtlama kanamasiydi demek istemiştim 3 gün sildikce kahverengi akinti geldi
Ben kendim denemedim kuzum ama birinin deneyimini hatırladım gebelk testi yaparken deneyecegm laboquıck le bu ayAy ne kadar mantıklı kız aklınla bin yaşa o kadar test boşa gitti desene yeni yapanlara şahane fikir
Eylül annelerine bekleniyorsunuz acele edin kızlarrrBen kendim denemedim kuzum ama birinin deneyimini hatırladım gebelk testi yaparken deneyecegm laboquıck le bu ay
Arkadaşım ben daha önce laboquick'i uzunlamasına ikiye böldüm test o kadar ince ki kesmesi çok zor oluyor sonuç da pek anlaşılmıyor o şekilde yani test boşa gitti gibi oldu ama istersen sen de dene tabi belki sende öyle olmazBen kendim denemedim kuzum ama birinin deneyimini hatırladım gebelk testi yaparken deneyecegm laboquıck le bu ay
Ayyy kız gölgee var gibii
Adet günü düşerse yükselmezse adet geliyor demek yükselirse gebesin demekmiş bende ilk defa bu ay ateş ölçü mü yapmıştımYarin çatlamadan sonra 14.gun yarinda daha duserse adetmi geliyor demek yukselirsemi gebelik oluyor
Oyy yazarken aklıma gelmişti. Awox kalın awox da var erken gebelik testim . Ya gebelik testleri için değil de ovulasyon testleri için kullanılabilir Ben sadece geçen ay için ovülasyon an test aldım bu ay elimde kaldı diye kullanmak istedim. Bir daha almayı düşünmüyorum Ama eğer alırsam ovulasyon testini kesinlikle bölerim artımedi. Şimdi de sırf merakından bölmek istiyorum awox denerim o zaman. Ee çöpe mi gitti pekiArkadaşım ben daha önce laboquick'i uzunlamasına ikiye böldüm test o kadar ince ki kesmesi çok zor oluyor sonuç da pek anlaşılmıyor o şekilde yani test boşa gitti gibi oldu ama istersen sen de dene tabi belki sende öyle olmaz
Artimed denemedim o daha kalınsa daha başarılı olabilir tabi
Ya canım benim nasıl gidiyor gebelik maşallah 7 hafta olmuş bile benim her Aydan umudum var da Ama nedense bu ay pek takmadığım için umutlanıyorum yine sanki haahahEylül annelerine bekleniyorsunuz acele edin kızlarrr
Canim akıntı takibi ile anlayabiliyorsan aslinda kendin teshisi koymussun gibi catlaman olmus olabilir.Kızlar pazar günü çatladım galiba klomen erken çatlama yapar mı? Pazar günü ateşim var gibiydi kasıklarımda patlayacak gibi ağrı vardı ve akıntı çok yoğundu. Sabaha karşı değerlendirdik sabah ısı düşüşü yaşadım sanki akıntı da kesildi ama kasıklarımda hâlâ yoğunluk şişkinlik var. 30 31 Ocak gibi çatlama olması lazım sat 16 Ocak benim bat 14 Şubat. Sizce çatlama olmuş mudur? Evanora babylovee